• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda ailemi görmek istiyorum ama...

tamam haklısınız da herkesin evinde yatılı kalmak zorunda değilsiniz. babannenizi ve ailenizi görün yeter. bu durumda da 1. gün onun ailesini gördükten sonra gitseniz günler yeter de artar bile. tüm evlerde sırayla yatılı kalmak ne ya bayram bi de.

Açık açık gitmek istemediğini belli ediyor. Geçen de işyerinden izin aldığında almanyaya gideriz Annemi çok özledim falan dedim. 10 gün tatilim var onu da ailenle geçirmek istemiyorum kusura bakma dedi ben şok oldum. Ben haftanın 4 gününü, üstüne her Pazar gününü (haftada birlikte vakit geçirebileceğimiz tek gün) eşimin ailesiyle geçiriyorum hiç sesimi çıkarmadım bugüne kadar
Demek ki artık sizin de sesinizi çıkarmanız gerekiyor..Çok fazla değil mi haftanın neredeyse 5 günü onlarlasınız,evli değil de sanki evlatlık aldılar sizi..

tamam haklısınız da herkesin evinde yatılı kalmak zorunda değilsiniz. babannenizi ve ailenizi görün yeter. bu durumda da 1. gün onun ailesini gördükten sonra gitseniz günler yeter de artar bile. tüm evlerde sırayla yatılı kalmak ne ya bayram bi de.

Doğru dediniz hepsinde teker teker yatılı kalmam tabiki de babaannemin kaldığı ev babamın evi yani kendi evimizde kalırım görmek isteyen de oraya gelir zaten. Halam 1 kat üstümüzde oturuyor zaten mantıksız olur orda yatmamız:rolleyes: Eşim babamın ailesine pek yakın değil çünkü zamanında beni çok üzdüler. Anne tarafımı çok sever mesela. Vallah babaanemin hatrı olmasa gitmesekte olur derdim.

1. Günü gidersek birşey anlamayız ki 1 gün kayıp. Ankarada babaannem Amcam Halam Teyzem var gitmişken hepsini ziyaret etmek ve doya doya vakit geçirmek istiyorum. Çok birşey istemiyorum. Bu bayram ailesinden uzak geçirirse ne kaybeder ki nerdeyse hergün görüyor zaten. Onun bütün ailesi burada. Benim kimsem yok o yüzden bana verdiği tepkiyi anlamıyorum. Nasıl ikna edeceğim?
kv nizle aranız iyiyse ona dertleşir gibi söyleyin
eşiniz bencilmiş gerçekten

en olmadı siz tek gidin
sinir oldum

Açık açık gitmek istemediğini belli ediyor. Geçen de işyerinden izin aldığında almanyaya gideriz Annemi çok özledim falan dedim. 10 gün tatilim var onu da ailenle geçirmek istemiyorum kusura bakma dedi ben şok oldum. Ben haftanın 4 gününü, üstüne her Pazar gününü (haftada birlikte vakit geçirebileceğimiz tek gün) eşimin ailesiyle geçiriyorum hiç sesimi çıkarmadım bugüne kadar
hata sızde sızde madem oyle bende senın aılenle zaman gecırmek ıstemıyorum bundan sonra dıyeceksın bu kadar basıt... benım esımınde aılesı yasadıgımız sehırde cok sık gorusmeyız ama yakınlar ıstenen her an gorusulebılır yanı bır engel yok ama benım aılem memlekette zaten memlekette yakın 1 saatlık yer ve herkes esıme ılgıde alakada eksık etmez ve gır gır samata gecer bayramalr tatıl gıbı yazlıkta denız kum gunes alkol keyfımıze bakarız aılecek, gecen sne bır bayram ılk gunu gıtmeyelım ıkıncı gun gıderız dedıydı kı burda kalsak kv delerde yarım saat oturup kalkacaz sonra koca gun evde pıneklıcez bılıyorum zaten yaz hava sıcaktı yıne bende o zaman ben gıderım sen kal aılenn yanında herkes kendı aılesınde gecırsın ben ıkıncı gunu bekleyemem bayram bızım ıcın bır gun o da ılk gun gerısı tatıl zaten dedım ve paşa paşa geldı benımle sert ve dık olacaksınız.
sız gıdın o gelmek ıstemezse 3 gunu ayrı gecırın ..
kalan ıznınızdede tatıle gıdın, sanırım anne babanız almanyada onlarla da gorusmeye tek gıdın uygun bır zamanda ucak bıletınızı ayarlayıp ve Ankaraya gece yolculugu yapın kı gununuz olmesın..

Hata sende çıkaracaksın o sesi.
Yoksa tepene biner.

Esiniz aileniz konusunda haksiz tatilimi geciremem ne demek?
Ama siz de bayram konusunda inatlasmayin. Babannenizi gormek icin 1. Gun gidip 3. Gun donmeniz gerekmiyor. 2. Gun gider ertesi gun donersiniz. Artik evli barkli insansiniz. Sulale ile baglari o kadar sIki tutamazsiniz. Cunku sizin de cocugynuz olacak, onun babaannesi , dedesi vs olacak simdi. Artik hayatinizda baska bi doneme geciyorsunuz bunun farkina varin.

Bız hıc bır bayram ıstanbulda olmuyoruz hep tatıle gıdıyoruz , aılelerımızın ellerınıde arefe'den opuyoruz
Sadece kurban bayramları ılk gun buradayız , bu kadar abartmasına gerek yok esınızın

Eşiniz gibi bencil bir adama siz de saygı duymayın, ne istiyosanız söyleyin,yapın, yaptırın.
Her gün ailesini gören adam, benim 1senedir görmediğim aileme gitmeme karışamaz.
Benki eşe saygıyı her zaman önde tutan biri olarak böylesine saygı duymazdım, hiçbişey yapamasam laflarımla yer, günlerini berbat ederdim.

Back
X