Nişanlıyı geçtim çoluk çocuk sahibi kadının "kocişimden bayram hediyeleri" yazısı ile kendisinin ve çocuğunun bayramlık çamaşırı hariç her şeyinin fotoğrafını çekip paylaştığını gördü bu gözler...Facebooka bayram hediyelerini koyan nişanlı kızlar mı var
biz zaten eşyalar konusunda üstümüze düşeni yapacağız ama dediğim gibi ben yapacağım ailem yardım etmeyecek ama belki ablamlar destek Çıkabilir kesin değil ayrıca bizde Nişanı çok lüx bi yerde oldukça masraflı yaptık hepsini ben karşıladım kız evi olarak çeyizimi de yapıyorum eşyalarımı da yapıyorum onun dediği evlendikten sonra taksit Ödeyecek olmam ailem yapmalıymış ki taksit ödemeyelim diye ki o da eşyaları taksitle alacak ailesi düğünü Ödeyecek ikiye Nişan yerini de ben değil ailem ödemeliymiş öyle diyor bi de Nişan da Takı takmadık diye laf oldu ki ben de saatini almıştım hazırdı yani ama annem bizde Nişan da takılmaz ayıp olur bizim akrabalar çünkü biz de kız tarafı çok hevesli görünmemeli biz de o Yüzden saati düğünde takalım dedikbu nasıl mantık ya....
ona bakarsanız turkıyenın hıcbıyerınde kız evı hıcbıseyı yapmak zorunda degıl...
ama herkes kendı evladını evlendırıyor şanıyla ...
ben nısanlıyken saatınıde aldım en yakışanından en içe sineninden
bayramlıgınıda aldım
dortdortluk damat bohcasınıda yaptım
esyaların da bu kız evıne bu erkek evıne duser muhabbetlerıne hıc gırmeden yaptım
nişanıda kendım yaptım yemeklı
kız evı olarak !
benım yuzum nıye yere egılsın
evlılık bu herkes ustune dusenı yapmalı
cok fazla bencıllık gordum sızde
ohhooo bence sız hıc evlenmeyın enteresan ya
bunlar çalışan insanlar ayda 1 kere görüşürlerse ne ala 361 günmüş .siz de bayramda uğruyor bir arada oluyormuşsunuz bu kız neden olmasın ,adam her bayramdan bahsediyor üstüne üstlükben bu mantığı anlayamıyorum vallahi
ne fark eder bayram olsa ne değişir
eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum; bayramda bir yere gideceksem; "ay onlara da bir gün ayıralım erken dönelim; ya da geç gidelim" demem
bayramdan önce yola çıkmadan uğrarız ya da bayram dönüşü ilk tatil günü
benim ailem olsa da böyle yapardık
361 gün gör sorun değil; 4 gün bayram tatilinde görüşmeyince olay olsun
gerçekten günümüz erkeklerinin hayatı çoook zor
Nişanlıyı geçtim çoluk çocuk sahibi kadının "kocişimden bayram hediyeleri" yazısı ile kendisinin ve çocuğunun bayramlık çamaşırı hariç her şeyinin fotoğrafını çekip paylaştığını gördü bu gözler...
