- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Aynı kafadan ben de istiyorum
Evet sen dönyanın en gözel garısısanDoğrudur tatlım
Zeka seviyemi nerden biliyorsunuz acaba ? Burda espirisine açılmış bir konu mevcutkeşke görüntünle övüneceğine zekanla övünebilsen.Allah işte her yönden vermiyor ne yapacan
Bende :)ben gerçekten söylüyorum bu sözü ,
Çay :))Ne ictiysen aynisindan bende istiyorum
Dengesiz olduğum doğrudur :))Kimse de pics or it didn't happen esprisi yapmamış.
Nikinizin hakkını vermişsiniz sahiden.
bu kadar güzel olmak zorunda Mısn diye
Boşuna üzme kendini BDV bölümünde espri yaptığına göre gözlerinde sorun var zatenbu kadar güzel olmak zorunda Mısn diye
Burda espirisine açılmış bir konu mevcut
Sen kendini çok zeki zannediyorsun galibaaaaaaaa bdv de açma sebebim burdaki bayanların hepsinin sıkıntısı olması belki yüzlerinde bir tebessüm oluşur gibisinden ayrıca en büyük sebep en çok bu forumda paylaşım ve yorum oluyor diğerlerinde ilgilenen kimse yok.Boşuna üzme kendini BDV bölümünde espri yaptığına göre gözlerinde sorun var zaten
Ben zaten zekiyim canım. Ama "en çok burda yorum yapılıp ilgileniliyor" diye insanların sorunlarına care aradığı, üstelik sanal bir yerde ilgi bekleyen senin adına üzüldümSen kendini çok zeki zannediyorsun galibaaaaaaaa bdv de açma sebebim burdaki bayanların hepsinin sıkıntısı olması belki yüzlerinde bir tebessüm oluşur gibisinden ayrıca en büyük sebep en çok bu forumda paylaşım ve yorum oluyor diğerlerinde ilgilenen kimse yok.
Merak etme ilgiyi reelde de yeterince alıyorum hatta bunalıyorum ilgiden hatta o kadar sıkıldım ki iki yıldır hiçbir sosyal medya yi kullanamıyorum anlatabildim miBen zaten zekiyim canım. Ama "en çok burda yorum yapılıp ilgileniliyor" diye insanların sorunlarına care aradığı, üstelik sanal bir yerde ilgi bekleyen senin adına üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?