Hmm evde papatya çayı var aslında uykusuz kaldığım günlerde rahat uyumak için içerim arada bugün içiyim bari diye düşündüm ama benim için derin uyku fikri pek cazip değil sanki regl döneminde yine de sağol canım:)Geçmiş olsun
Ben de o dertten muzdaribim , papatya çayı çok iyi geliyo , az da olsa rahatlarsın .
Ya sorma..evrt yapmıyorlar burda bende bilmiyorum niye ?Canım senin reglında benimle birebir aynıymış ben üçlü yaptırıyorum o günün akşamına kadar rahatım ama tekrarı hemen olmuyo ağır bi ilaç galiba ama orada hiç yapmıyorlar galiba ama neden?
Sağol canım benim bi de iki hafta da bir olduğunu düşürsekAboo 7 gün ağrı çekmek mi? Çok geçmiş olsun Usagi..
Çok sağol canımÇok gecmiş olsun 7 gün ağrı çok zor. Kişiden kişiye değişiyordur buyuk ihtimal regl zamanıda ilaç içmek zararlı diyorlarda ben o ayrıyı hiç çekemiyorum, dolarex hap ciddi anlamda azaltıyor, birde maydanoz çayı iyi gelir diyorlar
Grıpın+ aspirin bendeki çözüm de buyduOf kızlar durdum bayram üstü regl oldum napıcam ben ya reglım çokkk zor geçiyo Allah günah yazmasın ama kabus gibi bi bayram beni bekliyor bu arada çözüme açık bi konu değil gibi benim ki içimi dökmek istedim sadece çoğunuz bu da dert mi diyecek ama bu dert bana yıllardır ev hapsi yaşatıyor
Sağol canım benim bi de iki hafta da bir olduğunu düşürsek(
Evet de düzensiz olduğunu söylemişti erken olduğum için zaten zırt pırt miyom kist çıkıyordu doğum kontrol hapı ile tedavi oluyordum varis yüzünden o tedavi de iptal haliyle burda arkadaşlar öneride bulundu sağolsunlar not ediyorum hepsini sırasıyla deneyeceğim fayda görürüm inşallah allahın izniyleşu ağrıdan bahsederken, o an ağrı çekiyomuş gibi geriliyorum. bu dert olmazmı ya, yorgan döşek yatıp kusana kadar sürünmek dert olmazmı hiç. dert değil diyen o ağrıyı çekmemiştir. ben iğne olunca geciyo, bi daha ağrımıyo. diğer ay sil baştan. sende oda pek işe yaramıyomuş. Allah yardımcın olsun ama neden 2 hafta oraya takıldım, düzensizmi
Uç aylık iğne mi ?hani şu doğum kontrol için olan dimi ?2 haftada bir ne kız .. hele o kadar ağrıyorsa can mı dayanır ona..
bir problem var belli ki adam gibi bir kadın doğumcuya git bence..
şu aylık üç aylık iğnelerde kanamayı azaltıyor onlardan ol bari.
Gripinin nasıl bi etkisi var acaba ?merak ettim gerçektenGrıpın+ aspirin bendeki çözüm de buydu
Normal doğum dimi canım?Allah yardımcın olsun kaç yıl çektim o sancı yı felaket birşey ne zaman bebişim oldu sancılar bıçak gibi kesildi doğumdan sonraki ilk adetimde elim yüreğimde bekledimsadece ağrı kesici önerebilirim onu da yapmışsın zaten
Uç aylık iğne mi ?hani şu doğum kontrol için olan dimi ?
Hmm ben onu korunma yöntemi olarak kullanmak için gitmiştim sağlık ocağına konu açmıştım varisle ilgili belki okumuşsundur varis yüzünden doğum k. Hapı kullanamayınca onu kullanayım istedim ama içeriği aynı olduğu için hapın gösterdiği yan etkileri gösterir dediler haliyle vurulamadım o iğneyievet canım.. aylık yada üç aylık var ikiside olur..
ben lohusalıklarımda kanamayı durdurmak için kullandım..
Normal doğum dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?