- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Sağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
ozur dilemedikten sonra asla gitme bence. esindede is yok ailesindede.Sağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
Sağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
Bayramdan bayrama görüşmek o kadar sıkıntı olmamalı bence, 1 saat oturup dönersiniz. Çok sorunlu tiplerse de (her an kavga gürültü çıkarıp laf sokanlardan) gitmeyin.
nasıl yaa gorumcen tokat attı sen ne yaptın niye polise vermedin rezillikse rezilllikSağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
E senin eşinle bile görüşmen lütuf o zaman ne işin var görümceyle falan gitme tabikiSağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
Oha tokat mı attı. Şikayetçi olmadığınıza dua etmeleri gerekirken bi de bayram ziyareti mi bekliyorlar. Siz de gitsem mi gitmesem mi diye soruyorsunuzSağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
öldürsen gitmem, o eve de girmem o kadar diyim ,kocam da aileme gelmiyorsa gelmesin hatta güzel keyfi bilirse de boşasın saksıya ihtiyacım yookkSağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
Bnde ayni ve hp boyle hakaretler kavgalar etti gelin geldigimden beri arkamdan konustu hp affettim gittim ama en son olay bn tup bebekle hamile kadim bni dovmeye gelmesi sebebsz yere bekqar oglunu evime gonderipte dovdurmeye calistigi icin de gitmicem esimede soyledim ovsenin ailen ve beni hic bi sekilde ne saydilar ne sevdiler bundan sonra bnm icin yoklar bn sildim onlari her bayramda senin dedigin gibi gittim el optum hp buyukluk yaptim ama artik yetti bizde birinin cocuguyuz ayol bizi sokaktan bulmadi esimde tamm git diye zorlayamam haklisin dedi sende otur konus esinle madem ailesini yanina gitmeni istiyo onlardanda sana saygi gostermesini istesin yada seni zorlamasin gitmeyeKızlar yardımınıza ihtiyacım var kayınvalidemle konuşmuyorum görümcem var 2 tane onlardan da resmen iğreniyorum cok olay gecti aramizda geçen bayram gitmedim ama bu bayram eşim gidelim diycek gibi geliyor kendisi benim aileme evlendiğimiz ilk sene gitti bi dahada gitmedi ben gidiyordum bu defa sen benim aileme git bende sizinkilere öyle giderim diycem sizce gitmelimiyim gittiğiman zaman bana surat yapiyorlar laf vuruyorlar çay falan herkese ikram ediyorlar bana vermiyor lar öyle işte her bayramda normalde orda keserdik kurbanı sizce gideyim mi ? Köye falan gidiyoruz orda karşılaşma ihtimali de var kayınvalidenin el vermeme gibi bir huyuda var oda olabilir
Görümcem değil k.b vurdu banada ş....siz dedinasıl yaa gorumcen tokat attı sen ne yaptın niye polise vermedin rezillikse rezilllik
Dmi aynen tamda olmasi gerekenbence sen bayramda kendi ailene git bi dahada geri dönme
Bunlara göre baba o döverse severde hic sorun olmazmış alışmışlar yeni gelin gelsi k.b gelinim gelinim diyor 5 yıldır benimlede 1 sohbet etmedi piiiiisSana tokat adamın elini öpmeyeni gidiyorsun ? Sanki eşin senin ailenin kıymetini biliyorda hatır gönül meselesine gitsemmi diyorsun.
Tabiki gitme
Geçen ay bu olayın üstüne daha bide kaynanamın elini ölmeye uzandım koskoca düğün salonunda elini çekti rezil etti beniŞu cümleden sonra şuan senin ailene gitse de sen gitme zaten !
Haklisiniz da işte bunlar çok geri kafalilar baba hem döver hem sever kafası bi de bu ikinci oluyor böyle bıktımKp sana tokat attı terbiyesiz sözler söyledi eşin sadece izledi ama biz bayramda gitmeli misin bunu konuşuyoruz. Evlerden ırak
Aynen bizde ana kuzusuyuzBnde ayni ve hp boyle hakaretler kavgalar etti gelin geldigimden beri arkamdan konustu hp affettim gittim ama en son olay bn tup bebekle hamile kadim bni dovmeye gelmesi sebebsz yere bekqar oglunu evime gonderipte dovdurmeye calistigi icin de gitmicem esimede soyledim ovsenin ailen ve beni hic bi sekilde ne saydilar ne sevdiler bundan sonra bnm icin yoklar bn sildim onlari her bayramda senin dedigin gibi gittim el optum hp buyukluk yaptim ama artik yetti bizde birinin cocuguyuz ayol bizi sokaktan bulmadi esimde tamm git diye zorlayamam haklisin dedi sende otur konus esinle madem ailesini yanina gitmeni istiyo onlardanda sana saygi gostermesini istesin yada seni zorlamasin gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?