Bayramlaşmaya k.b gitmeliyim sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kocam bana böyle bir sart koşsa gideceğim varsa da gitmem.

Haklisiniz da işte bunlar çok geri kafalilar baba hem döver hem sever kafası bi de bu ikinci oluyor böyle bıktım
Ne alaka yaa kimseyi babası da dövemez kaldı ki Kp baba filan da değildir nerden baba oluyor. Herkesin anası da var babası da var Allah A şükür. Eşin niye senin ailene gelmiyor senin baban da ona iki tane patlatsın bakalım dünya kaç bucakmış

Benim kocam bana böyle bir sart koşsa gideceğim varsa da gitmem.
Yok o şartı ben koşmayı düşünüyordum da kızlar sağolsun kesinlikle gitmiyorum vazgeçtim onlar beni hak etmiyor değeri mı anlasınlar biraz burunları sürtsün

Yok o şartı ben koşmayı düşünüyordum da kızlar sağolsun kesinlikle gitmiyorum vazgeçtim onlar beni hak etmiyor değeri mı anlasınlar biraz burunları sürtsün
Şu yaşadıklarınızdan sonra burunları sürtsün diye düşünmeniz garip
Önce siz değerinizi anlayın kendinize olan saygınızı yitirmeyin
3.şahıslar pek de önemli olmasın

Yaaa evi başlarına yıkar babam gilin onu yaptırır mı hic bir yapmadıkları halde bile gitmiyor el öpmeye bende o kadar şey yaptılar hep gittim mendebur suratlarını çektim hic yaranmadım artık ta hic gitmiyorum

Kolay mı öyle evi başlarına yıkmak? Öttürürler adamı. Baban arkanda durmazsa çok ezer bunlar seni. Eşim hep der bir kadının ya babası ya abisi arkasında duracak diye.

Kolay mı öyle evi başlarına yıkmak? Öttürürler adamı. Baban arkanda durmazsa çok ezer bunlar seni. Eşim hep der bir kadının ya babası ya abisi arkasında duracak diye.
Aynen öyle babam bunları bilmiyor ki adamı sokmuyorum böyle şeylere öyle pis bi aile ki babama zarar verirler diye korkuyorum

tokat mi?
neden darp raporu alip şikayetçi olmadiniz?
hanimefendi daha büyük bir arbede çıkarsa ne yapacaksınız?
aklim almıyor eşiniz izledi ve siz hala sakince gideyim mi diyosunuz?

konunu okudum ve seni cok hatalı buldum.muhtemelen yasin kucuk

kimse bu kötü muameleyi hak etmiyor her insan değerlidir.lutfen değerini bil ve kimseye ezdirme kendini
hele şu tokat olayi.çok feci

Gitmeyin gitmeyin gitmeyin baska da bisey demiyorum daha fazla hakaret isitmek icin mi gideceksiniz esiniz de ne diyosa desin esimin babasi bana tokat atcak esim de duracak öyle mi. Cok sinirlendim su an. Ben olsam gitmem gitmiyorum da zaten. Esiniz gidiyosa birakin gidip gorup gelsin

Hatta onin da gitmemesi lazim bu nedir ya muhtemelen siz kendi babanizdan bile tokat yememissinizdir ne hakla vurur size hangi devirde yasiyoriz biz ya

Yuh!
Ne işiniz var öyle terbiyesiz insanların yanında.
Açıkçası ne kavga gürültü olacak kadar yakın ne de karşılaşınca görüşmeyecek kadar uzak olun derdim ama....
Eşinizi adam değilmiş.
Sizin ailenizle de sorun yaşadı mı eşiniz bu hale nasıl geldiniz?!
Ya insan gibi davranıp önce benden özür dilenecek diyeceksiniz yada yok....
Kavgaların bu hale gelmesi de hayli ilginç!

bencede yani burnu sürtsün ne demek onlar 1 sene görmese ne olur zaten el kızı kafasındasın onlar icin bence onları hayatından cıkar cocuklarını bile yollama kavga cıkarsa cıksın daha ne olabilir yanii

Gitmeyin. Mecbur değilsiniz ki, eşiniz kendi gitsin bayramlaşıp gelsin. Hele ki bu kadar rezil olaylar olmuş, tokat falan atmak ne demek. Sizden önce eşinizin daha sert tepki göstermesi lazımdı bu olanlara.

Tokat yemişsiniz gideyim mi diyorsunuz hala. Okurken sinirlendim. O sizin babanız değil. Sizi o büyütmedi. Kendi çocuklarına da vurmaya hakkı yok o ayrı mesele. Size kesinlikle dokunamaz bile. Kocanızda da iş yokmuş hakikaten. Karısı dayak yiyor o da izliyor bostan korkuluğu gibi. Geri adım atmayın. Sizden özür dilemeleri gerekir bile bırakın el vermemeyi. Alttan alırsanız tepenize çıkarlar. Zaten gözlerinde bi değeriniz yok bu saatten sonra da kendinizi paspas ettirmeyin. Çok sinirlendim ya. Ne biçim insanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…