- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
İnşallah bende toplanmaya başladım tez zamanda çıkacağım. Gerçekten kafa rahat olur eminimTavsiye ederim. Bende bu yoklukta bu virüste taşındım vallahi. Onlara asla yakın olmak istemiyorum artık. Psikolojik sağlığımı kaybedecektim yoksa. Tam 6 bine mal oldu bana. Koca esyaları orda topla burda yerleştir tek başıma. Ailemde uzakta. Çok zorlandım ama değdi şimdi kafam çok rahat sadece telefonla huzur bozmaya çalışıyor
İnsan edemedim derken? Pardon kim oluyor onlar? Ağaç kovuğundan çıkmadığımıza göre bizi bu boya getiren bir anne baba var. Hayır o kim oluyormuş. Herkes kendi evladından mesul, beğenmezse karışmamak görüşmemek gibi bir seçeneği var. Bak yine sinirlendim.O sayfa zaten benim için tamamen kapalı konularımı biliyorsan o kadar şeye huzur bozulmasın diye sabrettim ki. Anlattım zaten dağ olur bana yaptıkları bozduğu huzurlar psikolojik şiddetler. En son da alanen mesajla hakaretler. Nankör senden bi b.k olmaz seni insan edemedim gibi. Kendisi benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın dedi benim özgürlüğümü almaya çalıştı. Aileme gelince en ufak ne hakaret ne bir laf işitmiştir sadece sevgi görmüştür dediğin gibi belki de benim huzurum için. Ha isterse aramasın ben eşime karışmayı sevmem yurtdışında yaşadım baya genişim Türkiye standartlarına göre :)
Kendisi haşmetli insan cinsinin erkek boyundan ortadoğuda pek yüce erkek annesi. Burada çok şey yazdım bana yaptıklarıyla ilgili oku istersen.İnsan edemedim derken? Pardon kim oluyor onlar? Ağaç kovuğundan çıkmadığımıza göre bizi bu boya getiren bir anne baba var. Hayır o kim oluyormuş. Herkes kendi evladından mesul, beğenmezse karışmamak görüşmemek gibi bir seçeneği var. Bak yine sinirlendim.
Neler yapıldığını yazdım ara sayfalarda. Herkes kesinlikle arama dedi. Oku bence. Ben iyi niyetimi sonuna kadar kullandım vicdanım rahat. Neler yapıldığını bilmiyorsun, ararsam eminim hem kendime saygım kalmaz hemde sağda solda buna da herşeyi yaptım insan edemedim senden bi bok olmaz dedim hala arıyor diye anlatır.Bence arayin..es ailesiyle oyle yada boyle problem yasamayan yoktur..ama iyilik hakikaten her kapiyi aciyor..siz bir adim atin gerisi gelir
Benim çocuğum yok onlar yüzünden çocuk düşünmüyorum. Çocuğumun huzurunu bozamam, daha doğrusu huzursuz ortamda yetişmesini istemiyorum ama nereye kadar. Yurtdışı planım var bakalımBende gitmedim kaynanama oğlan ve eş gitti.
Aramadım da
Aramam da
Gitmem de
Gerek yok
Bizim qramizda önce kp aracı olmaya çalışırdı
En son esimdne ayrılma konusu olduğunda gelmiceksen bile çocuğumu /benim oğlumu yani torununu / getirin dedi.bende öyle mi şu saatten sonra sadece oğluyla torunu gözünde varsa ne konuşurum ne bişey yaparım.
Gerek yok
Bana kalsa çocuğu da gondermicem.
Okudum yavrum. Ona da yazık. Şu anki bütün gücünü ailesindeki erkeklere borclu. Zamanında kendi gelin gelmiş, sülaleye hizmet etmiş. Şimdi senden bekliyor.Ben hizmet ettim kaynanama; lafını da yedim boyun da eğdim, o da bana yapsın diye düşünüyor. Anlatamazsın.Kendisi haşmetli insan cinsinin erkek boyundan ortadoğuda pek yüce erkek annesi. Burada çok şey yazdım bana yaptıklarıyla ilgili oku istersen.
Ben sinirliydim ama yine de aradım sabahAşırı külfet geliyor fazla bireyselim sanırım. Aramasak ayıp öyle öğretildi bize de. Eş annesiyle zaten görüşmüyorum onu aramayacağım kendisi bana hakaretler etti asla barışmam artık. Babasını arayacağım o da habire barıştırmaya çalışıyor gene kesin vereyim diyecek hiç yoktan sinirim bozulacak siz arayacak mısınız?
Ay ağzım açık kaldı okurken yoruldum. Ben olsam asla muhatap olmam büyük olmak kimseye hakaret etme hakkı vermiyor. Bir dur diyeni yok heralde huysuzluğu adet edinmiş. Kayınpederinizi seviyorsanız kusura bakmayın sizi üzmek istemiyorum ama kaldıramadım ben bazı lafları belki zamanla diyip kapatın konuyu bence i. En azından onda da barışır umudu kalmaz zamana bırakır sizi de darlamaz.Düğünde tepemize dikilip (milletle selamlaşmadan) sırf bakmak için gözlerini açıp birbirleriyle işaretleşip ailemin eşine taktıklarını gözetlediler. Araba almayalım diye almışlarmış altınları da öyle dediler :) gelinle damat çıkmadan halay açtırdılar kendileri doğulu biz onları bekledik düğün sahibi kestirdi de öyle bıraktılar. Evime gelip mutfakta karman çorman ettiler saatlerce burası oğlumun evi dediler. Şuraları bi süpür dediler. Benim beğendiğim olmazsa bende perde almam dedi. Bende alma dedim ben alırım kendini yerlere attı. Kendi paramla yatakodamı aldım onun beğendiğini almadım diye surat astı. Benim senden isteklerim şunlar şunlar dedi bacak bacak atmamak hizmet etmek çaya şekere kadar atmak bende iş sözleşmesi yaptım herhalde dedim sen çok konuşuyorsun saygısız dedi :) herkese 724 benim dedikodumu yaptı. Bu ailede benim sözüm geçer benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın dedi. Kabile gibi yaşamayı severler 20 kişi akrabalarıyla her gün beraberlerdir bizimde her gün gitmemizi beklendi her gün aradı gelin şurdayız hayır dersek mesajla tahrik etti size şöyle yapcam etcem diye. Bizi evinden kovdu hadi sgin dedi sebebi ona uymayıp aramıyormuşum ilgilenmiyormuşum diye eşimle birbirine girdiler kötü gelin oldum. Bana mesajla hakaretler yağdırdı nankör senden bi bok olmaz seni insan edemedim gibi. Bende kıyameti kopardım engelledim ne evime alıyorum ne ben gidiyorum artık buna rağmen hala arada eşimi arıyor nasılsın oğlum diye sormuyor beni kötülüyor.
Ben 2senedir küsüm aramıyorum eşimin tarafından hickimseyi,bana yapılanlardan sonra aramak barışmak zorunda da değilim eşim teklif bile edemez, baristirmak için uğraştı ısrar edersen git evden gelme bidaha dedim , olanlardan sonra aileside gelemez evime kovarim herkesi nefret ediyorum hepsinden.Aşırı külfet geliyor fazla bireyselim sanırım. Aramasak ayıp öyle öğretildi bize de. Eş annesiyle zaten görüşmüyorum onu aramayacağım kendisi bana hakaretler etti asla barışmam artık. Babasını arayacağım o da habire barıştırmaya çalışıyor gene kesin vereyim diyecek hiç yoktan sinirim bozulacak siz arayacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?