Bayramda yalnız olan var mı?

Annem yalniz tek basina. Cok uzuluyorum ona.. Sokaga cikma yasagi olacagini, kimsenin bayramlasmaya gidemeyecegini bildigi halde gunlerce temizlik yapti hasta haliyle :( Bayram ya adettendir diye.

Ben esimleyim.. Ama bu ulkeye yeni tasindik kimsemiz yok burada. Ben daha once bayramlari hep kalabalik kutladigim icin cok garibime gidiyor su durum.
Kendimi cok yalniz hissediyorum. Esimin durumu ise daha vahim. 10 kusur senedir hep ailesinden uzak tek basina gecirmis bayramlarini. Dun konu acildi gozleri doldu. Ben de bir fena oldum.

Buruk geciyor bayram malesef.

Bende yalnizim evdeki iki sipayi saymazsak, esim yanimizda degil.
Kardesim 3 sokak otemde, yasak yuzunden gorusemiyoruz, annemler sehir disinda yasiyor.
Bayraminiz mubarek olsun, bu son yalniz gecirdigimiz bayram olsun insallah 🍀
Herkese bereketli bayramlar dilerim.

Yurtdışındayım okuduğum ülkeden dönmedim.
Çok şükür burada son bir aydır vaka görülmedi.
Hoş Türkiye’ye dönsem de sokağa çıkma yasağı varmış gidemezmişim kimseye.
Diğer bayramları birlikte geçirebilelim diye bu bayram ayrıyız.
Öğlen yan komşum gelecek ama işten gelsin de 😇

Bütün gece ağladım dalgaların kucağında
Yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında

Bu bayram bana da hiç bayram gibi değil memlekete gidemedik..iyi bayramlar

Ama bu bayram.olduğu gerçeğini degistirmiyor buna odaklan,üzülme başka bayramlarda olur yakınlarınla.ilerde böyle düşün ☺

Ben yalnızım ama seviyorum yalnızlığı canım kendim 🧡 bazı insanlar niyeyse her başlığa yazma gereksinimi hissediyor. Geçen de biri gerçekten çirkin olanlar bir bakabilir mi gibi bi başlık açmıştı. Başlığın altında ben şöyle güzelim ben böyle güzelim diye yazan arkadaşlar vardı. Kötü niyetli değil belki ama başlık hangi ruh hali ile açılmış bir bak yani önce.

Back
X