Bayyz'ın Diyet Günlüğü

ya hamiscim seni yazıyorum hamiss diye hamile diye cıkıyor anlamadım yaa :S hamiss yazsam bir sorun olur mu cunku diger turlu hamile diye görünüyor anlamadım valla

tabikide başarıcaz canım. önemli olan gerçekten başarmayı istemek. bende stressli dönemlerimde aldım hep kilolarımı. hemen yemeğe sarılıyorum bi problem olunca. ama gecen hafta düşündüm ve bir karar verdim. artık bende zayıf olmak istıyorum dedim ve pazartesi başladım işte. Erkek arkadaşım askerde iki buçuk ay kaldı gelmesine ve beni zayıf görmesini çok istiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşücez canım. tekrardan 6lı rakamları görmek okadar çok istiyorum ki:) birazdan öğle yemeğimi yiyecem. çok açıktım:) :) heralde bu diyet bitsin uzunca bir süre ıspanak ve yumurta yemicem.

öyle bakma canım olaya.sevmezsen moralin bozulur,bahartlarla falan güzelleştir ee ne de olsa onlar snin kurtuşunun bir parçası degil mi olumunekankayizsmile

:) valla haklısın canım. işte arada böyle böyle diyetin stresini atmaya çalışıom. hiç dert yanmadan da olmuyoki :) liste yapmamız çok iyi oldu böylece haftaya herkez kaç kilo vermiş toplu olarak görücez. ay çok heyecanlandım :):) gerçekten mutlu hissediyorum kendimi. diyet yapma kararını veripte uygulamaya koymak bile beni mutlu etti.

hamiscim hoşbulduk canım :) haftaya bakalım kaçar kilo vermiş olucaz. güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben. zaten ilk 3 gün dayanınca geriside gelir diye düşünüyorum.

evet canım güzel sonuclar alacagımıza eminim ben,önemli olan karar vermek,gerisi zaten gelir.hem tvde falan neler görüp duyuyoruz bizim onlardan ne eksigimiz var bizde aynı başarıyı göstericez biliyorum.bir kaç ay sonra burda ne güzel kilo verdik diye gülüp eglenicez bu sefer de baskalarına yardım edicez ben biliyorum sizlerede cok guveniyorum basladıgınız işi yarım bırakacak insanlar olsanız böyle konusmazsınız ben eminim bu sefer hepimizi mutlu bir hayat bekliyor allahın izniyle sakın sakın kaçamak yapmayın ama lütfen pazartesiye kadar elimizden geldigince cok kilo verelim ki bizi görenler de gaza gelip başlasın hem bizim vesilemizle kilo veren başkalarıda olur belki

evet çok haklısın canım. Ne şanslıyızki birbirimize destek oluyoruz. Bu çok önemli:) ben şimdi cıkıyorum canım. öğle yemeğimi yiyip markete gidicem. öptüm hepinizi.

kurstan geldim ıspanak yokru evde semizotu salatası yaptım onu yedim öylede oluyormuş çünkü.. su an tokum çok şükür incaldiğimi farkediyorum ve bu brnim acayip hoşuma gidiyo üstelik adet olmak üzreyim olduktan sonra bi anda incelicem onu da biliyorumm hadi kızlarr durmak yokk yola devammmmmmhihoyyyt

evet çok haklısın canım. Ne şanslıyızki birbirimize destek oluyoruz. Bu çok önemli:) ben şimdi cıkıyorum canım. öğle yemeğimi yiyip markete gidicem. öptüm hepinizi.

canım aramıza hoş geldin başarıcazzz tabikiii:)

oo kimleri görüyorum canım nerelerdesin iyi yapmıssın canım bende yedim ogle yemegimi ve bende inceldigimi farkediyorum karnımda bi boşluk olustu eskiden rahatsız hissederdim simdi eser kalmadı gittikçe daha da mutlu oluyorum sizlerde yanımdasınız ya valla nasıl mutluyum anlatamam.bunu basaranın sadece ben olmadıgnı bilmek daha da hırslandırıyor beni ne de olsa sizlere de sözüm var degil mi biz liste yaptık canım kilolalrımızı gösteren pazartesi tekrar gözden gecirir farka bakarız olumunekankayizsmile

