Bayramı zehir eden koca

Benim anlamadığım 4 yıldır nasıl göndermiyor sizi ailenizin yanına? Kusura bakmayın ama bence biraz sizin de suçunuz var resmen gel tepeme çık diye davet etmişsiniz. İnsan ailesinin yanına giderken izin almaz sadece haber verir. Ne demek yollamadı ya?
Gidemezsin dedi ben yalnzım dedi sonra ailemde kızım sonra gelirsin tartışmatın dedi ,eşimi yalnız kalmasın diye düşündüğüm için çok suçluyum zaten

Daha gecen hafta babam konuştu bak oğlum böyle olmuyor ben hasta adamım birazda beni düşün ağzından burnumdan kan geliyor birde siz yakmayın canımı dedi ya daha 1 hafta olmadı ya:KK43: Allahından korksa kanser bi adamı ciğerlerini tümör sarmış bi adamı nefes bile alamayan bi insanı bu kadar Üzmez:KK43::KK43:

Kızmayın ama suç biraz da sizde. Bu kadar tepenize çıkartmanızda, onu biricik hissettirmenizde. Babanız bu haldeyken bunların yaşanmasına izin vermemeliydiniz, ne olursa olsun 4 senedir gitmemezlik yapmamalı hemen atlayıp gitmeliydiniz. Bugün minibüs yok peki, önceki seneler ne yoktu? Bu aslında bahane, bir yandan da bırakıp gitmeye korkuyorsunuz siz, evliliğinizi bozmaktan da korkuyorsunuz. Bana kalırsa böyle bir evlilik bozuluyorsa da bozulsun, insan yerine konmadığınız bir adamla ne kadar süre ömür geçirebilirsiniz ki? Çile çekmeye mi evlendiniz?

Gidemezsin dedi ben yalnzım dedi sonra ailemde kızım sonra gelirsin tartışmatın dedi ,eşimi yalnız kalmasın diye düşündüğüm için çok suçluyum zaten
Yalnız kalmak istemiyorsa kendisi de gelir. O ne ya kafasını kırarım onun gidemezsin miş.... :sopa: Aileler hep alttan alır maalesef. Suçlu duruma düşmemek için. Ama keşke aileni dinlemeseydin üste çıksaydın biraz.

Allah Allah. Acaba sizden istedigi bisey var oda onu dile getiremedigi icin bu hale mi geldi
Evet olabilir bende onu düşünüyorum ben ailesiyle görüşmüyorum çünkğ o kadar çok sebep varki, ben nişanlyken gittiler eşime kız istediler ve beni ayırmaya calıştılqr hep hala da öyleler, 50 bin TL kredi çektirdi eşime babası arsa alçam düğünden sonra satar borclarınızı ödersiniz diye eşim arsa aldı düğün bitti arsayı satıp kendine evl aldı ve eşim daha kurtulamadı borçtan ve ben bu borç yüzünden kaç senedir köyde yaşıyorum :( o kadar psikolojik bozuldu ki Ankarada yaşamı biri olarak köyde oturmak:( ve arkamızdan konuşmadıkları kalmadı ailemi rezil rüsva etti ailesi hala oğlum ayrıl gel derler eşime, ve daha neler neler buna rağmen eşim ailesiyle konusmamı hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor ama benim geri adım atmqyacqgımıda çok iyi biliyor

Kesinlikle gideceğim ama şuan araç bulamıyorum eşimden gizli gideceğim zaten, aynen dediğimiz gibi psikolojik şiddet uyguluyor sürekli bunu yapıyor, ailemi gidiince adam oldu şimdi kabuğunu beğenmiyor, daha gece n hafta kavgamıza şahit oldu telden babamı aramış bilerek dinletmiş adam kanser ağzından burnundan kan gelmiş fenalaşmış napıyım ben ya:KK43: içim yanıyor ya 1 hafta geçmeden yine aynı

Bu yazınızı okumadan ama gitmeyin barışırsınız yazacaktım ki. Bu olay olunca gitmeliydin. Daha ne olmalı.

Allah şifa versin.

