- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Benim kocam bana böyle bir sart koşsa gideceğim varsa da gitmem.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var kayınvalidemle konuşmuyorum görümcem var 2 tane onlardan da resmen iğreniyorum cok olay gecti aramizda geçen bayram gitmedim ama bu bayram eşim gidelim diycek gibi geliyor kendisi benim aileme evlendiğimiz ilk sene gitti bi dahada gitmedi ben gidiyordum bu defa sen benim aileme git bende sizinkilere öyle giderim diycem sizce gitmelimiyim gittiğim zaman bana surat yapiyorlar laf vuruyorlar çay falan herkese ikram ediyorlar bana vermiyor lar öyle işte her bayramda normalde orda keserdik kurbanı sizce gideyim mi ? Köye falan gidiyoruz orda karşılaşma ihtimali de var kayınvalidenin el vermeme gibi bir huyuda var oda olabilir
Ne alaka yaa kimseyi babası da dövemez kaldı ki Kp baba filan da değildir nerden baba oluyor. Herkesin anası da var babası da var Allah A şükür. Eşin niye senin ailene gelmiyor senin baban da ona iki tane patlatsın bakalım dünya kaç bucakmışHaklisiniz da işte bunlar çok geri kafalilar baba hem döver hem sever kafası bi de bu ikinci oluyor böyle bıktım
Yok o şartı ben koşmayı düşünüyordum da kızlar sağolsun kesinlikle gitmiyorum vazgeçtim onlar beni hak etmiyor değeri mı anlasınlar biraz burunları sürtsünBenim kocam bana böyle bir sart koşsa gideceğim varsa da gitmem.
Şu yaşadıklarınızdan sonra burunları sürtsün diye düşünmeniz garipYok o şartı ben koşmayı düşünüyordum da kızlar sağolsun kesinlikle gitmiyorum vazgeçtim onlar beni hak etmiyor değeri mı anlasınlar biraz burunları sürtsün
Yaaa evi başlarına yıkar babam gilin onu yaptırır mı hic bir yapmadıkları halde bile gitmiyor el öpmeye bende o kadar şey yaptılar hep gittim mendebur suratlarını çektim hic yaranmadım artık ta hic gitmiyorumNe alaka yaa kimseyi babası da dövemez kaldı ki Kp baba filan da değildir nerden baba oluyor. Herkesin anası da var babası da var Allah A şükür. Eşin niye senin ailene gelmiyor senin baban da ona iki tane patlatsın bakalım dünya kaç bucakmış
HaklısınŞu yaşadıklarınızdan sonra burunları sürtsün diye düşünmeniz garip
Önce siz değerinizi anlayın kendinize olan saygınızı yitirmeyin
3.şahıslar pek de önemli olmasın
Kolay mı öyle evi başlarına yıkmak? Öttürürler adamı. Baban arkanda durmazsa çok ezer bunlar seni. Eşim hep der bir kadının ya babası ya abisi arkasında duracak diye.Yaaa evi başlarına yıkar babam gilin onu yaptırır mı hic bir yapmadıkları halde bile gitmiyor el öpmeye bende o kadar şey yaptılar hep gittim mendebur suratlarını çektim hic yaranmadım artık ta hic gitmiyorum
Aynen öyle babam bunları bilmiyor ki adamı sokmuyorum böyle şeylere öyle pis bi aile ki babama zarar verirler diye korkuyorumKolay mı öyle evi başlarına yıkmak? Öttürürler adamı. Baban arkanda durmazsa çok ezer bunlar seni. Eşim hep der bir kadının ya babası ya abisi arkasında duracak diye.
Geçen ay bu olayın üstüne daha bide kaynanamın elini ölmeye uzandım koskoca düğün salonunda elini çekti rezil etti beni
Sağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
Gitmeyin gitmeyin gitmeyin baska da bisey demiyorum daha fazla hakaret isitmek icin mi gideceksiniz esiniz de ne diyosa desin esimin babasi bana tokat atcak esim de duracak öyle mi. Cok sinirlendim su an. Ben olsam gitmem gitmiyorum da zaten. Esiniz gidiyosa birakin gidip gorup gelsinSağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
Hatta onin da gitmemesi lazim bu nedir ya muhtemelen siz kendi babanizdan bile tokat yememissinizdir ne hakla vurur size hangi devirde yasiyoriz biz yaGitmeyin gitmeyin gitmeyin baska da bisey demiyorum daha fazla hakaret isitmek icin mi gideceksiniz esiniz de ne diyosa desin esimin babasi bana tokat atcak esim de duracak öyle mi. Cok sinirlendim su an. Ben olsam gitmem gitmiyorum da zaten. Esiniz gidiyosa birakin gidip gorup gelsin
Sağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
yuhh eee sonra kocan bisey yapsın yapmasın neden sırf onları korkutmak icin bile olsa bosanmıcaksan bile neden polise gitmedin rezil olsunlarGörümcem değil k.b vurdu banada ş....siz dedi
bencede yani burnu sürtsün ne demek onlar 1 sene görmese ne olur zaten el kızı kafasındasın onlar icin bence onları hayatından cıkar cocuklarını bile yollama kavga cıkarsa cıksın daha ne olabilir yaniiYok o şartı ben koşmayı düşünüyordum da kızlar sağolsun kesinlikle gitmiyorum vazgeçtim onlar beni hak etmiyor değeri mı anlasınlar biraz burunları sürtsün
Merak ediyorum. Eşinin gelmemek için haklı bir sebebi var mı?Evet değilde onun ailesi ben onlara gitmeye mecburmuşum gibi yapıyorlar ama benim ailem alıştı eşimin gelmemesine ama bunlar benim gitmememe alışkın değiller o yüzden bir sürü dedikodu çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?