Kızlar öncelikle cvp laf için teşekkürler gerçi herkes beni haksız bulmuş bilmiyorum belki haksız olabilirim daha önce her bayram benim ailemin yanına gideceğiz dediği için doluydum çünkü ben evlendikten sonra hiç kendi ailemle bayram geçiremeyecek miyim diye düşünüyorum üstüne de bu binince o gelmediyse ben de gitmem diyerek patladım evet sanırım yengemin fazla dolduruşuna geldim ama nişanlımın da ailesini bu denli fazla Savunması beni çok rahatsız etti annesi de Açıkça biraz dominant biri hep onun yanına gitmemiz gerektiği mesajını şimdiden veriyor bu da üstüne binince annen gelmedi ben de ilerde gitmem diye patladım
Biz zaten
biz zaten eşyalar konusunda üstümüze düşeni yapacağız ama dediğim gibi ben yapacağım ailem yardım etmeyecek ama belki ablamlar destek Çıkabilir kesin değil ayrıca bizde Nişanı çok lüx bi yerde oldukça masraflı yaptık hepsini ben karşıladım kız evi olarak çeyizimi de yapıyorum eşyalarımı da yapıyorum onun dediği evlendikten sonra taksit Ödeyecek olmam ailem yapmalıymış ki taksit ödemeyelim diye ki o da eşyaları taksitle alacak ailesi düğünü Ödeyecek ikiye Nişan yerini de ben değil ailem ödemeliymiş öyle diyor bi de Nişan da Takı takmadık diye laf oldu ki ben de saatini almıştım hazırdı yani ama annem bizde Nişan da takılmaz ayıp olur bizim akrabalar çünkü biz de kız tarafı çok hevesli görünmemeli biz de o Yüzden saati düğünde takalım dedik
Ayrıca evet benim ailem takmadı ve onlar bunu çok laf etti ama dediğim gibi bizde kız çocuğuna takılmıyor ama mesela annem erkek kardeşim için şimdiden bir Sürü altın Takı filan Aldı o evlensin ev de alırım diyor böyle olduğu için annem de nişanlımın annesinin oğluna her şeyi yapmasını istiyor bi de ben meslek olarak ondan biraz daha iyi sayılırım iş böyle olunca ailemin beklentisi de artıyor ama ben de suçluyum sanırım nişanlımı çok seviyorum onu üzmek istemiyorum ama elimde olmadan dolduruşa geliyorum sanırım
bunlar çalışan insanlar ayda 1 kere görüşürlerse ne ala 361 günmüş .siz de bayramda uğruyor bir arada oluyormuşsunuz bu kız neden olmasın ,adam her bayramdan bahsediyor üstüne üstlük
Nişanlıyı geçtim çoluk çocuk sahibi kadının "kocişimden bayram hediyeleri" yazısı ile kendisinin ve çocuğunun bayramlık çamaşırı hariç her şeyinin fotoğrafını çekip paylaştığını gördü bu gözler...
Biz zaten
biz zaten eşyalar konusunda üstümüze düşeni yapacağız ama dediğim gibi ben yapacağım ailem yardım etmeyecek ama belki ablamlar destek Çıkabilir kesin değil ayrıca bizde Nişanı çok lüx bi yerde oldukça masraflı yaptık hepsini ben karşıladım kız evi olarak çeyizimi de yapıyorum eşyalarımı da yapıyorum onun dediği evlendikten sonra taksit Ödeyecek olmam ailem yapmalıymış ki taksit ödemeyelim diye ki o da eşyaları taksitle alacak ailesi düğünü Ödeyecek ikiye Nişan yerini de ben değil ailem ödemeliymiş öyle diyor bi de Nişan da Takı takmadık diye laf oldu ki ben de saatini almıştım hazırdı yani ama annem bizde Nişan da takılmaz ayıp olur bizim akrabalar çünkü biz de kız tarafı çok hevesli görünmemeli biz de o Yüzden saati düğünde takalım dedik
vet her bayramda onun ailesiyle olmamızı istiyor evet belki ailemle aynı şehirdeyiz ama bayram farklı sonuçta benim anne babam da bayramda evine çocukları gelsin ister bi bayram paraya gittiysek bi bayram kalalım diyorum ama yok her bayram gidecekmişiz ailem çok laf ederse bi bayram 1. Gün burda kalıp ertesi gün hemen yine ailesine gidecekmişiz ayrıca zaten izinleri az olan insanlarız her bayramımı orda geçirmek istemiyorum belki eşimle Allah nasip ederse çocuklarımla tatile Çıkma isterim ama o bu konuda çok sert olunca ben de senin annen gelmedi ben de gitmem dedim.bunlar çalışan insanlar ayda 1 kere görüşürlerse ne ala 361 günmüş .siz de bayramda uğruyor bir arada oluyormuşsunuz bu kız neden olmasın ,adam her bayramdan bahsediyor üstüne üstlük
dediğinizi anladım benim anlatımım sorunlu olmuş fark ettim . sizin görüşünüz o , ben en azından bayramda 1 gün kızın ailesine ayrılmasından yanayım bu da benim görüşüm.baram da benim ailemde de bir arada olmak çok önemlidir .neticede çok özel bir gün bu .bakın bayramda uğramıyorum; eğer bir yere gidecek isem uygun bir gün uğruyorum ama bu kesinlikle bayramda değil
361 gün görür demedim; isterse gider görür önünde bir engel yok dedim.
hani ille de bayramda bir gün ailesinin yanında olsun dediniz ben de ne fark eder geri kalan 361 gün olsun; bayramda da uzak olan yere gitsinler dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?