Üçlü iğne yaptırıyorum zaten ama onun bile etkisi kısa sürüyor akşama kaldığı yerden devam hastanede ün yaptım zaten 2 hafta da bir aynı şikayetle gidince artıkHastaneye gidip ağrı kesici iğne yaptırsan usagi?
Rahatlarsın.
Geçmiş olsun :)
Üçlü iğne yaptırıyorum zaten ama onun bile etkisi kısa sürüyor akşama kaldığı yerden devam hastanede ün yaptım zaten 2 hafta da bir aynı şikayetle gidince artık(
Kardeşim sağlıkçı evet o bi nebze rahatlatıyor beni ama atlatmam geren 8 günlük bu sureci bi atlatsam hayırlısıyla bayrama denk gelmesi kotu oldu benim için hayıt tohumu faydalımı regl sancısına?tek derdim bu değil ama bu kadarına bile şükrederim fayda görürsemHadi ya o kadar agir mi. Serum taktir. Daha cok rahatlatır.
Hayıt tohumunu denedin mi?
Sağol canım benim 12-13 yaşından beri çok gittim bu sebepten doktora hatta ilk regl olduğum da üç hafta sürmüştü utanıp anneme de diyemedim en son evin ortasına yığılıp kaldığımı bilirim off sinirlerim bozuldu yaKontrollerinizi yaptirdiniz mi? İki haftada bir olduğunuza göre süresi de fazla demektir.
Belki bir sorun vardır. Erken teşhis diyorum. Çok geçmiş olsun inş tahmin ettiğinden rahat geçirirsin bayramini.
Çok sağol canım benim ben en iyi sen anlarsın deseneCanım benim ah kader ortağım geçmiş olsun, allah tez vakit sağlık versin inşallah.. Bıktım her ay bunlardan, hap çözümün ç'si bile değil bende de..
Çok sağol canım benim ben en iyi sen anlarsın desene
Allah seni inandırsın ben razıyım bi yerlere gitmeye eşimdende utanıyorum zaten bi gün sabrı taşmaz inşallahİyi yönden bakalım; evde yayılıp bir yere gitmek zorunda kalmayacaksın "rahatsızım, yerimden kalkamıyorum" diyeceksin kafanı dinleyeceksin.
Çok sağol canımgeçmişolsun
Neden utanıyorsun canım senin elinde olan birşey mi bu.Allah seni inandırsın ben razıyım bi yerlere gitmeye eşimdende utanıyorum zaten bi gün sabrı taşmaz inşallah
Evet elimden gelen bişey yok ilaç dışında Allah razı olsun bununla ilgili of demişliği bile yok ama bazen düşünüyorum bıkıyo mudur bu durumdan içten içe henüz bişeyini görmesem de bıkkınlık babında ondanNeden utanıyorsun canım senin elinde olan birşey mi bu.
Yani ağrın varsa iğne ilaç işe yaramıyorsa elbette ki evde kalıp dinleneceksin başka yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?