- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.004
- 83
- 39
- Konu Sahibi Pembehayaller88
-
Yahu buradakilere sorsan herkes asıp kesiyor bu konularda,sen al aklını başına git bir saat gerekirse soğuk davran ama eşinin gönlü olsun,ilerde gün gelir aynısını sana yapar birde başına kakarArkadaşlar kaynanam beni zerre sevmez ve hep bunu dışarda kızım diyip aile içinde sürekli laf sokarak belli ederdi. İki kere bebeğimi düşürdüm ve hiç yanımda olmadı bir defa aradı o kadar(aynı sehirdeyiz). En acılı günlerimde bile yanımda yokken bayramda onları görmek istemiyorum ama eşim gitmek istiyor. O da herşeyin farkında fakat ailesi sonuçta istemese de görev olarak görüyor bir saat ziyaret yapmayı. Benim hiç içimden gelmiyor içime sıkıntı oldu. Şu hayatta kimseye eyvallahı olmayan ben, burnu yere düşse asla almayan o kadını görmeye gitmek çok zoruma gidiyor.
Ne kadar basit geliyor size grip olduugunda bile ziyaret etmedik diye trip atan bir insandan bahsediyorum. Kendi annesiinden nefret ederek büyümüş hakkını yedi diye ve öldüğünde üzülmesin diye kuzennimin düğününe gitmedim ben bir hafta yanında kalıp destek oldum. Velhasıl durum bu.Ben anlamadım yanında olmak ne oluyor? Geçmiş olsun demiş aramış işte.
Yanınızda olması gereken zorunlu olan kişi bizzat eşiniz başkası değil
Herkes hak ettiğini yaşayacak biliyorum. En büyük darbeyi de yeni gelinlerin lden yiyceklerSeni o kadar iyi anlıyorum ki.
17 senelik evliyim ve eşimin ailesi yüzünden nefret ettim bayramlardan.
Yıllarca arefe gününde gider bayram sonuna kadar o Nemrut suratına, laf sokmalarına, başka gelinlerle kıyaslamasına maruz kalırdım eziğin.
Düşük yaptığında yanında olmamış ooo güzelim daha dur başlangıç bu. Ben doğum yaptım gelmedi. İyi yada kötü hiç bir şeyde yanımızda olmadı. Ama bayramda orda olmak zorundayız niye ELALEM ne der.
Senelerce stresten ürtiker tedavisi gördüm. Kabarıp kabarıp duruyordum. Bir cinnet geçirdim çözüldü sorunum. Meğer sevgili kaynanam yüzündenmiş gitmeyince otomatikmen çözüldü.
Zaten yeni gelini var artık ELALEM artık gitmememi problem etmez diye düşünüyorum.
Bana uzak olsunlar ne halleri varsa görsünler.
Aynısını yaşıyorum 3 senedir yediğim yemek burnumdan gelirdi. Sürekli laf sokar sürekli virvir cene durmaz. Ama el alem için bizi çağırır. Nihayet bu sene kurtuldum gitmiyorum. Zona çıkarttım ben de geçen bayram yüzünden. Allah en kısa zamanda aynısını ona yaşatsın. Tekrar çıkmadı ama şimdi bayram yaklaşıyor diye saclarim dökülüyor tutam tutam doktor sadece stres dedi. O kadar üzülüyorum ki şu duruma.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
17 senelik evliyim ve eşimin ailesi yüzünden nefret ettim bayramlardan.
Yıllarca arefe gününde gider bayram sonuna kadar o Nemrut suratına, laf sokmalarına, başka gelinlerle kıyaslamasına maruz kalırdım eziğin.
Düşük yaptığında yanında olmamış ooo güzelim daha dur başlangıç bu. Ben doğum yaptım gelmedi. İyi yada kötü hiç bir şeyde yanımızda olmadı. Ama bayramda orda olmak zorundayız niye ELALEM ne der.
Senelerce stresten ürtiker tedavisi gördüm. Kabarıp kabarıp duruyordum. Bir cinnet geçirdim çözüldü sorunum. Meğer sevgili kaynanam yüzündenmiş gitmeyince otomatikmen çözüldü.
Zaten yeni gelini var artık ELALEM artık gitmememi problem etmez diye düşünüyorum.
Bana uzak olsunlar ne halleri varsa görsünler.
