kurstan geldim ıspanak yokru evde semizotu salatası yaptım onu yedim öylede oluyormuş çünkü.. su an tokum çok şükür incaldiğimi farkediyorum ve bu brnim acayip hoşuma gidiyo üstelik adet olmak üzreyim olduktan sonra bi anda incelicem onu da biliyorumm hadi kızlarr durmak yokk yola devammmmmmhihoyyytevet canım güzel sonuclar alacagımıza eminim ben,önemli olan karar vermek,gerisi zaten gelir.hem tvde falan neler görüp duyuyoruz bizim onlardan ne eksigimiz var bizde aynı başarıyı göstericez biliyorum.bir kaç ay sonra burda ne güzel kilo verdik diye gülüp eglenicez bu sefer de baskalarına yardım edicez ben biliyorum sizlerede cok guveniyorum basladıgınız işi yarım bırakacak insanlar olsanız böyle konusmazsınız ben eminim bu sefer hepimizi mutlu bir hayat bekliyor allahın izniyle sakın sakın kaçamak yapmayın ama lütfen pazartesiye kadar elimizden geldigince cok kilo verelim ki bizi görenler de gaza gelip başlasın hem bizim vesilemizle kilo veren başkalarıda olur belki
evet çok haklısın canım. Ne şanslıyızki birbirimize destek oluyoruz. Bu çok önemli:) ben şimdi cıkıyorum canım. öğle yemeğimi yiyip markete gidicem. öptüm hepinizi.
oo kimleri görüyorum canım nerelerdesiniyi yapmıssın canım bende yedim ogle yemegimi ve bende inceldigimi farkediyorum karnımda bi boşluk olustu eskiden rahatsız hissederdim simdi eser kalmadı gittikçe daha da mutlu oluyorum sizlerde yanımdasınız ya valla nasıl mutluyum anlatamam.bunu basaranın sadece ben olmadıgnı bilmek daha da hırslandırıyor beni ne de olsa sizlere de sözüm var degil mi biz liste yaptık canım kilolalrımızı gösteren pazartesi tekrar gözden gecirir farka bakarız olumunekankayizsmile
ya hamiscim seni yazıyorum hamiss diye hamile diye cıkıyor anlamadım yaa :S hamiss yazsam bir sorun olur mu cunku diger turlu hamile diye görünüyor anlamadım valla
evet canım güzel sonuclar alacagımıza eminim ben,önemli olan karar vermek,gerisi zaten gelir.hem tvde falan neler görüp duyuyoruz bizim onlardan ne eksigimiz var bizde aynı başarıyı göstericez biliyorum.bir kaç ay sonra burda ne güzel kilo verdik diye gülüp eglenicez bu sefer de baskalarına yardım edicez ben biliyorum sizlerede cok guveniyorum basladıgınız işi yarım bırakacak insanlar olsanız böyle konusmazsınız ben eminim bu sefer hepimizi mutlu bir hayat bekliyor allahın izniyle sakın sakın kaçamak yapmayın ama lütfen pazartesiye kadar elimizden geldigince cok kilo verelim ki bizi görenler de gaza gelip başlasın hem bizim vesilemizle kilo veren başkalarıda olur belki
bayyz canım slm. ya ben de ticker hazırladım ama ekleyemıyorum nasıl eklenıyor yardımcı olursan sevinirim
hadi bakalım canımm sendee aramıza geldin artık bu gruptan kilo vermeden kimse gitmeyecekkkkkksabahtan beri öyle yoğunki işler giremedim bi türlü buraya =)
tamam söz veriyorum kaçamak yok bidaha yarı yolda bırakmak hiç yok
76 kiloyla başladım bakalım nolcak
biftek yerine yiyebileceğimiz bir şey var mı yani ben et sevmiyorum da..diğer bir sorum da havuç konusunda..havucun mevsimi değil ve bulamazsak ne yapacağız?migros da falan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?