- 18 Ekim 2018
- 8.268
- 34.477
- 548
Öyle herkes herkese ültimatom verir gibi hakkımı helal etmiyorum diyorsa siz de birazcık hakkım varsa bende sana hakkımı helal etmiyorum deyin.Aslında benim maddi olarak kenarda da birikmiş iyi bir param var. Hani kendi kendime gayet geçinirim o parayla. Araba alırken (bana) kendim epey bir önden para da vermiştim. Ama hakkımı helal etmem asla demesinden dolayı bir ileri bir geri gidiyorum. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten yaşayan için çok zor.
Benim kendi aklım fikrim görüşüm var ve babama da aşık bir insanım. Ama benim pusulam o değil. Böyle bir olaydan bana hakkını helal etmiyorsa hiç evlatlık yapamamışım demektir. Hayatımı yaşamak için kalbini kıracaksam kırarım. Bu hayatı ben yaşıyorum. En kötü 80 yaşına kadar yaşasam böyle ömür mü geçer? (He benimki de kalp hastası olduğundan annem önüme geçiyor çoğu zaman o da yeni bir mevzu
Bildiğin zorbalık, kirli zihniyet, yobazlık.. Nerden tutsan elinde kalır.. Ama şimdi bakıyorum evlendiğim kişi ve ailesi tam psikopattı öyle böyle değil kızları intihar etmiş vs öyle kötü insanlar var ki babama bakınca tertemiz bi insan görüyorum artık.. İç dünyasındaki dar düşünceleri ona ait evet beni zorluyo ama en azından iyiliğim için olduğunu biliyorum temiz niyetinden dolayı o bile zoruma gitmiyo artık.. Hepimiz yaşadıklarımızdan pay biçerek yorum yapıyoruz tabii kendi durumunu en iyi sen yorumlar şekil verirsin, belki biraz stresini üzüntünü babana belli etsen ayar versen biraz kendisini frenleyebilir. Sadece bunu yaparken saygını bozmadan onu empati yapmaya zorlarsan iyi olur. Ben döndüm baba evindeym uzun zamandır, ilk geldiğimde böyle kısıtlayıcı girişimleri olmuştu ağlayıp dünyamın yıkıldığını artık herşeyin çok kötü olacagını falan bunalımlı halde kardeşimle paylaşmıstım heralde o babamla konusmus biraz daha ılımlı oldu bana karşı bişekilde incitmeden ayar vermek lazım..