Yoo bana basit gelmiyor. Ben de düşük yaptım kayınvalidem geçmiş olsun dedi. Ne yapacaktı gelip basımda mı duracaktı tam anlamadım o yüzden sordum ne yapacaktı diye?Ne kadar basit geliyor size grip olduugunda bile ziyaret etmedik diye trip atan bir insandan bahsediyorum. Kendi annesiinden nefret ederek büyümüş hakkını yedi diye ve öldüğünde üzülmesin diye kuzennimin düğününe gitmedim ben bir hafta yanında kalıp destek oldum. Velhasıl durum bu.
Takılmamak mümkün değil ki. Gitsek ruh hastaları yüzünden strese giriyoruz gitmesek evde kocalar huzur vermiyor kadın olmak ne zor.Aynısını yaşıyorum 3 senedir yediğim yemek burnumdan gelirdi. Sürekli laf sokar sürekli virvir cene durmaz. Ama el alem için bizi çağırır. Nihayet bu sene kurtuldum gitmiyorum. Zona çıkarttım ben de geçen bayram yüzünden. Allah en kısa zamanda aynısını ona yaşatsın. Tekrar çıkmadı ama şimdi bayram yaklaşıyor diye saclarim dökülüyor tutam tutam doktor sadece stres dedi. O kadar üzülüyorum ki şu duruma.
esinin hatiri icin git birsey kaybetmezin aksine esinin gözünde degerlenirsin ne onu üz nede kendini bu yüzden degmez gercekten görevse görev olarak git görevini yaptin bitti milletin cenesinide kapatmis olursunuz hem napalim seven sevdigi icinde birseylere katlanmazsa cekilmez olurdu aslinda karsillki anlayis hayat bu degilmidir birak kötü kendi kötülüyle bogulsun senin iyiligin seni yüceltir simdiden bayraminiz mübarek olsun güzel gecsin kk külübü üyeleri vs hepimizindeArkadaşlar kaynanam beni zerre sevmez ve hep bunu dışarda kızım diyip aile içinde sürekli laf sokarak belli ederdi. İki kere bebeğimi düşürdüm ve hiç yanımda olmadı bir defa aradı o kadar(aynı sehirdeyiz). En acılı günlerimde bile yanımda yokken bayramda onları görmek istemiyorum ama eşim gitmek istiyor. O da herşeyin farkında fakat ailesi sonuçta istemese de görev olarak görüyor bir saat ziyaret yapmayı. Benim hiç içimden gelmiyor içime sıkıntı oldu. Şu hayatta kimseye eyvallahı olmayan ben, burnu yere düşse asla almayan o kadını görmeye gitmek çok zoruma gidiyor.
ya bu deveyi güdecen yada cekip gidecen caresi yok gecim istiyorsak gecimli olmaya mecburuzTakılmamak mümkün değil ki. Gitsek ruh hastaları yüzünden strese giriyoruz gitmesek evde kocalar huzur vermiyor kadın olmak ne zor.
Dedim ya yeni gelinine yapsın birazda. Bende uzak olsunlar.
İyi de geçimsizlik yapan kadın değil. Eş ve aile tarafı. Onlar düşünsün geçimi de biraz. Konudan bağımsız diyorum bu arada.ya bu deveyi güdecen yada cekip gidecen caresi yok gecim istiyorsak gecimli olmaya mecburuz
biliyorum sorunda zaten es ailesinde ama napsin konu sahibi gitmezse esiyle kopukluk olacak belkide kv oglunu dolduracak vs tatsiz tuzsuz seyler yasayacaklarsa gitsin gelsin degistiremez kimse kimseyi ama atsan atilmaz satsan satilmaz mecburen kendi evinin dirligi icin ben olsaydim gider gelirdim eger esim alinacaksaİyi de geçimsizlik yapan kadın değil. Eş ve aile tarafı. Onlar düşünsün geçimi de biraz. Konudan bağımsız diyorum bu arada.
Ben sanırım duruma göre oynardım. Eşim yaptığım iyiliği anlayacak kapasitedeyse giderdim. Ama değilse onun gönlü için kendimi yormazdim açıkçası.biliyorum sorunda zaten es ailesinde ama napsin konu sahibi gitmezse esiyle kopukluk olacak belkide kv oglunu dolduracak vs tatsiz tuzsuz seyler yasayacaklarsa gitsin gelsin degistiremez kimse kimseyi ama atsan atilmaz satsan satilmaz mecburen kendi evinin dirligi icin ben olsaydim gider gelirdim eger esim alinacaksa
haklisniz en dogrusu mantiklisi bu bencedeBen sanırım duruma göre oynardım. Eşim yaptığım iyiliği anlayacak kapasitedeyse giderdim. Ama değilse onun gönlü için kendimi yormazdim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?