Bazen Aynanın karşısına geçip kendime çok kızıyorum!!!

Çok şükür işim de var gücüm de güzelliğimde ailem iZin verse idi çoktan evlenmiştik ki geç te kalmadım bugün olacağına yarın olur saygımız da sevgimizde sonsuz bir kez Olsun göz ucuyla bile aldatmadı parası beni şuan için ilgilendirmez ihtiyacımda yok bir erkeğin parasına evlenip evlenmesem de kaybedeceğim hiçbirşeyim yok sen kendine bak

Evet konum kapatılsın çok gereksiz insanlar gereksiz Yorum yapılıyor kimseyi zorlamıyoruz yorum yapmak için tartışacak yer aramayınız

Zavallı olan siz siniz kimseye yapışacak durumda değilim tam tersi yapılanları itiyorum ve şuan sana cevap yazarak değerli vaktimi harcıyorum değer mi tabikide hayır

Sen benim nasıl biriyle hangi suretle (nişanlı, sozlu) olduğumu nerden biliyosun? Kaldıki yazidigin konular ortadayken bütün bu kendini hayatini mukemmelmis gibi açıklama çaban ve benimle karsilastirmanda eziklik duygundan geliyor.Tartisma bir yana gerçekten üzüldüm senin için

Boşu boşuna ceza alacaksın. Konu sahibi zaten gidici, sen de yakma kendini.

Of baydın he ...yaşın kaç senin bu ne çirkeflik ya lütfen uzatmayın muhattap olmayın benimle gelemiyorum böyle kalitesiz basit mahalle ağzı konuşmalara kimsem kimsin banane senin sevgilinden hayatından konu ma dahil olma yeterli

Ne kadar ayıp boşuna kelime israfı yapmışsın canım, değer mi o kadar emek verip Yazdıklarına

arkadaslar dengesiz bayan kendini sutlatmaya gelmis. alet olmayin siz de. onun basina gelecek var belli de siz de ban yemeyin :)

Uff, bi kadinin kinaya bilicegi en en kotu seyle kinadiniz su an.
Goz ucuyla bile bakmazmismiss bunun sevgilisi.
Maalesefki insan kinadigini yasamadan ölmezmis. Duymusmuydunuz??
Kendi kendinizi belalara soktunuz.
Uzuldum adiniza..

Simdi aynaya bak guzelliginle ovun, o guzelligin kiymetini bilen olmadikca batsin o guzellik.

Allah bilir orasını

Allah bilir orasını

Guzel dedin.
Allah bilir herseyi evet..
Peki sen neye dayanarak bu kdar emin ve kesin olrak " goz ucuyla bile aldatmiyor' diyebildin herseyi Allah bilirse?
Bu kdr emin olmanin sebebi ne daha ben kendimden bile kefil olamazken?.
Goz bu, sagada solada kayar, en ufagindam bi his, 2 saniyelik bi dusuncede sarabilir insani. " goz ucuyla bile aldatmaz" daki goz ucu ne kdr abarti biseydir yaa.

Ne kadar ayıp boşuna kelime israfı yapmışsın canım, değer mi o kadar emek verip Yazdıklarına
1ay arayla bir sozde 3yillik iliskisi icin, bir eski sevgilisine dondugunu soyledigi sevgilisi; ve benim onun gibi belalti vurmayacagim jcin soylemeyecegim mevzular icin konu acip burda hayal dunyasini anlatan biri icin mi? Tabiki hayir:)

Oray'a mı takılı kaldınız ? Evet emin konuştum kendimce haklısınız allah bilir kulunun ne yaptığını nefis bu olabilir yapadabiki

1ay arayla bir sozde 3yillik iliskisi icin, bir eski sevgilisine dondugunu soyledigi sevgilisi; ve benim onun gibi belalti vurmayacagim jcin soylemeyecegim mevzular icin konu acip burda hayal dunyasini anlatan biri icin mi? Tabiki hayir:)
Kızım sen ne saçmalıyorsun sana laf Atan mı var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…