Bayramda aramak külfet geliyor özellikle eş ailesi

Kendi cocugumu demeniz beni biraz şaşırttı

evet kendi cocugu sayiyorlar artık özellikle kız anneleri ♥

Hayır şunu demeye çalışıyorum
benim annem eşim onunla bi kere konuşmadı diye niye bunu dert etsinki? Ben aramasam dert eder ben onun çocuğuyum nihayetinde ama sanki 40 yıldır konuşulmuyomuş gibi tepki verilmesinin manası yok
Zaten sürekli konuşuyoruz yarın bayram yine konuşacağız ben eşim kaynanamla telefonda konuşurken o an telefonu alıp kaynanamla konuşmak zorunda değilimki

Evet konuşmak zorunda değilsin burda seninle hem fikirim.ama yinede damadı aramasa onu da dert eder etmeli .burda aile oluyoruz çünkü .komsuculuk oynamıyoruz ki

Evet konuşmak zorunda değilsin burda seninle hem fikirim.ama yinede damadı aramasa onu da dert eder etmeli .burda aile oluyoruz çünkü .komsuculuk oynamıyoruz ki

Bayramda annemi aramazsa tabiki annemde kırılır o ayrı bişey ama ben normal bi zamandan bahsediyorum
Annemle ben telefonda konuştuğum zaman eşimi sorar o kadar yani o an eşim telefonu alıp anneme merhaba demedi diye annemin kırılacak hali yok bende bu yüzden eşime trip atmam. Yani burdaki mesele eşim annesiyle kendisi telefonda konuşurken benimde illa o an şartmış gibi konuşmaya dahil olmam için baskı yapması
Ben zaten kv ile her hafta telefonda konuşuyorum

O zaman kp ısrar ettiğinde hiç duymamış gibi yapıp babacım bakın xte yanımda bayramınızı kutlamak istiyor diyip eşinize verin telefonu. Konuşmuyorum tarzı birşey söylerseniz 2 saat bayramda küslük olmaz tarzı şeyler dinlersiniz çünkü.

Hep gelini olanlar takıyor zaten yaa. Gelin aramayınca dünyanın sonu, kıyamet günü, felaket oluyor. Niye? Çünkü ego tatmini lazım

Doğru söylüyosun keşke hevesi olsada alıp okusa bu hareketler bana çok çocukça geliyor ki öyle zaten çocuklar bile yeri gelince büyüklerden daha olgun davranıyorlar
33 yaşındayım ben nerde napacağımı zaten bilirim dimi

bu zorlamayı asla anlamıyorum benim eşim de öyle. istemediğimi biliyorsun işte ne bu arsızlık. ben kendisine bi kere annemi ara demedim.

Hep gelini olanlar takıyor zaten yaa. Gelin aramayınca dünyanın sonu, kıyamet günü, felaket oluyor. Niye? Çünkü ego tatmini lazım

Aynen öyle.... Benim aslında ona karşı çok kırgınlıklarım var yerimde başkası olsa belki bidaha konuşmazdı bile ama ben onu da yapmıyorum

Oglak kizi benim aramama şansım yok sanırım gidemedik diye eşim yas tutuyor zaten. bayrammış bayraaaam nasıl gidememişiz. ben tamam desem kaçak göçek gidecekti yasak dinlemeyecekti polise ihbar etmekle tehdit ettim asla gitmem dedim. benim bronşitim var düşüncesiz cahil adam minvalinde bi dolu laf saydım.
yarın kendisi görüntülü arar zaten ailesini ben de o arayınca konuşurum ayrıyeten aramam.
hatta kahvaltıdan önce yapmayı düşünüyorum ki üzerimden yük kalksın bi an evvel.

Ay valla benimkide aynı kafadan
Yasağı bile takmıyo adam nerdeyse basıp gidecek ...sanki aile bi tek kendilerinde var
Biz nasıl tutuyoruz kendimizi
İyi demişsin bu arada:)
Şimdiden kurban bayramı için planlara başladı öf aklıma geldikçe geriliyorum

ya hiç demeyin valla. bizim de var anamız babamız bizimki can değil mi kendileri kadar ağlamıyoruz. inşallah kurban bayramından önce köyleri karantinaya alınır da gidemeyiz görüşemeyiz amin nerdeyse virüse teşekkür edicem bayramda gidemedik diye.

Amin benimde aklımdan o geçti

Eşim konuşurken annesiyle bana da ver dedim onun bayramını kutladım.
Kple 2 senedir konuşmuyorum.
Geçen kadir gecesi eşimle konuşurken beni istedi tele.
Özür dileyecek sandım aldım ama kadir gecen mübarek olsun bir sıkıntın var mı dedi.
O özür sayılıyormuş eşime göre.
Bugün dedi ki arayacak mısın babamı.
Dedim hayır tabi ki benden özür dilemeden konuşmayacağım onunla.
Beyfendi aramadı diye bir ton konuşmuş arkamdan gene.
Çatlasa da patlasa da benden hatta annemden özür dilemeden aramayacağım.

Ben aradım ama benim aram çok iyi kendileriyle. Hem de kv yalnız. Yanında olamadığım için ziyadesiyle üzülüyorum.
Aranızdaki ilişkiye bağlı. Hakaret etse aramazdım tabiki

Ben eşimin babasıyla 2 senedir konuşuyorum
Daha doğrusu o konuşmuyor salak saçma sapan bi sebep yüzünden
Bana yapmadığım bişey için iftira attı ben gene büyüğüm dedim kapısına vurdum aynı binadayiz çünkü açtı tamam duyup kapadı en son kandilde gene vurdum büyüğüm diye kandilleseyim diye açtı bana tmm dedi gene sonra dedim bu ne küslük dediği şey benim için bittin oglum içinde
Güya benim eşimle aramı bozacak allaha havale ettim ve yemin ettim bideha asla kapısına vurmam
Ölüsüne bile gitmem hayatımda tek küs olduğum kişi
Şimdi görümcemde bi tuhaf babasıyla konuşmuyorum diye

Ben mesaj atıcam Ne biliiim ben mesaja alışmışım diyorum sorarlarsa sonuçta kutlamış oluyorum

Biz görüntülü arıyoruz hadi iyi bayramlar diyip kapatıyoruz ikimiz de. Ben sadece annemi babamo ve kardeşleri arıyorum. Eşim tüm sülalesini arıyor.

Yahu arayıp konuşacağınız em fazla 1 dakika.onda da ölmezsiniz. O kötülük yapsın sen ara o konuşmaz sa günahı onun boynuna bu kadar kasmaya gerwk yok şu mubarek gunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…