- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Erkek ark ayrıldınız mı ?
Evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek ark ayrıldınız mı ?
Hayırlı bayramlar canım dediğim gibi ben kimseye kırmak istemiyorum ki bazı insanlar gerçekten çok alıngan oluyor![]()
Doğru karar
Sakin olun yahu. Bu bayram en yalnız benim. Ailede hayatta olan akrabam bile yok. Daha kötüsü yasaktan dolayı mezarlığa da gidemiyoruz... Dağılın şimdi...
Öptüm hepinizi hayırlı bayramlar. Bu güzel günde üzmeyin birbirinizi...![]()
Bence anlamamış ilk mesajınızıYalnızlık paylaşmak isteyen birine ben ve kocamız yalnızlık yokkk kalpler....Ay bravo valla
biz de gurbetciyiz ve her sene yalniziz zaten. bizim icin bir sey degismedi. bu sene herkes bize döndü. gecen senelerde ise gidiyorduk bir de bu sene gitmiyoruz cok sukur. en azindan tatil havasi.
Ben bayramda da yalnızım yapayalnız...Bayramı yapayalnız geçirenler?
Yani tek başına olanlar.. Tek 1 kişi
Üzüldüm öyle yapayalnız demeyin. İnşallah nice güzel bayramlarınız hep sevdiklerinizle geçer. Allah sağlık versin yeter ki.Ben bayramda da yalnızım yapayalnız...
Yalnız değilsiniz... Burada bizler varız... Hepimiz birbirimizin yanındaydız... Bugün ve diğer günler yüzünüz asılmasın hiç...Ramazan Bayramınız mübarek olsun...Bayramı yapayalnız geçirenler?
Yani tek başına olanlar.. Tek 1 kişi
Neyin nispeti bu ? İyiki kocanız var.Ben ve kucammmyalnızlık yok
![]()