Feslegen Kokulu Nane Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 16.157 Emoji Skoru 36.776 Puanlar 528 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #41 Began .!.: Size yazarken annem aradı. Galiba yanlışlıkla aramış, bir şey söylemeden yüzüme kapattı. Genişletmek için tıkla... Telepati yoluyla hissetti galiba.
Began .!.: Size yazarken annem aradı. Galiba yanlışlıkla aramış, bir şey söylemeden yüzüme kapattı. Genişletmek için tıkla... Telepati yoluyla hissetti galiba.
hizuran Olur öyle 🤷 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2012 Mesajlar 11.855 Emoji Skoru 73.522 Puanlar 798 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #42 Dertsiz başınıza dert açmayın.
Torvi Arkana bakma, o yöne gitmiyorsun.. Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 2.261 Emoji Skoru 4.907 Puanlar 133 Yaş 36 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #43 Okuduklarımdan cıkardıgım sonuç; Değmez..
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2012 Mesajlar 23.973 Emoji Skoru 55.942 Puanlar 798 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #44 Casper25 .!.: Bosver. Yuzlerini bir kez daha gormus oldun. Sal gitsin hepsini. Genişletmek için tıkla... Aynen. Saldım gitti.
Casper25 .!.: Bosver. Yuzlerini bir kez daha gormus oldun. Sal gitsin hepsini. Genişletmek için tıkla... Aynen. Saldım gitti.
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2012 Mesajlar 23.973 Emoji Skoru 55.942 Puanlar 798 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #45 Dediyy .!.: Ne kadar iyi niyetli, merhametli bir eşiniz varmış. Allah anne babanızdan yüzünüzü güldürmemiş ama iyi kalpli bir eş vermiş, kimsenin yokluğunu hissetmezsiniz. Ağzınızın tadı bozulmasın. Genişletmek için tıkla... Amin. Teşekkürler
Dediyy .!.: Ne kadar iyi niyetli, merhametli bir eşiniz varmış. Allah anne babanızdan yüzünüzü güldürmemiş ama iyi kalpli bir eş vermiş, kimsenin yokluğunu hissetmezsiniz. Ağzınızın tadı bozulmasın. Genişletmek için tıkla... Amin. Teşekkürler
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2012 Mesajlar 23.973 Emoji Skoru 55.942 Puanlar 798 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #46 Babayani .!.: Telepati yoluyla hissetti galiba. Genişletmek için tıkla... Kardeşimi ararken yanlışlıkla aradı muhtemelen. hizuran .!.: Dertsiz başınıza dert açmayın. Genişletmek için tıkla... En güzeli bu. EkinPasaninAnnesi .!.: Okuduklarımdan cıkardıgım sonuç; Değmez.. Genişletmek için tıkla... Ben de bir kez daha anladım ki, değmezmiş
Babayani .!.: Telepati yoluyla hissetti galiba. Genişletmek için tıkla... Kardeşimi ararken yanlışlıkla aradı muhtemelen. hizuran .!.: Dertsiz başınıza dert açmayın. Genişletmek için tıkla... En güzeli bu. EkinPasaninAnnesi .!.: Okuduklarımdan cıkardıgım sonuç; Değmez.. Genişletmek için tıkla... Ben de bir kez daha anladım ki, değmezmiş
Feslegen Kokulu Nane Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 16.157 Emoji Skoru 36.776 Puanlar 528 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #47 Began .!.: Kardeşimi ararken yanlışlıkla aradı muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Aynı harfle mi başlıyorsunuz? Olabilir.
Began .!.: Kardeşimi ararken yanlışlıkla aradı muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Aynı harfle mi başlıyorsunuz? Olabilir.
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2012 Mesajlar 23.973 Emoji Skoru 55.942 Puanlar 798 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #48 Babayani .!.: Telepati yoluyla hissetti galiba. Genişletmek için tıkla... Evet. Baş harfler aynı
Feslegen Kokulu Nane Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 16.157 Emoji Skoru 36.776 Puanlar 528 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #49 Began .!.: Evet. Baş harfler aynı Genişletmek için tıkla... Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Belki üzülme diye Allah tarafından sana bir işarettir bu? Ne dersin? ❤❤❤
Began .!.: Evet. Baş harfler aynı Genişletmek için tıkla... Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Belki üzülme diye Allah tarafından sana bir işarettir bu? Ne dersin? ❤❤❤
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2012 Mesajlar 23.973 Emoji Skoru 55.942 Puanlar 798 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Began #50 Babayani .!.: Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Belki üzülme diye Allah tarafından sana bir işarettir bu? Ne dersin? ❤❤❤ Genişletmek için tıkla... Belki de. Allah vicdan versin hepsine ne diyeyim
Babayani .!.: Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Belki üzülme diye Allah tarafından sana bir işarettir bu? Ne dersin? ❤❤❤ Genişletmek için tıkla... Belki de. Allah vicdan versin hepsine ne diyeyim