- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Aynen çok kavgacı tipler habire laf vurup ters ters bakıyorlar güler yüz yok ki hicBayramdan bayrama görüşmek o kadar sıkıntı olmamalı bence, 1 saat oturup dönersiniz. Çok sorunlu tiplerse de (her an kavga gürültü çıkarıp laf sokanlardan) gitmeyin.
Hiç bir şey gelin geldiğimden beri beni hep böyle ezdiler ayak altında Son kavgada bende karşılık verdim benden böyle bir tepki beklemiyorlardı hep pasif dediler artık ta böyle yapmalarını kabul etmiyorum insan değillerEger esiniz size gidelim dicekse ailesinede oraya gittiginizde insan gibi davranmalarini soylesin
O nasil bir muamele ya ne yaptinizda sizi bu kadar yok sayiyorlar
istenmediğin yere niye gidesin ki?Kızlar yardımınıza ihtiyacım var kayınvalidemle konuşmuyorum görümcem var 2 tane onlardan da resmen iğreniyorum cok olay gecti aramizda geçen bayram gitmedim ama bu bayram eşim gidelim diycek gibi geliyor kendisi benim aileme evlendiğimiz ilk sene gitti bi dahada gitmedi ben gidiyordum bu defa sen benim aileme git bende sizinkilere öyle giderim diycem sizce gitmelimiyim gittiğim zaman bana surat yapiyorlar laf vuruyorlar çay falan herkese ikram ediyorlar bana vermiyor lar öyle işte her bayramda normalde orda keserdik kurbanı sizce gideyim mi ? Köye falan gidiyoruz orda karşılaşma ihtimali de var kayınvalidenin el vermeme gibi bir huyuda var oda olabilir
Evet değilde onun ailesi ben onlara gitmeye mecburmuşum gibi yapıyorlar ama benim ailem alıştı eşimin gelmemesine ama bunlar benim gitmememe alışkın değiller o yüzden bir sürü dedikodu çıkacakistenmediğin yere niye gidesin ki?
eşin gitsin gelsin.
eşin de senin ailene gelmeye mecbur değil.
Sağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledisana saygi gostermelerini esin saglayamiyorsa gitme bence.
esin senin ailene gitmezse de gitme bence.
tabi herseyi goze alabiliyorsan gitme.
esininki aile sizinki ne!!!
esinin sizin ailenize gitmemesinden saygisiz oldugunu anliyorum. boyle bir aile yetistirmis baska turlu olamazdi zaten.
Şehzademiz umursamıyor hesaba almıyor gitmek istemiyor kendisi akşama kadar uyuyup benim babam 55 yaşında çalıştığı için o kadar da iyi davranırlar kendisine ama gitmiyorAilenize niye gidilmiyor?
Bende öyle düşünüyorum ve öyle istiyorum geçen bayramda gitmedim zatenGitmeyin
O halde gitmeyeceksiniz,onun ki aileyse sizinki de aile bosverin diğer sorunları sırf bunun için dahi gitmeyin.Şehzademiz umursamıyor hesaba almıyor gitmek istemiyor kendisi akşama kadar uyuyup benim babam 55 yaşında çalıştığı için o kadar da iyi davranırlar kendisine ama gitmiyor
Haklisiniz bencede gitmeyeyim işte benim gideyim mi deme sebebim ailemden aldığım terbiye buda onun terbiyesizliğiO halde gitmeyeceksiniz,onun ki aileyse sizinki de aile bosverin diğer sorunları sırf bunun için dahi gitmeyin.
k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
çıksın.Evet değilde onun ailesi ben onlara gitmeye mecburmuşum gibi yapıyorlar ama benim ailem alıştı eşimin gelmemesine ama bunlar benim gitmememe alışkın değiller o yüzden bir sürü dedikodu çıkacak
sen onlara hala koca ve kb diyorsun yani.Sağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?