- 6 Mayıs 2016
- 9.139
- 9.082
- 198
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Kendi cocugumu demeniz beni biraz şaşırttı
evet kendi cocugu sayiyorlar artık özellikle kız anneleri ♥
Evet konuşmak zorunda değilsin burda seninle hem fikirim.ama yinede damadı aramasa onu da dert eder etmeli .burda aile oluyoruz çünkü .komsuculuk oynamıyoruz kiHayır şunu demeye çalışıyorum
benim annem eşim onunla bi kere konuşmadı diye niye bunu dert etsinki? Ben aramasam dert eder ben onun çocuğuyum nihayetinde ama sanki 40 yıldır konuşulmuyomuş gibi tepki verilmesinin manası yok
Zaten sürekli konuşuyoruz yarın bayram yine konuşacağız ben eşim kaynanamla telefonda konuşurken o an telefonu alıp kaynanamla konuşmak zorunda değilim
Evet şimdi okudum haklısınızYazdım orda sebeplerini asla aramam kv. Kp de arayıp aramama konusunda kararsızım
Evet konuşmak zorunda değilsin burda seninle hem fikirim.ama yinede damadı aramasa onu da dert eder etmeli .burda aile oluyoruz çünkü .komsuculuk oynamıyoruz ki
O zaman kp ısrar ettiğinde hiç duymamış gibi yapıp babacım bakın xte yanımda bayramınızı kutlamak istiyor diyip eşinize verin telefonu. Konuşmuyorum tarzı birşey söylerseniz 2 saat bayramda küslük olmaz tarzı şeyler dinlersiniz çünkü.Bana bir çok şey yaptı, bir saç saça girmediğimiz kaldı, utanmaz bir insan, en son eşimi arayıp benim hakkımda o... gibi bir şey dedi ki eşim delirdi. Açıkçası onu yapıp yüz verirsem barıştırmak için evime getirebilir. Net olmak zorundayım çünkü çok pişkinler. Kendi evimde bana sana mobilya aldık nankör dedi düşün. Altınlarımı aldılar. Ya çok şeye sustum üstüne hakaretler yedim. Israrla adama belirtmem gerekiyor ben görüşmüyorum onunla gibi.
Hep gelini olanlar takıyor zaten yaa. Gelin aramayınca dünyanın sonu, kıyamet günü, felaket oluyor. Niye? Çünkü ego tatmini lazımAy benim eşimde o kadar trip atarki
Mesela bugün ben mutfakta yemekle uğraşırken annesiyle telefonda konuşuyordu yanımda işte bi ara telefonu bana vermek istedi ben konuşayım diye , kaşlarımı kaldırdım o an işim gücüm arasında konuşamazdım bide daha geçen gün konuşmuştuk zaten eee yarın bayram yine konuşacağız ne gerek var dimi
Telefonu eşim kapattıktan sonra bana "Bende senin annenle konuşmicam" deyip çocuk gibi kalktı gitti. Görende aylarca anasıyla konuşmadım sanır.... bazen o kadar çocukça davranıyoki içim şişiyo . Ben bu konularda ona baskı yapmıyorum içinden geldiği zaman arasın annemi. Zaten annemi aramasada annem mesele yapmaz kendi çocuğu mu
bu kadar taksın
Çok zor, bende asla karışmam eşime sadece ailemle değil hiç bi insan ilişkisine karışmam karakterim bu 30 yaşında adama ne yapıp ne yapmayacağını söyleyemem. Tavsiyem eşine kişisel gelişim kitapları falan al ancak öyle değişir eğitimle
bu zorlamayı asla anlamıyorum benim eşim de öyle. istemediğimi biliyorsun işte ne bu arsızlık. ben kendisine bi kere annemi ara demedim.Doğru söylüyosun keşke hevesi olsada alıp okusabu hareketler bana çok çocukça geliyor ki öyle zaten çocuklar bile yeri gelince büyüklerden daha olgun davranıyorlar
33 yaşındayım ben nerde napacağımı zaten bilirim dimi
Hep gelini olanlar takıyor zaten yaa. Gelin aramayınca dünyanın sonu, kıyamet günü, felaket oluyor. Niye? Çünkü ego tatmini lazım
Oglak kizi benim aramama şansım yok sanırım gidemedik diye eşim yas tutuyor zaten. bayrammış bayraaaam nasıl gidememişiz. ben tamam desem kaçak göçek gidecekti yasak dinlemeyecekti polise ihbar etmekle tehdit ettim asla gitmem dedim. benim bronşitim var düşüncesiz cahil adam minvalinde bi dolu laf saydım.
yarın kendisi görüntülü arar zaten ailesini ben de o arayınca konuşurum ayrıyeten aramam.
hatta kahvaltıdan önce yapmayı düşünüyorum ki üzerimden yük kalksın bi an evvel.
ya hiç demeyin valla. bizim de var anamız babamız bizimki can değil mi kendileri kadar ağlamıyoruz. inşallah kurban bayramından önce köyleri karantinaya alınır da gidemeyiz görüşemeyiz aminAy valla benimkide aynı kafadan
Yasağı bile takmıyo adam nerdeyse basıp gidecek ...sanki aile bi tek kendilerinde var
Biz nasıl tutuyoruz kendimizi
İyi demişsin bu arada:)
Şimdiden kurban bayramı için planlara başladı öf aklıma geldikçe geriliyorum
ya hiç demeyin valla. bizim de var anamız babamız bizimki can değil mi kendileri kadar ağlamıyoruz. inşallah kurban bayramından önce köyleri karantinaya alınır da gidemeyiz görüşemeyiz aminnerdeyse virüse teşekkür edicem bayramda gidemedik diye.
hahhahhahabenimde kv yi hiç arayasım yok ama aramazsam eşim tavır yapar unutmuş gibi yapsam işin içinden sıyrılır mıyım diye düşünüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?