Bayramlik

Ne bayramlıkmış be son bir haftadır başka mevzu yok. Bayramda içinden gelirse bir hediye alır ama kıyafetini neden aldırırsın bilmem. Sen kvnin bayram temizliğini yaptın mı? He bi de bayramlıktan önce koç getirmeleri lazımdı onun için de bir kavga çıkarabilirsin. Bilezik de lazım.

yüzüğe de gerek yokmuş aslında

Evet cok guzel bu aileler arasinda verilmis ortak bir karar o yuzden bastan sona devam etdirmissiniz.

Kayinvalidem bize gelmek yerine baska bir yere gidiyorsa ben neden bayram temizligi yapiyorumki.

Evet cok guzel bu aileler arasinda verilmis ortak bir karar o yuzden bastan sona devam etdirmissiniz.

aynen, işte bu yüzden milletin lafına takılmayın diyorum.. benim etrafımda neler neler dediler ama çok sevdiğim bir laf vardır; mutsuzluğun tek yolu herkesi mutlu etmeye çalışmaktan geçer.. siz mutlu musunuz nişanlınızla? o zaman kimseyi ciddiye almayın.. bırakın istediklerini söylesinler, kimseyi memnun edemeyeceksiniz zaten.. biriktirin paranızı, çıkın nişanlınızla alışverişe.. onun tadı hiçbir şeyde yok :)

nişanlının gelip ailenle bayramlaşmamasını sorun etmiyorsun da kaynananın gelmemesini mi sorun ediyorsun.
tabii 3. kişileri suçlamak her zaman daha kolaydır.
nişanlım benim ailemle bayramlaşmaya gelmese ben onunla buluşmazdım bile.

Nisanlim ailesiyle gelmeyi dogru buldugu icin yalniz gelmemistir. Yani bunda sorun edecek birsey yok. Yalniz gelince bizimkilerde ailen niye gelmedi diye sorular soracaktir mutlaka. Hem nisanlimla zaten sabah bulusduk sonrasinda ise gitti

Hah temennim bu yönde, gençler de her şey değişiyor zamana uyuyor, bir çok şeyde o eskidenmiş artık zaman değişti deniyor, ama evlilik kafasına girince bindallılar, kına tepsileri, tüylü terlik ipek gecelikler, röpteşambr mıdır ne karın ağrısıysa, bayramlıklar, bohçalar, bahşişler, sandık parası, koçlar vs... ayy fenalık basıyor yazarken bile...

Kendi adıma cevap vereyim ne ben ne ailem karşı taraftan bir iğne bile istemedik. Ne bohça ne Çeyiz ne vs.. Makyaj takımı bile almadım. Evlendikten sonra ne eksiğimiz varsa birlikte tamamladık. Mutsuz muyum? Şükürler olsun ki hiçbir surecimiz sancılı geçmedi. Minimum beklenti, maximum mutluluk. Size de tavsiye ederim. Mutluluklar.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…