- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi mortaldance
-
Çok şükür işim de var gücüm de güzelliğimde ailem iZin verse idi çoktan evlenmiştik ki geç te kalmadım bugün olacağına yarın olur saygımız da sevgimizde sonsuz bir kez Olsun göz ucuyla bile aldatmadı parası beni şuan için ilgilendirmez ihtiyacımda yok bir erkeğin parasına evlenip evlenmesem de kaybedeceğim hiçbirşeyim yok sen kendine bakKiyamam issizlikten eski konularimami baktın tek tek? Ben böyle birşeye gerek duymadim, zira kaliten ve zekan tek cumlenden anlasilabilecek kadar düşük. Ama bir arkadas eski konundan alıntı yapmış sağolsun; seni yok sayan, tek kuruş harcamadigindan yakindigin adama nasıl yapıştığını özetlemiş. Beni aldatan sevgilim ilk ayda evlenmek icin adim atmis ve evlenmek icin yapıştığın adamın sana yaptigi muamele ortadayken yine gülünç duruma düştün yazık. Burda gezecegine adamın peşine git.seni BDV den ilgi bekleyecek kadar yok sayan adamin çoktan kaçmış olma olasiligi yüksek.
Ayrıca ilahi adalete inanirim. Olurda birsey öğrenebilcek kapasiteye ulasabilirsen kendi amacı için bekleriz BDV ye
Zavallı olan siz siniz kimseye yapışacak durumda değilim tam tersi yapılanları itiyorum ve şuan sana cevap yazarak değerli vaktimi harcıyorum değer mi tabikide hayırÇok şükür işim de var gücüm de güzelliğimde ailem iZin verse idi çoktan evlenmiştik ki geç te kalmadım bugün olacağına yarın olur saygımız da sevgimizde sonsuz bir kez Olsun göz ucuyla bile aldatmadı parası beni şuan için ilgilendirmez ihtiyacımda yok bir erkeğin parasına evlenip evlenmesem de kaybedeceğim hiçbirşeyim yok sen kendine bak
Sen benim nasıl biriyle hangi suretle (nişanlı, sozlu) olduğumu nerden biliyosun? Kaldıki yazidigin konular ortadayken bütün bu kendini hayatini mukemmelmis gibi açıklama çaban ve benimle karsilastirmanda eziklik duygundan geliyor.Tartisma bir yana gerçekten üzüldüm senin içinÇok şükür işim de var gücüm de güzelliğimde ailem iZin verse idi çoktan evlenmiştik ki geç te kalmadım bugün olacağına yarın olur saygımız da sevgimizde sonsuz bir kez Olsun göz ucuyla bile aldatmadı parası beni şuan için ilgilendirmez ihtiyacımda yok bir erkeğin parasına evlenip evlenmesem de kaybedeceğim hiçbirşeyim yok sen kendine bak
Sen benim nasıl biriyle hangi suretle (nişanlı, sozlu) olduğumu nerden biliyosun? Kaldıki yazidigin konular ortadayken bütün bu kendini hayatini mukemmelmis gibi açıklama çaban ve benimle karsilastirmanda eziklik duygundan geliyor.Tartisma bir yana gerçekten üzüldüm senin için
Of baydın he ...yaşın kaç senin bu ne çirkeflik ya lütfen uzatmayın muhattap olmayın benimle gelemiyorum böyle kalitesiz basit mahalle ağzı konuşmalara kimsem kimsin banane senin sevgilinden hayatından konu ma dahil olma yeterliSen benim nasıl biriyle hangi suretle (nişanlı, sozlu) olduğumu nerden biliyosun? Kaldıki yazidigin konular ortadayken bütün bu kendini hayatini mukemmelmis gibi açıklama çaban ve benimle karsilastirmanda eziklik duygundan geliyor.Tartisma bir yana gerçekten üzüldüm senin için
Haklısın sephora teşekkür ederim.Artik cevap yazmicam zira aynı seviyede konuşmuyoruz.Boşu boşuna ceza alacaksın. Konu sahibi zaten gidici, sen de yakma kendini.
