Bayramda Nişanlı kıza ziyaret sorunsalı

Facebooka bayram hediyelerini koyan nişanlı kızlar mı var
Nişanlıyı geçtim çoluk çocuk sahibi kadının "kocişimden bayram hediyeleri" yazısı ile kendisinin ve çocuğunun bayramlık çamaşırı hariç her şeyinin fotoğrafını çekip paylaştığını gördü bu gözler...

Evlenince bayramlarda ailenize bi telefon acsalar sukredersiniz ben simdiden diyim 1000 km yi gelmediler diye triplere girmissiniz ama hayatin gercekleri bunlat.

Ayrica bu nasi is anlamadim "nisanli kizin kaprisleri" diye bir kavram varmis Turk kizlarinda tek enayi bendim heralde yapmamisim.

Allah sabir versin nisanliniza

Biz zaten
biz zaten eşyalar konusunda üstümüze düşeni yapacağız ama dediğim gibi ben yapacağım ailem yardım etmeyecek ama belki ablamlar destek Çıkabilir kesin değil ayrıca bizde Nişanı çok lüx bi yerde oldukça masraflı yaptık hepsini ben karşıladım kız evi olarak çeyizimi de yapıyorum eşyalarımı da yapıyorum onun dediği evlendikten sonra taksit Ödeyecek olmam ailem yapmalıymış ki taksit ödemeyelim diye ki o da eşyaları taksitle alacak ailesi düğünü Ödeyecek ikiye Nişan yerini de ben değil ailem ödemeliymiş öyle diyor bi de Nişan da Takı takmadık diye laf oldu ki ben de saatini almıştım hazırdı yani ama annem bizde Nişan da takılmaz ayıp olur bizim akrabalar çünkü biz de kız tarafı çok hevesli görünmemeli biz de o Yüzden saati düğünde takalım dedik

bunlar çalışan insanlar ayda 1 kere görüşürlerse ne ala 361 günmüş .siz de bayramda uğruyor bir arada oluyormuşsunuz bu kız neden olmasın ,adam her bayramdan bahsediyor üstüne üstlük

görmeyin bence silin bu kişileri; hatta tümden facebook u

:)

Doğuda bu çok normal, alışık olman lazım dominant kv modellerine

bunu nişanlınıza söylediniz mi

o da size ama bizde de damata önem vermiyorlar; adam yerine koymadılar derler

siz saati takın diye bir konuşma ortamı oldu mu

yoksa siz ana kız kendiniz kendinize mi karar verdiniz

Bak sende erkek çocuğa fazla değer verilen bir aileden geliyorsun kv ye baskın diyosun neden hep bayram gelin diyo, annen nasıl olacak sence

bunlar çalışan insanlar ayda 1 kere görüşürlerse ne ala 361 günmüş .siz de bayramda uğruyor bir arada oluyormuşsunuz bu kız neden olmasın ,adam her bayramdan bahsediyor üstüne üstlük

bakın bayramda uğramıyorum; eğer bir yere gidecek isem uygun bir gün uğruyorum ama bu kesinlikle bayramda değil

361 gün görür demedim; isterse gider görür önünde bir engel yok dedim.

hani ille de bayramda bir gün ailesinin yanında olsun dediniz ben de ne fark eder geri kalan 361 gün olsun; bayramda da uzak olan yere gitsinler dedim

Ben nisanliniza ve ailesine uzuldum. Haksiz sizsiniz. Geldiler gelmediler. Taktilar takmadilar. Öffff ne sıkıcısınız. Bi de kurban verilir diyenler var. Midem bulandi adetlerinizden

İleride nişanlanırsam, tüm bu bayram konularını okuyarak bir şey harmanladım. Diyeceğim ki:

"1000 km lik yoldan bir elinde boynuzlarına altın bilezik takılmış koç , diğer elinde bayramlık kıyafetlerimle bizim eve bayram ziyareti yapamayacaksan bu iş burada biter."

Adet buymuş. Kk öğretti

Gelselerdi bu seferde "su da gelmiş bu da gelmiş vır vır konuştular, tuvaletten bi türlü çıkmadılar, mutfak havlusunu kirlettiler vs diye sızlanacakmışsınız gibi geldi bana.. Oyle bi izlenim verdiniz

Benim favorilerim kocişli fotolar İnstagrama kadar geldiler .
Bi de çoook tatlı çocukları unutmayalım ayrıyeten çok da zekidir onlar .

Ohoooo anne onu dedi yenge bunu dedi dayı böyle yaptı,nişanı at sen, daha olmamışsın.

Hemen dolduruşa gelip nişanlınızın burnundan getirmişsiniz bravo.

Bu kadar bencil olmayın ya..

E
vet her bayramda onun ailesiyle olmamızı istiyor evet belki ailemle aynı şehirdeyiz ama bayram farklı sonuçta benim anne babam da bayramda evine çocukları gelsin ister bi bayram paraya gittiysek bi bayram kalalım diyorum ama yok her bayram gidecekmişiz ailem çok laf ederse bi bayram 1. Gün burda kalıp ertesi gün hemen yine ailesine gidecekmişiz ayrıca zaten izinleri az olan insanlarız her bayramımı orda geçirmek istemiyorum belki eşimle Allah nasip ederse çocuklarımla tatile Çıkma isterim ama o bu konuda çok sert olunca ben de senin annen gelmedi ben de gitmem dedim.

dediğinizi anladım benim anlatımım sorunlu olmuş fark ettim . sizin görüşünüz o , ben en azından bayramda 1 gün kızın ailesine ayrılmasından yanayım bu da benim görüşüm.baram da benim ailemde de bir arada olmak çok önemlidir .neticede çok özel bir gün bu .

maksat sorun çıkarmaksa sorunlu insanlar her şeyi sorun ederler,geçinmeye niyeti olanda sorun edilecek şeyleri görmezden gelir.siz bu kafayla evlenmeyin.bugün bayramda ziyarete gelmediler diye konu açan yarın evlendikten sonra da oğulları ve gelinlerinin evine gelmek isteyen kayınvalide için ,kayınvalidem geliyor kalmaya diye şikayet etmek için yine konu açar çünkü bunu diyecek potansiyeli görüyorum sizde.nişanlınızın da aklı başındaysa zaten atar nişanı,birde nişanlına illa gelmelerini kabul edip benim ailem suçlu ayıp ettiler dedirtene kadar uğaraşıyorsun bu ne inat yahu,bu inatla evlensen bile mutlu huzurlu bir hayatın olmayacak kabul et şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…