Bayramda aramak külfet geliyor özellikle eş ailesi

Okumadim ..13 yillik evliyim..cok degisik bir kaynana bende de var..hikaye cok bende de..1 kere 10 yil kadar once cok ama cok siddetli kavga ettik epey gurultu koptu.ilk ve sondu.birkac yil konusmadik .2 gorumcem var .onlar bana ben onlara demedigimiz kalmadi 25 yasindaydim.ama bu bana ders oldu.sonrasi cok mesafeli durdum onlarda bana.yillar gecti .kaynana ile buzlar eridi ne o acti ne ben.kucuk gorumcem oglum kaza gecirdi benimle gunlerce hast.kaldi evliydi kendi bebegi vardi ustelik.buyuk gorumcemin gecen kis kizi oldu benim adimi koydu..her iki tarafda kabahatliydi.ama ben mesela asla laf sokmadim.islerine karismadim.evime geldi.yatagiminda yatirdim.yani tatli dille bakin yalakalik demiyorum hersey cozuldu..sabir cozuyor..tabii karar sizin..birgun konu olsa yazarim kayinvalidem ile maceralari

Bu yorumun ciktisini alip, cerceve icinde evimin kapisina asicam :)

Aramak zorunda değilsiniz.
Hem aramazsanız belki kabahatlerini anlarlar.

Ayrıca sizin aileniz eşinize kötü davranıyorsa aramasın sizin gibi, ama aileniz damadını oğlumuz diyip bağrına bastılarsa aramaması ayıp zaten. Bu noktada sizin yaşadığınız la kıyas kabul etmez.

Ben aramadım. Bizde uzun süre küs kaldık eşim barıştı bu karantina muhabbetinde. Ben istedim barışmasını ne olacağı belli değil çünkü. Ama ben aramadım. Eşimle görüntülü konuştular çocuğu filan gördü işte arkada beni de gördü iyi bayramlar dedi ama net bana değildi ortada bi isim filan yok sonuçta kalktım gittim başka odaya cevap vermedim. Benim bayramımı kutluyorsa isim belirtmeliydi öyle olmayınca almadım üstüme hiç. Aramanıza gerek yok küsseniz zaten boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…