Böyle gelmiş böyle de gider kafam senden bile güzelbu kadar güzel olmak zorunda Mısn diye
Ne kadar ayıpKiyamam issizlikten eski konularimami baktın tek tek? Ben böyle birşeye gerek duymadim, zira kaliten ve zekan tek cumlenden anlasilabilecek kadar düşük. Ama bir arkadas eski konundan alıntı yapmış sağolsun; seni yok sayan, tek kuruş harcamadigindan yakindigin adama nasıl yapıştığını özetlemiş. Beni aldatan sevgilim ilk ayda evlenmek icin adim atmis ve evlenmek icin yapıştığın adamın sana yaptigi muamele ortadayken yine gülünç duruma düştün yazık. Burda gezecegine adamın peşine git.seni BDV den ilgi bekleyecek kadar yok sayan adamin çoktan kaçmış olma olasiligi yüksek.
Ayrıca ilahi adalete inanirim. Olurda birsey öğrenebilcek kapasiteye ulasabilirsen kendi amacı için bekleriz BDV ye
Zeka seviyemi nerden biliyorsunuz acaba ? Burda espirisine açılmış bir konu mevcut
Çok şükür işim de var gücüm de güzelliğimde ailem iZin verse idi çoktan evlenmiştik ki geç te kalmadım bugün olacağına yarın olur saygımız da sevgimizde sonsuz bir kez Olsun göz ucuyla bile aldatmadı parası beni şuan için ilgilendirmez ihtiyacımda yok bir erkeğin parasına evlenip evlenmesem de kaybedeceğim hiçbirşeyim yok sen kendine bak
Allah bilir orasınıUff, bi kadinin kinaya bilicegi en en kotu seyle kinadiniz su an.
Goz ucuyla bile bakmazmismiss bunun sevgilisi.
Maalesefki insan kinadigini yasamadan ölmezmis. Duymusmuydunuz??
Kendi kendinizi belalara soktunuz.
Uzuldum adiniza..
Simdi aynaya bak guzelliginle ovun, o guzelligin kiymetini bilen olmadikca batsin o guzellik.
Allah bilir orasını
1ay arayla bir sozde 3yillik iliskisi icin, bir eski sevgilisine dondugunu soyledigi sevgilisi; ve benim onun gibi belalti vurmayacagim jcin soylemeyecegim mevzular icin konu acip burda hayal dunyasini anlatan biri icin mi? Tabiki hayir:)Ne kadar ayıpboşuna kelime israfı yapmışsın canım, değer mi o kadar emek verip Yazdıklarına
Oray'a mı takılı kaldınız ? Evet emin konuştum kendimce haklısınız allah bilir kulunun ne yaptığını nefis bu olabilir yapadabikiGuzel dedin.
Allah bilir herseyi evet..
Peki sen neye dayanarak bu kdar emin ve kesin olrak " goz ucuyla bile aldatmiyor' diyebildin herseyi Allah bilirse?
Bu kdr emin olmanin sebebi ne daha ben kendimden bile kefil olamazken?.
Goz bu, sagada solada kayar, en ufagindam bi his, 2 saniyelik bi dusuncede sarabilir insani. " goz ucuyla bile aldatmaz" daki goz ucu ne kdr abarti biseydir yaa.
Kızım sen ne saçmalıyorsun sana laf Atan mı var!1ay arayla bir sozde 3yillik iliskisi icin, bir eski sevgilisine dondugunu soyledigi sevgilisi; ve benim onun gibi belalti vurmayacagim jcin soylemeyecegim mevzular icin konu acip burda hayal dunyasini anlatan biri icin mi? Tabiki hayir:)
Ama ben bu zamana kadar hiçbir yanlışını görmediğim için bu kadar emin konuştumOray'a mı takılı kaldınız ? Evet emin konuştum kendimce haklısınız allah bilir kulunun ne yaptığını nefis bu olabilir yapadabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?