Yalnız kalmak istemiyorsa kendisi de gelir. O ne ya kafasını kırarım onun gidemezsin miş.... :sopa: Aileler hep alttan alır maalesef. Suçlu duruma düşmemek için. Ama keşke aileni dinlemeseydin üste çıksaydın biraz.
Babamın hastalığı engeldi her şeye o üzülmesin diye her dediğini yapmak zorumdaydım

Kızmayın ama suç biraz da sizde. Bu kadar tepenize çıkartmanızda, onu biricik hissettirmenizde. Babanız bu haldeyken bunların yaşanmasına izin vermemeliydiniz, ne olursa olsun 4 senedir gitmemezlik yapmamalı hemen atlayıp gitmeliydiniz. Bugün minibüs yok peki, önceki seneler ne yoktu? Bu aslında bahane, bir yandan da bırakıp gitmeye korkuyorsunuz siz, evliliğinizi bozmaktan da korkuyorsunuz. Bana kalırsa böyle bir evlilik bozuluyorsa da bozulsun, insan yerine konmadığınız bir adamla ne kadar süre ömür geçirebilirsiniz ki? Çile çekmeye mi evlendiniz?
Benim suçum var yok demiyorum ama aileme gidip kalıyodum zaten sadece bayramlarda gidemiyordum ve önceden çalışıyordum evliliğin bozulsun istemiyordum çünkü benim çektiğimi bi Allah bilir bir de ben bu yuvayı nasıl kurduğumu bu kadar zor kurulan bir yuva bu kadar cabuk bozulmamalıydı diye düşğndğm hep ama şimdi umrumda değil

Ayrıca gizli gitme ailenin yanına bence. Sanki örgüte falan katılıyorsun suç işlemeye gidiyorsun ya. Bayramda aileni görmeye gidiyorsun altı üstü. Üstelik hasta baban var... Bir gün aileni kaybettiğinde onların yerine kimseyi koyamazsın. Bugün boşan yarın yeni koca bulursun yerine konur ama aile tekrar bulamazsın. Ailene biraz daha değer ver boş ver kocanı restini çek git. Çocuğun da yok niye katlanıyorsun ki zaten böyle adama.

Ayrıca gizli gitme ailenin yanına bence. Sanki örgüte falan katılıyorsun suç işlemeye gidiyorsun ya. Bayramda aileni görmeye gidiyorsun altı üstü. Üstelik hasta baban var... Bir gün aileni kaybettiğinde onların yerine kimseyi koyamazsın. Bugün boşan yarın yeni koca bulursun yerine konur ama aile tekrar bulamazsın. Ailene biraz daha değer ver boş ver kocanı restini çek git. Çocuğun da yok niye katlanıyorsun ki zaten böyle adama.
Şuan araç yok ama yarın gidecem.

İlk olarak iki cihan bir araya gelse babanizi gormek icin gidin babaniz otesi yok gitmemek icin acikcasi makul bir sebebinizde yok her zaman gitmek ayri bayram ayri iki uc gun yanliz kalamiyor diye kocayi birakamamak bir sebep degil acta kalmaz aciktada koca adam idare eder

İkincisi konulariniza baktim siz zaten memurmussunuz (ziraat muhendisligi)saglik sorunlarindan biraktim demissiniz
Saglikta heyet raporuyla suresiz iznemi ayrildiniz istifami ettiniz
Eger izindeyseniz suanki sartlariniz meslek degisimi yeniden okul bitirmek sinava girmek atanma beklemek icin bence cok uygun degil raporla kurum ici gorev degisimi olmuyor mu? yani aktif koy koy gezilen bolumdeyseniz evrak islerine gecisiniz nasil olur masa basi nasil calisirsiniz onu arastirin
İse baslayin Allah babaciginiza acil sifalar versin hastalik zor onun yukude agir destek alin hem destek hem ise donusle kafanizi toparlarsiniz ondan sonra gidisata gore bir yol belirlersiniz

Esinize gelince borc bitince ailesi dahada kiymetli olacak cok ornegi var burada belki onlar icin 2. Bir borca girecek davranislari konusmayla tavirla iylikle vs va iylestirilemeyecek gibiyse ya terapi alalim ya bir muddet ayri kalalim deyip kafanizi toparlamayi teklif edin olmuyorsa o zaman yolunuza bakarsiniz
Hakkinizda hayirlisi olsun

