Bayramlarda kv evine gidip iş yapıyor musunuz?

"Ben calistigim halde her bayram bunu yapiyorum ve bundan nefret ediyorum" diyen sensin! nefret edecek kadar isteksiz yaptigin isi burda ben yorum yapinca mi sahiplendin.
Evet aynende oyle yaptim ters tepti senin yorumun. Sen otur büyü öyle emi. Ban yedirtecek bana ya.

Hiç yapmadım yaptırmaz teklif dahi etmez. Çıtır kaynanam var. Bir kez görümcemle temizlimeye kalktık kadın boşnak böreği yaptı yoruldu diye. O gün sondu görümcemle ikimiz öldük resmen :) kaynanam çok aşırı titiz çünkü :) 3 seferden fazla süpürge belki 7 seferden fazla paspas yaptık. Bir kaç defada eğilip sildik :). Benim cici kaynana bana gelince bile kendi yapar uzun kaldığı için. Bende yemeğe falan gittiğimde işte mutfağı toplarım masayı silerim onlar sigarasını içerken. Ki neden yapıyorsun ben sigaradan sonra yaparım der bir dünya söylenir birde. Ben gizli gizli yardım ediyorum. Kızından görmediği için :) bende bulaşık tezgahta dursun hiç sevmediğim için dayanamıyorum napıyım :) Beklemezde zaten kendi işine yetişiyor. Benden dinç :)

Ee tabiki.eli ayagi tutuyor.benim evim ayri onunki ayri niye 2 ev birden temizleyeyim.ayrica karsiyim boyle seylere.gelin demek hizmetci mi demek.beraber yemek yendiginde yardim ederim sofrayi kurmada kaldirmada.o kadar.baska hic bir sey yapmam.
Ya aslinda cok dogru. Sadece misafirlere ikram yapmak en guzeli. Temizlik.konusunda haklisin. Kesinlikle oyle olmali. Ama ben salak hem istemiyorum hem yapiyorum.

7 senelik evliyim hiç yapmadım. Hele her bayram ne demek. Bi bayram eşin ailesine gidersin bir bayram kendi ailene. Bizde böyle yani. Hatta 3 bayramdır gitmiyorum bile. Bayramda kendi aileme gitmeyince üzülüyorum ben. Son bayramda ben kendi ailemle geçirdim eşim kendi ailesiyle. Hiç de soğumadık yani. Herkes kendi ailesine gitsin sorun çözülsün bence. Sonra gelinleri temizlik terminatörü sanıyor bu damat aileleri

Ya aslinda cok dogru. Sadece misafirlere ikram yapmak en guzeli. Temizlik.konusunda haklisin. Kesinlikle oyle olmali. Ama ben salak hem istemiyorum hem yapiyorum.

Yok ya yapma bosver.ama bastan oyle alistirmayacaktiniz.simdi birden yapmamaya baslayinca bilmem ki laf eder mi?ama etse de yapma bence.yorgunum de.hem calisiyormussun bir de ya ahh ahh.kendi evin ,kayinvalidenin evi ,is hayati...yahu ne gerek var bu kadar yuklenme kendine.

Biz annemlerede 1 saat kv yede 1 saatlik uzakliktayiz. Once oraya gideriz. Kimse sunu yap bunu yap demez diyorum ya biz esimle ikimiz girisiriz. Kendim yaparim ama isteyerek degil anlatamiyorum ben bunu. Yapmazsam icim rahat etmez.

Y
Ok be valla kendi diyo kadin sen zaten yoruluyon yapma diyo ben duramiyom iste. Benim demek istedigim kendi madem biz gelmeden yavas yavas yapsin ya fa kadin tutsun. Hem yapma diyo hem biz gelene kadar bekletiyo. Diyorum ya yasli insan eli ayagi tutuyo ama cabuk.uprulur sonucta. Ben anama gidincede yapiyorum ama yapmak istemiyorum. Yapmazsam icim rahat etmiyo boyle bi degisigim iste. Bu bayram gitmedim zaten nobetciydim. Pglu gitti pyle bi toparlamis. Bende anamla gezdim

Sen bi zahmet yorumlarimi okuda pndan sonra konus be g.zekali
kaynanamin isini yapmaktan nefret ediyorum diye konu aciyosun. sana yapma dedim. akil kupu sen de dedn ki yasli basli insan senin gibileri anlamiyorum dedin. sen sasirmissin. o gerizekali lafini belirsiz kimlgnin arkasndan soylersn tabi bi korkak gibi.

Ya sen ve senin gibiler ne guzel mahvediyosunuz konulari ya kıskaaaannnnnncccccccccc ya

Ben sevmiyorum dedim evet istemiyorum dedim evet ama yapmadanda duramiyorum dedim icim rahat etmiyo dedim algılayabildin mi

Neee korkakmi hahahah ben kimseden ve hic biseyden korkmam sen ne diyosun be. Ay sinir oldum ya iyiki yanimda degilsin sen ya.

Biz uc eltiyiz ayni binada oturuyoruz kaynanada ayni binada bayramlarda ozel gunlerde misafirleri geldiginde temizligini hep biz yapiyoruz ekstra yemeklerinde biz yapyoruz

Biz uc eltiyiz ayni binada oturuyoruz kaynanada ayni binada bayramlarda ozel gunlerde misafirleri geldiginde temizligini hep biz yapiyoruz ekstra yemeklerinde biz yapyoruz
Oda iyi degil ya ne bileyim oyle hep biarada belkide guzeldir yasamadigim icin bilemiyecem.

Anladigim kadariyla siz kv yakin oturuyosunuz. Biz uzak oldugumuz icin bi kac gun kaliyoruz.
Evet ama uzak olsaydida illa bayramda gunlerce kalip hizmet etmem gerekmezdi.
Kendi acimdan soyluyorum. Ozaman burda da kalip butun bayram annemin isini yaparim kizi olarak. Haksizlik degil mi anneme?
Benim babaannemde memlekette ama bayramda gelinler hizmete cagrilmiyor. Musaitseler giderler kizlari gidiyor genelde.
Ben gelinin hizmetci gozuyle gorulmesine karsiyim boyle birsey benim icin soz konusu olamaz.
Tatlilikla kendin yardim edersin o ayri.
Cay kahve nedir ya basit isler. Genelde kadinlar gittigi evde ki kadinlara yardim ediyordur zaten.
Mesela benim kaynanamin kizi var, diger gelini var. Herkes kendi ailesine gore davraniyo.
Eli ayagi tutmadigi zaman kimse yoksa yardimci olurum allah rizasi icin.
Ama siz sikayet mi ediyosunuz ben tam anlayamadim.

Guzel degil ayni binada yasamak zorluklari cok fazla hic rahat degilsin biryere ciksan sorun evine birsey alsan sorun eltiler iyi kotu anlasiyoruz ama kaynanam zor bir insan herseyini yapariz her isine kosariz ufak birsey olsa siz bana ne yaptinizki der onun icin herkez iyi olsun ama uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…