bayramda napıcam ben ya?

usagi91

Erzincanli guzel :))
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
9.510
13.248
168
34
Of kızlar durdum bayram üstü regl oldum napıcam ben ya reglım çokkk zor geçiyo Allah günah yazmasın ama kabus gibi bi bayram beni bekliyor bu arada çözüme açık bi konu değil gibi benim ki içimi dökmek istedim sadece çoğunuz bu da dert mi diyecek ama bu dert bana yıllardır ev hapsi yaşatıyor

Üçlü iğne yaptırıyorum zaten ama onun bile etkisi kısa sürüyor akşama kaldığı yerden devam hastanede ün yaptım zaten 2 hafta da bir aynı şikayetle gidince artık (

Hadi ya o kadar agir mi. Serum taktir. Daha cok rahatlatır.
Hayıt tohumunu denedin mi?

Bende çok ağır atlatırım regl dönemini. Hele ilk 7c gün evden çıkmak bile istemem.burda iğne filanda yapmazlar üstelik çek dur sancıyı ve o ağır kanamayı işin yoksa.
Geçmiş olsun Usagicim bir çözüm bulursun inşallah.

Çok şükür benimki yarın bitiyor

Ben ağrı kesiciyle hallediyorum ama senin ki çok ağır geçiyor ki iğne kullanıyorsun. Yapıcak birşey yok ki tatlım. Agrı kesici veya iğne.

Kontrollerinizi yaptirdiniz mi? İki haftada bir olduğunuza göre süresi de fazla demektir.
Belki bir sorun vardır. Erken teşhis diyorum. Çok geçmiş olsun inş tahmin ettiğinden rahat geçirirsin bayramini.

Hadi ya o kadar agir mi. Serum taktir. Daha cok rahatlatır.
Hayıt tohumunu denedin mi?
Kardeşim sağlıkçı evet o bi nebze rahatlatıyor beni ama atlatmam geren 8 günlük bu sureci bi atlatsam hayırlısıyla bayrama denk gelmesi kotu oldu benim için hayıt tohumu faydalımı regl sancısına?tek derdim bu değil ama bu kadarına bile şükrederim fayda görürsem

İyi yönden bakalım; evde yayılıp bir yere gitmek zorunda kalmayacaksın "rahatsızım, yerimden kalkamıyorum" diyeceksin kafanı dinleyeceksin.

Kontrollerinizi yaptirdiniz mi? İki haftada bir olduğunuza göre süresi de fazla demektir.
Belki bir sorun vardır. Erken teşhis diyorum. Çok geçmiş olsun inş tahmin ettiğinden rahat geçirirsin bayramini.
Sağol canım benim 12-13 yaşından beri çok gittim bu sebepten doktora hatta ilk regl olduğum da üç hafta sürmüştü utanıp anneme de diyemedim en son evin ortasına yığılıp kaldığımı bilirim off sinirlerim bozuldu ya

İyi yönden bakalım; evde yayılıp bir yere gitmek zorunda kalmayacaksın "rahatsızım, yerimden kalkamıyorum" diyeceksin kafanı dinleyeceksin.
Allah seni inandırsın ben razıyım bi yerlere gitmeye eşimdende utanıyorum zaten bi gün sabrı taşmaz inşallah

Allah seni inandırsın ben razıyım bi yerlere gitmeye eşimdende utanıyorum zaten bi gün sabrı taşmaz inşallah
Neden utanıyorsun canım senin elinde olan birşey mi bu.
Yani ağrın varsa iğne ilaç işe yaramıyorsa elbette ki evde kalıp dinleneceksin başka yolu yok.

Winlonu arastirsana benim kendi adıma en büyük kesfim

Neden utanıyorsun canım senin elinde olan birşey mi bu.
Yani ağrın varsa iğne ilaç işe yaramıyorsa elbette ki evde kalıp dinleneceksin başka yolu yok.
Evet elimden gelen bişey yok ilaç dışında Allah razı olsun bununla ilgili of demişliği bile yok ama bazen düşünüyorum bıkıyo mudur bu durumdan içten içe henüz bişeyini görmesem de bıkkınlık babında ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…