Senden de razı olsun .
Evlenmeden önce tanısaydın dicem ama malesef ki insan yıllar sonra türlü türlü huylarını öğreniyor :(
Allah razı olsun yeni geldi kapıyı kırdı girdi içeri bağırdı çağırdı gitti söylediği laftan hiç haberi yok alttan alacağı yerden ha bire daha üste çıkıyor, 4 senedir sabrediyorum ama ne için kim içim diyorum bazen, maddi anlamda bütün desteği ailem oldu eşime arabasına kadar almıştı, sonra bütün çilesini bana çektirdi 4 yer oldu komutanlarla geçinemediği için ha bire tayin isteyip beni perişan etti gurbet ellerde, sonra ailesinin hiç umrunda olmadı ama simdi sorsan ailesi her şeyi olmuştur eşimin, onca şeye rağmen daha kendini dev aynasında görüyor, çok geri kalmış bi toplumda yetişmişti eşim, ilk zamanlar eşimin dedesinin elini öpmek istemiştim elini bile vermemişti, sonra eşim bana kızmıştı ayıp ettin bizde erkeklerle falan konuşulmaz diye ben sok olmuştum, eve erkek misafir gelince hemen beni odaya kaptıyorlardı. ... Benim ailemde hep okumuş çok yüksek mevkide hepsi benim aileme girince eşim görgüyğ sohbeti muhabbeti öğrendi şimdi ise bizi beğenmiyor.

İlk olarak iki cihan bir araya gelse babanizi gormek icin gidin babaniz otesi yok gitmemek icin acikcasi makul bir sebebinizde yok her zaman gitmek ayri bayram ayri iki uc gun yanliz kalamiyor diye kocayi birakamamak bir sebep degil acta kalmaz aciktada koca adam idare eder

İkincisi konulariniza baktim siz zaten memurmussunuz (ziraat muhendisligi)saglik sorunlarindan biraktim demissiniz
Saglikta heyet raporuyla suresiz iznemi ayrildiniz istifami ettiniz
Eger izindeyseniz suanki sartlariniz meslek degisimi yeniden okul bitirmek sinava girmek atanma beklemek icin bence cok uygun degil raporla kurum ici gorev degisimi olmuyor mu? yani aktif koy koy gezilen bolumdeyseniz evrak islerine gecisiniz nasil olur masa basi nasil calisirsiniz onu arastirin
İse baslayin Allah babaciginiza acil sifalar versin hastalik zor onun yukude agir destek alin hem destek hem ise donusle kafanizi toparlarsiniz ondan sonra gidisata gore bir yol belirlersiniz

Esinize gelince borc bitince ailesi dahada kiymetli olacak cok ornegi var burada belki onlar icin 2. Bir borca girecek davranislari konusmayla tavirla iylikle vs va iylestirilemeyecek gibiyse ya terapi alalim ya bir muddet ayri kalalim deyip kafanizi toparlamayi teklif edin olmuyorsa o zaman yolunuza bakarsiniz
Hakkinizda hayirlisi olsun
Allah razı olsun evet memurun ücretsiz izne ayrıldım sağlık sorunlarım var calışmıyorum şuan calışamaz raporum var gerçekten psikoloji olarakta hiç iyi değilim dedim ya yeniden okul okumakla başlamak istiyorum hayata mesleğim zaten var çok şükür ama bende çalışacak psikoloji yok ve zaten rahatsızım ameliyat ne oldum hala ameliyat olma ihtimalim var , 4 ay kaldım babamın yanında evime yeni geldim sayılır ama bayram diye sorunumuz yok sandım bian kalmak istwsim böyle olacağını bilseydim hiç beklermiydim zaten :( eşimin ailesi yine ailesi oldu zatwn ona dicek hiç bi lafım yok

Senden de razı olsun .
Evlenmeden önce tanısaydın dicem ama malesef ki insan yıllar sonra türlü türlü huylarını öğreniyor :KK43:
20 yasındaydım aklım ermiyodu ki geçim ne huy ne sadece seviyorum evleneceğim havasındaydım birde eşim ilk baslarda çok çok iyiydi aşırı iyiydi hatta ben demeden her şeyi düşünür yapardı o yüzden evlendim zaten bi evlendim 1 sene sürmeden bçgördğm gerçek yüzünü

Valla zaten ilk başlarda hiç birisinin alnında ben kötüyüm evlenme benimle yazmaz .
Allah eşine merhamet versin .
20 yasındaydım aklım ermiyodu ki geçim ne huy ne sadece seviyorum evleneceğim havasındaydım birde eşim ilk baslarda çok çok iyiydi aşırı iyiydi hatta ben demeden her şeyi düşünür yapardı o yüzden evlendim zaten bi evlendim 1 sene sürmeden bçgördğm gerçek yüzünü

Back
X