canım benim inşallah güzel kilolar vermiş olacağız 1 hafta sonundaa güveniyorum 29 temmuzda tatile gideceğim incecik olacağım :dance:

sabahtan beri öyle yoğunki işler giremedim bi türlü buraya =)

tamam söz veriyorum kaçamak yok bidaha yarı yolda bırakmak hiç yok

76 kiloyla başladım bakalım nolcak

ya hamiscim seni yazıyorum hamiss diye hamile diye cıkıyor anlamadım yaa :S hamiss yazsam bir sorun olur mu cunku diger turlu hamile diye görünüyor anlamadım valla

yok canım neden oluyor bende anlamadım geçen yıldan beri hamile çıkıyor hamiss yazman bi sorun yapmaz tatlım yalnız benim kilom 66.2 gerçi200 gramdn bişey olmaz ya neyse ben öğlen yemeğimi çoktan yedim evleri temizledim baktım midem kazınıyor aldım yanıma 1.5 litrelik suyumu iki yudum içtim geçti walla açlık neyin kalmadı kaydirigubbakcemile2 şimdi biraz ders çalışacam akşama koşuya gidecem saat 5 gibi stadyuma hihoyyyt

alkisalkisalkis alkisalkisalkis ver gazı evladımmm ver gazıııı delikafadulden delikafadulden

canlarım malesef bu gün spor yok çünkü evde misafir vee benim en dayanamayacağım seyler pişiyo evde söyleyipte sizinde canınızı çektirmek istemiyorum bu durumda spor bi yana diyetimi bozmamam bilee büyük başarı :)

bu arada su an gayet iyiyim akşam yemeğimide aksatmayacağım 2 lt su içtimm kendimi süpppee hissidyurmm

kızlar herkese slm. ay valla çok acıktım bugun ben nedense, iki gündür gayet iyi gidiyodu. bide başım gözüm dönmeye başladı ama dayanıcam:)
bilmiyorum belkide psikolojik olarak böyle olumsuzluklar yaşıyorum. bugunu de atlatayım başka bişey istemiyorum.

bayyz canım slm. ya ben de ticker hazırladım ama ekleyemıyorum nasıl eklenıyor yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
biftek yerine yiyebileceğimiz bir şey var mı yani ben et sevmiyorum da..diğer bir sorum da havuç konusunda..havucun mevsimi değil ve bulamazsak ne yapacağız?migros da falan var mı acaba?

bayyz canım slm. ya ben de ticker hazırladım ama ekleyemıyorum nasıl eklenıyor yardımcı olursan sevinirim

canım oradaki liklerden http ile başlayanı plp gibi bişey yazan yeri var oaraya kadar kopyalayıp yapıştıracaksın ticker yerine

sabahtan beri öyle yoğunki işler giremedim bi türlü buraya =)

tamam söz veriyorum kaçamak yok bidaha yarı yolda bırakmak hiç yok

76 kiloyla başladım bakalım nolcak
hadi bakalım canımm sendee aramıza geldin artık bu gruptan kilo vermeden kimse gitmeyecekkkkkk
biftek yerine yiyebileceğimiz bir şey var mı yani ben et sevmiyorum da..diğer bir sorum da havuç konusunda..havucun mevsimi değil ve bulamazsak ne yapacağız?migros da falan var mı acaba?

canım havuç hem pazarlada var bulunduğun yerde kipa var mı bilmiyorum ama kipada var marketlerdede var.. biftek konusunda bilemiyorum ki belki tavuk ama biz diyet dışına çıkmamak için biftek yedikk

migrosta var canım havuç bende migrostan aldım kızlar ya bende salatamı yedim braz önce ve süper hissediyorum börek vardı evde agzıma bile sürmedim sonra kızlara ne derim diye helal valla bize hihoyyyt

listeye bir kişi daha katıldı
bayyz:82 kilo
abercrombie:85 kilo
hamiss: 66 kilo
zanexia:74.7 kilo
elift:76 kilo
:sm_cool: ay çok heyecanlı kim ne kadar zayıflayacak acaba cok meraktayım sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…