• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda ailemi görmek istiyorum ama...

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Eşim nedense istemiyor. Bayramda ankaraya gidelim ailemi görmek istiyorum dedim, hem babaannemin elini öperiz (düğünümüzden birkaç gün önce düştü bacağı kırıldı, o yüzden gelemedi). Daha elini öpmeye bile gidemedik fırsat olmadı.
Yollar kalabalık, uçak biletleri çok pahalı, otobüsle 8 saat yolculuk çekemem vs. vs. bunları söyleyip durdu. En son "Karar ver sende.Ankaraya mı gidelim, tatile mi gidelim, almanyaya anneni babanı görmeye mi gidelim? Hepsine ardarda gidemem falan. Tatili+Almanyayı eşim istedi bu yıl ben değil. Neyse 2 gün önce uçak biletlerine baktı ve okadarda pahalı değilmiş falan dedi. Bende tamam bakarız işte uygunsa gideriz dedim.
Az önce tekrar sordum hangi tarih arası biletlere baktın diye, biraz sesini yükselterek "Kusura bakma da ben ailemle bayramlaşmadan gitmem" dedi. Telefonla bayramlaşırsın bu sefer ne olacak 3 gün sonra geleceğiz yine aileni göreceksin dedim, söylene söylene dışarı çıktı.
Ailesini neredeyse hergün görüyor, ben ise neredeyse 1 yıldır görmüyorum. Çorluda teyzem var onlar da ankaraya gidecek bayramda, yani bu bayram ailemden kimseyi göremeyeceğim.
Hepsini geçtim babaannem yaşlı, bugün var yarın yok gidip elini öpmemiz gerekmiyor mu geç olmadan biran önce?
Haksız mıyım bu konuda arkadaşlar? Nasıl orta yolu bulurum sizce?

Haklısınız bence gitmeniz de gerekiyor Eşinizi ikna edin gerekirse bayramın 1. Günü öğlen gidersiniz ailesiyle de bayramlaşır
1. Günü gidersek birşey anlamayız ki 1 gün kayıp. Ankarada babaannem Amcam Halam Teyzem var gitmişken hepsini ziyaret etmek ve doya doya vakit geçirmek istiyorum. Çok birşey istemiyorum. Bu bayram ailesinden uzak geçirirse ne kaybeder ki nerdeyse hergün görüyor zaten. Onun bütün ailesi burada. Benim kimsem yok o yüzden bana verdiği tepkiyi anlamıyorum. Nasıl ikna edeceğim?

Eşim nedense istemiyor. Bayramda ankaraya gidelim ailemi görmek istiyorum dedim, hem babaannemin elini öperiz (düğünümüzden birkaç gün önce düştü bacağı kırıldı, o yüzden gelemedi). Daha elini öpmeye bile gidemedik fırsat olmadı.
Yollar kalabalık, uçak biletleri çok pahalı, otobüsle 8 saat yolculuk çekemem vs. vs. bunları söyleyip durdu. En son "Karar ver sende.Ankaraya mı gidelim, tatile mi gidelim, almanyaya anneni babanı görmeye mi gidelim? Hepsine ardarda gidemem falan. Tatili+Almanyayı eşim istedi bu yıl ben değil. Neyse 2 gün önce uçak biletlerine baktı ve okadarda pahalı değilmiş falan dedi. Bende tamam bakarız işte uygunsa gideriz dedim.
Az önce tekrar sordum hangi tarih arası biletlere baktın diye, biraz sesini yükselterek "Kusura bakma da ben ailemle bayramlaşmadan gitmem" dedi. Telefonla bayramlaşırsın bu sefer ne olacak 3 gün sonra geleceğiz yine aileni göreceksin dedim, söylene söylene dışarı çıktı.
Ailesini neredeyse hergün görüyor, ben ise neredeyse 1 yıldır görmüyorum. Çorluda teyzem var onlar da ankaraya gidecek bayramda, yani bu bayram ailemden kimseyi göremeyeceğim.
Hepsini geçtim babaannem yaşlı, bugün var yarın yok gidip elini öpmemiz gerekmiyor mu geç olmadan biran önce?
Çok sinirlendim sen gökten zembillemi inmişsin ayıp çok ayıp bu erkekler hiç normal olamazmı ya

Bayramin birinci gunu oglen gidin ucakla yada kayinvalidenizle araniz iyiyse ona soyleyin.
Bütün akrabalarım orda. 1 gece babaannemde 1 gece amcamda 1 gece teyzemde kalmak isterim. Hem rahmetli olan aile bireylerimizi de mezarlıkta ziyaret etmek istiyorum gitmişken. BayraMın ilk günü gitsek zamanımız bayağı kısıtlı olur. Nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. Kayınvalideme ne sorayım ki? Bu bizim kararımız onlar siz bilirsiniz der geçer

Eşinin evli ilk Bayram'ı mı

Bizim de bir arkadaşın eşi vardı altlı üstlü otururlardı ama babamın bir günü ailemle olayım derdi hatta kızın ailesi ile şehir dışına otele gidip son gün dönmüşlerdi o da bayram vakti ailesi ile olacak diye

Bence saçma biz benim aikeme gideceğimiz Zaman Kv ye bir gün önce giderdik tatile gideceğimiz zaman gitmiyoruz

Bayram'ın içinde giderseniz biletler ucuz olabilir arife ve son gün pahalı olur

Bir de hamilesiniz naçizane tavsiyem kapı kapı dolaşmayın babaannenin evi müsaitse orada kalın amca da oraya gelir görüşürsünüz teyzenize de gündüz oturmaya gidersiniz

