Bayramda kv ziyareti ve yaşananlar

Keşke gitmeseydin. Ne gereği var şu bayram günü ağzınızın tadını bozmaya.

Her şeyin yeri ve zamanı var, ama sizinkini zamanı değilmiş

Siz bir daha gitmeyin oraya, eş ailesiyle birbirinize iyi gelmiyorsunuz. Hak arıyorsunuz madem, bayram günü yükselerek neden konuşuyorsunuz.Yanlış bir zamanda belki üslubunuz da yanlıştı. Kadın unutmuşta olabilir yani.
Şimdi geldi bayramı zehir etti gitti olacak. Size gitmeyin dendi buraya konu açıldığı zaman, bari rahat dursaydınız gidince de.

Başkalarıyla kıyaslanmaya ben de tahammül edemem açıkçası ben de yükselebilirdim. Siz de onu başka kv’lerle kıyaslayın. Sen öyle kv misin ki ben öyle gelin olayım diye.Kadın asla kendini sorgulamıyor o yüzden siz kendinizi sorgulamaya başlamışsınız.

Yani tepkilerinizde haklı olabilirsiniz ama ne yeri nede zamanıymış
Bayram günü helede Eşiniz yokken tartışma çıkarmanız iyi niyetli olmadığınızı gösterir
Öyle birşey olduysa zamanında konuşcaktınız halledecektiniz yada gitmeyecektiniz. Bayram günü insanların huzurunu kaçırmışsınız. En sinir olduğum insan tipi olabilirsiniz, hep kendisi haklı hep kendisi mağdur. Eee ozaman niye gittin? Madem gittin ne diye sorun çıkarmadan dönemedin diye sorarlar. Sormadılarmı size?

Bende zamanında esimin ailesiyle sorunlar yaşadım, ben daha çok esime anlatıyordum, bir kez bile beni haklı bulmadı. Sonra kayinbiraderim evlendi, elimi hiç sevmemekle beraber onun hareketlerine dikkat ettim, kayinpederimle vs hep mesafeli davrandı kimseyle muhatap olmadi ve iyi gelin oldu. Ne yemeğe çağırdı ne sık sık onların evine gitti. Ben de artık fazla muhatap olmuyorum ve onları önemsemiyorum...mesafeli olun ,onemsemekte onlara değer vermektir . Minimum da akrabalık ilişkilerini koruyun eşinize de anlatmayın onla kötü olmayın benim gibi

dönüşte ugra tekrar hakkını helal et de. ölümlü dünya sonra keşkeler geri gelmiyor......

Bacım bende geçen yıl aynı şeyi yaşadım bayramda sürekli beni suçluyor eleştiriyo.farkli lanse ediyor herşeyi.baktm kadın çok cahil eşimi çok dolduruyo değişmez kendimi yorup artık ona bir şeyleri düzeltmesi gerektiğini yaptıklarının haksızlık adaletsizlik olduğunu anlatmıyorm anlamıyor çünkü olan bana oluyor

Geçmişi konu etmemelisiniz anı yaşamalısınız yaşadığınız an içerisinde bir olay olduğu zaman o an kendinizi savunmalısınız savunma şekli de kavga gibi değil de onu da gayet sakin bir şekilde açıklarsanız sorun olmaz zaten. onu İçinizde tutup biriktirirseniz daha sonra sizin neden Öfkeli olduğunuzu anlamazlar Ortada hiçbir şey yokken Eskileri açmak doğru değil

Kv ile yalnız kalmak için gün doğmuş size de. Bayram öncesinden bu konuşmayı planladığınızdan eminim ama ıspatlayamam. İyi niyetli değilsiniz konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…