Bayramda aramak külfet geliyor özellikle eş ailesi

Goruntulu ariyoruz, esim kendi ailesini ben kendi ailemi ariyorum,ama birlikte oluyoruz. Atiyorum esimin ailesi ile konusurken muhabbet hoslanmadigim sekilde ilerlerse "ben x e bakayim" diye bisey uydurup hemen sivisirim. Problem olmaz.
 
Güncelleme: Kp aradım bayramını kutladım ısrar etmedi kv vermek için. Eş akrabalarını aramadım kendi akrabalarımdan herkesi aradım, eşimde ailemi aradı o kadar
 
Sorma ya, çok zor geliyor hakikaten. Bizimkilere birebir gittik zaten ama onlar uzakta ya, aramak çok zor geliyor.
#Dipnot: Bayram kutlamak için iki gün önce gittik erken erken.
 
İnşallah bende toplanmaya başladım tez zamanda çıkacağım. Gerçekten kafa rahat olur eminim
 
Aramamak en iyisi galiba. Bende kuşum ama eşim askeri personel ona kıyamadım.uzakta arayim annesi babasını mutlu olsun dedim .kb kabustu.kv torununu bile sormadı manyak garu çokta umarımdaydı ya.sinir bozmaya gerek yok hiç aramamak en iyisi
 
İnsan edemedim derken? Pardon kim oluyor onlar? Ağaç kovuğundan çıkmadığımıza göre bizi bu boya getiren bir anne baba var. Hayır o kim oluyormuş. Herkes kendi evladından mesul, beğenmezse karışmamak görüşmemek gibi bir seçeneği var. Bak yine sinirlendim.
 
Bence arayin..es ailesiyle oyle yada boyle problem yasamayan yoktur..ama iyilik hakikaten her kapiyi aciyor..siz bir adim atin gerisi gelir
 
Bende gitmedim kaynanama oğlan ve eş gitti.
Aramadım da
Aramam da
Gitmem de
Gerek yok
Bizim qramizda önce kp aracı olmaya çalışırdı
En son esimdne ayrılma konusu olduğunda gelmiceksen bile çocuğumu /benim oğlumu yani torununu / getirin dedi.bende öyle mi şu saatten sonra sadece oğluyla torunu gözünde varsa ne konuşurum ne bişey yaparım.
Gerek yok
Bana kalsa çocuğu da gondermicem.
 
Biz görüntülü aradık eşimin telefonundan, beraber bayramlaşıp kapattık. Ama benim ikisiyle de bir problemim yok tabi, sizin durumda nasıl olur bilmiyorum ama teke tek telefonda konuşmaktanda kamerada eşinizle beraber konuşmak daha mantıklı gibi.
 
Kendisi haşmetli insan cinsinin erkek boyundan ortadoğuda pek yüce erkek annesi. Burada çok şey yazdım bana yaptıklarıyla ilgili oku istersen.
 
Bence arayin..es ailesiyle oyle yada boyle problem yasamayan yoktur..ama iyilik hakikaten her kapiyi aciyor..siz bir adim atin gerisi gelir
Neler yapıldığını yazdım ara sayfalarda. Herkes kesinlikle arama dedi. Oku bence. Ben iyi niyetimi sonuna kadar kullandım vicdanım rahat. Neler yapıldığını bilmiyorsun, ararsam eminim hem kendime saygım kalmaz hemde sağda solda buna da herşeyi yaptım insan edemedim senden bi bok olmaz dedim hala arıyor diye anlatır.
 
Benim çocuğum yok onlar yüzünden çocuk düşünmüyorum. Çocuğumun huzurunu bozamam, daha doğrusu huzursuz ortamda yetişmesini istemiyorum ama nereye kadar. Yurtdışı planım var bakalım
 
Eşim taraftan kimseyi kendim aramadim.
Eşim aradi kendi ailesini ben de o konuşurken arkadan iyi bayramlar diledim geçtim, sevdigim bir gorumcemle konustum sadece eşim aramişken o kadar.
Onun disinda bazi sevmediklerime selamimi ilet bile demedim.

Ben de kendi ailemi kendim aradim. Ben konustuktan sonra telefonu eşime verdim o da oyle konustu konusmak istedigi için. Zorlama birsey olmadi. Bu konularda zorlamamak lazim.
 
Kendisi haşmetli insan cinsinin erkek boyundan ortadoğuda pek yüce erkek annesi. Burada çok şey yazdım bana yaptıklarıyla ilgili oku istersen.
Okudum yavrum. Ona da yazık. Şu anki bütün gücünü ailesindeki erkeklere borclu. Zamanında kendi gelin gelmiş, sülaleye hizmet etmiş. Şimdi senden bekliyor.Ben hizmet ettim kaynanama; lafını da yedim boyun da eğdim, o da bana yapsın diye düşünüyor. Anlatamazsın.
 
Ben sinirliydim ama yine de aradım sabah
İyi bayramlar herkese
 
Ay ağzım açık kaldı okurken yoruldum. Ben olsam asla muhatap olmam büyük olmak kimseye hakaret etme hakkı vermiyor. Bir dur diyeni yok heralde huysuzluğu adet edinmiş. Kayınpederinizi seviyorsanız kusura bakmayın sizi üzmek istemiyorum ama kaldıramadım ben bazı lafları belki zamanla diyip kapatın konuyu bence i. En azından onda da barışır umudu kalmaz zamana bırakır sizi de darlamaz.
 
Ben 2senedir küsüm aramıyorum eşimin tarafından hickimseyi,bana yapılanlardan sonra aramak barışmak zorunda da değilim eşim teklif bile edemez, baristirmak için uğraştı ısrar edersen git evden gelme bidaha dedim , olanlardan sonra aileside gelemez evime kovarim herkesi nefret ediyorum hepsinden.
 
Ben kp için aramıştım kv açtı hayırlı bayramlar olsun dedim hemen kp istedim telefona torunu sordu iyi dedim kp aldı onunkini kutladım kısa kesme yolunu seçin bence görümce mide kısa kesmeye çalışacaktım ama uzadı biraz neyse size yapılanı Allaha havale edin kısa kesin bayramlaşması
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…