tabiki yaYa arkadaşım boşver bayramlığı nişanlım zorla götürdü beni almaya ben giyindim beğendim o aldı çok saçma geliyo bana bu adet gittiğimiz yerde bile utandım, hediye bişey gelir anlarımda bayramlık adeti hiç hoş değil
abartmayın bence bi bayramlık içinBen mi cok saplanip kalmisim bu adetlere bilmiyorum ama sozlu/nisanli kiza bayramda hediye alinir yani..
Biz de yurtdisinda yasiyoruz ama bihaber degiliz yani, ve ayip karsilanir yapilmadigi zaman..
Olay para harcatmak degil zaten, deger verdiklerini gostermeleri..
Camım kayın validelerinin ilk günden gelmesi gerekiyordur adettendir benimkiler çok pinti bir aile ama ben nişanlıyken bayramda geldiler yüzük getirdiler bugün ablamın kayınvalideside hediye getirmişti hemde sabahtan geldiler sabah ablamın nişanlısı aradı onu şakayla bayramlıklarını giydinmi dedi ablamda senin aldığın bayramlıklarmı dedi ama bayramlık almamışlardı sende bir şekilde nişanlına böyle bi laf sok bence canım şimdiden böyle alıştırmasan iyi olurMerhaba kizlar. Ilk once herkesin Kurban bayrami kutlu olsun. Nisanliyim. Etrafimda herkes soruyor geldilermi bayramlik getirdilermi diye. Derdim maddi konular degil. Ama insan bekliyo iste. Kayinvalidem aradi hicbir sey yokmus gibi tebrik etdi baska birsey soylemedi. Insan en azindan su sebepden gelemedik der. Nisanlim dun gece bayramlik alinmali dimi dedi. Bende evet dedim. Uzun sure yurt disinda olduklari icin bazi seylerden habersiz ola bilirler. Ama bu adetleri bildiklerine eminim. En azindan gelip bayramlasmalirini bekledim ama yok iste. Hergun nisanlanmiyoruz sonucta. Ne yapmaliyim kizlar? Benim durumumu yasayan varmi nasil tepki gosterdiniz?
Bir bayramlık için değil canım herkes böyle şeyler yapıyor ve herkes birbirine soruyor bir bayramlığa muhtaç değiliz tabikide ama insan nişanlısının onu düşündüğünü görünce mutlu oluyor bir hediye bu kadar çok görünmemeli ve bir bayramlaşma bu kadar gecikmemeli sadece aramışlar yani kendilerini ağırdan satıyorlar akıllarıncaevlenmeyin gençler o zaman bi bayramlık için bu kadar şey oluyorsa
canım adamların işi güçü onlar mı saçmalayın yaBir bayramlık için değil canım herkes böyle şeyler yapıyor ve herkes birbirine soruyor bir bayramlığa muhtaç değiliz tabikide ama insan nişanlısının onu düşündüğünü görünce mutlu oluyor bir hediye bu kadar çok görünmemeli ve bir bayramlaşma bu kadar gecikmemeli sadece aramışlar yani kendilerini ağırdan satıyorlar akıllarınca
Merhaba kizlar. Ilk once herkesin Kurban bayrami kutlu olsun. Nisanliyim. Etrafimda herkes soruyor geldilermi bayramlik getirdilermi diye. Derdim maddi konular degil. Ama insan bekliyo iste. Kayinvalidem aradi hicbir sey yokmus gibi tebrik etdi baska birsey soylemedi. Insan en azindan su sebepden gelemedik der. Nisanlim dun gece bayramlik alinmali dimi dedi. Bende evet dedim. Uzun sure yurt disinda olduklari icin bazi seylerden habersiz ola bilirler. Ama bu adetleri bildiklerine eminim. En azindan gelip bayramlasmalirini bekledim ama yok iste. Hergun nisanlanmiyoruz sonucta. Ne yapmaliyim kizlar? Benim durumumu yasayan varmi nasil tepki gosterdiniz?
Canım bayram bir gün değil ki dört gün bekle bakalımYukarida belirttigim gibi derdim maddi konular degil. Ama gelip bayraminiz kutlu olsun demelerini bekledim bu bile beni mutlu ede bilirdi. Zaten hep herseyimi kendim aldim kimseye ihtiyacim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?