Çok sinirlendim sen gökten zembillemi inmişsin ayıp çok ayıp bu erkekler hiç normal olamazmı ya

Açık açık gitmek istemediğini belli ediyor. Geçen de işyerinden izin aldığında almanyaya gideriz Annemi çok özledim falan dedim. 10 gün tatilim var onu da ailenle geçirmek istemiyorum kusura bakma dedi ben şok oldum. Ben haftanın 4 gününü, üstüne her Pazar gününü (haftada birlikte vakit geçirebileceğimiz tek gün) eşimin ailesiyle geçiriyorum hiç sesimi çıkarmadım bugüne kadar

Eşinin evli ilk Bayram'ı mı

Bizim de bir arkadaşın eşi vardı altlı üstlü otururlardı ama babamın bir günü ailemle olayım derdi hatta kızın ailesi ile şehir dışına otele gidip son gün dönmüşlerdi o da bayram vakti ailesi ile olacak diye

Bence saçma biz benim aikeme gideceğimiz Zaman Kv ye bir gün önce giderdik tatile gideceğimiz zaman gitmiyoruz

Bayram'ın içinde giderseniz biletler ucuz olabilir arife ve son gün pahalı olur

Bir de hamilesiniz naçizane tavsiyem kapı kapı dolaşmayın babaannenin evi müsaitse orada kalın amca da oraya gelir görüşürsünüz teyzenize de gündüz oturmaya gidersiniz

Eşim bayramdan sonra çalışacak o yüzden önce veya sonra veya ortasında gidemeyiz. Bende aileme karşı mahçup oluyorum kızım niye gelmiyorsun diyorlar, haklılar da. Babaannem durmadan ölümden bahsediyor gidip görmek istiyorum elini öpmek istiyorum çok geç olmadan. Babam da soruyor Ankaraya hidecek misiniz diye ne diyeceğimi bilmiyorum. Gitmememiz için bir neden yok eşimin isteksizliği hariç. Mesafeler çok kısa olduğu için kapı kapı dolaşıp yormam kendimi, düşündüğünüz için teşekkürlerHoppa

Eşim bayramdan sonra çalışacak o yüzden önce veya sonra veya ortasında gidemeyiz. Bende aileme karşı mahçup oluyorum kızım niye gelmiyorsun diyorlar, haklılar da. Babaannem durmadan ölümden bahsediyor gidip görmek istiyorum elini öpmek istiyorum çok geç olmadan. Babam da soruyor Ankaraya hidecek misiniz diye ne diyeceğimi bilmiyorum. Gitmememiz için bir neden yok eşimin isteksizliği hariç. Mesafeler çok kısa olduğu için kapı kapı dolaşıp yormam kendimi, düşündüğünüz için teşekkürlerHoppa

Bayram'da gidin de birinci günü gidip son gün gelin demek istedim

anlasın bir bayram sizin aile bir bayram onun aile yanında olacak sekilde.

esin cok rahat ona bunu seni kırdıgını söyle ailemi görecegim de olsun bitsin

Ben size haksızsınız demedim haklısınız sonuna kadar ama eşiniz işi yokuşa sürecekse eğer orta yolu bulmak için bayramın 1. Günü öğlen uçağa binin dedim sabah ailesiyle bayram kahvaltısını yapın ve gidin dedim
Bende uzaktayım ama memlekete gidince halamlar falan hepsi toplanırlar bizim eve bir çırpıda hepsini görmüş oluyorum

anlasın bir bayram sizin aile bir bayram onun aile yanında olacak sekilde.

esin cok rahat ona bunu seni kırdıgını söyle ailemi görecegim de olsun bitsin

Babaannemden dolayı biran önce gidip görmek istiyorum. Allah korusun ya birdaha göremezsem diye:KK43:
Tek başıma göndermez. Kendisi desen yoğun çalıştığı için 2 gün bile izin alamaz. En iyi fırsat bayramda gitmek. İnşallah ikna olur

İkna olmazsa kurban bayramında ailemle olcam ister kabul et ister etme de geç mantar gibi yerden bitmiyor kadınlar da

Biz eşimle arife gününden annesigile gider 1. Günü onlarla geçirir 2.günü benim annemlerde geçiririz..Anladığım kadarıyla eşinin ailesi yakınınızda siz onun ailesine nasılsanız onunda sizin ailenize öyle olması lazım, bunu ona söyleyin 1 yıldır ailenizi görmemişainiz gerekirse 2.3 hafta kal eşin seninle gelmek zorunda

Eşinizin hergun ailesini görmesi ayrı, ilk bayraminda karısıyla ailesini ziyaret etmek istemekte haklı. 3 5 sene geçer bu sene de böyle olsun denir ama daha evli ilk bayram. Siz biraz eşiniz biraz fedakarlık yapıp orta yolu bulmalısiniz bence.

Açık açık gitmek istemediğini belli ediyor. Geçen de işyerinden izin aldığında almanyaya gideriz Annemi çok özledim falan dedim. 10 gün tatilim var onu da ailenle geçirmek istemiyorum kusura bakma dedi ben şok oldum. Ben haftanın 4 gününü, üstüne her Pazar gününü (haftada birlikte vakit geçirebileceğimiz tek gün) eşimin ailesiyle geçiriyorum hiç sesimi çıkarmadım bugüne kadar
Hmmm durum boyleyse iş değişir tabi.:kahve::kızgın:

Back
X