bayramda napıcam ben ya?

Yaa bende böyleyim mide bulantıları aşırı derecede ağrılar hastanelik olmalar bir çözümünü de bulamadım evlenmek de çözüm değil öyle diyorlar ama

ya bu arada Allahın gücüne gitmesin kadınların bu çektiği çile nedir ya hu?
adetin ağrısı sancısı, doğumun ağrısı sancısı vücudumuzun en olmadık yerinden kanıyoruz ya çok ilginç değil mi neyse yinede Allah eksikliğini göstermesin tabi sağlıklı olmak için bunlar şart :)

Arveles o dönemde hayatta kalmama sebep oluyor hicbir ilaca degismem etkiside acayip hizli

Arveles o dönemde hayatta kalmama sebep oluyor hicbir ilaca degismem etkiside acayip hizli
Evett bende kullandım etkisi çok hızlı gerçekten ama çabuk geçiyor da gibi yani 8 saat geçmeden ilaç almak zorunda kalıyorum tekrar

Benimde aşırı derecede ağrılarım olurdu üst üste ağrı kesici içmeme rağmen karnımın ağrısından ölüyorum sanırdım. Üstüne kusardım bide.Acile gider iğne olurdum utanıyordum neyin var dediklerinde ( götüren babam olurdu genellikle) evlenince geçer dediler geçmedi tabi. İlk bebeğimin kalp atışı olmadığı için zorunlu kürtaj oldum. Ogün bugündür şeytan kulağına kursun hiç ağrım yok. Bazıları der ya aman abartıyosunuz her kadın adet oluyor senin canın tatlı falan diye. Ama ben bu ağrıyı dibine kadar yıllarca yaşamış biri olarak ağrı çeken kişiye bir üzülürüm bir üzülürüm başında pervane olurum. Yaşayan bilir misali. Gittiğim bir doktor adetleri çok sancılı olan kişiler çok doğurgan olur demişti. Ben öyleyim sanırım. Korunmasam her yıl bir bebek kesin olurdu:))

Evett bende kullandım etkisi çok hızlı gerçekten ama çabuk geçiyor da gibi yani 8 saat geçmeden ilaç almak zorunda kalıyorum tekrar

Bosver ic canim ya o agriyi cekmeye degermi zaten az almak istiyorsan benim gibi yap. Ben sabah dayanmaya calisiyorum oglen iciyorum bide aksam yemekten sobra yatmadan biraz once iciyorum sabaha kadar bu sekilde uyuyorum. Yoksa o agrilarin uyandirmasi cok sinir bozucu oluyor. Ac karna ilacta icilmiyor gecenin korunde :/ en iyisi bu yontem yani :)

Yani sonunda bende içiyorum tabii mecbur ama işte ilaç içmek de ne biliyim zararından çekiniyorum.Bir de ben mide bulantısı için de ilaç alıyorum o problemim de var regl ağrısının yanında aşırı bulantım oluyor.

Aynı ben ( bende kusuyorum illa istisnasız.Evlenince geçmiyor dimi banada öyle diyorlar de ianmıyorum artık geçmeyecek gibi hiç o zmana da. ama şu bebek meselesi korkuttu beni zaten korunduğumuz halde oluyor falan diyo millet o da nasıl oluyosa bir de üstüne böyle olursa

Bulantin oluyorsa sabahtan mide koruyucu ic bence bende de istahsizlik falan oluyor. Koruyucu zaten hergun kullanmak zorundayim. O yuzden bu sorunumda olmuyor. Koruyucu oldugu icin onerdim en azndan ilac icmemis olursn

Bulantin oluyorsa sabahtan mide koruyucu ic bence bende de istahsizlik falan oluyor. Koruyucu zaten hergun kullanmak zorundayim. O yuzden bu sorunumda olmuyor. Koruyucu oldugu icin onerdim en azndan ilac icmemis olursn
Koruyucu derken mide koruma hapı mı onlar bulantıyı da önlüyor mu sorun olmazsa özelden ismini atabilir misiniz ya da burdan :)

bende kusuyorum acillik oluyorum ama 3 yıldırda hamile kalmaya çalışıyorum.sallamış o doktor. korunurken oldu diyenlerde, doğru düzgün korunmayanlardır.

internet kesilecek zamanı buldu konum almış başını gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…