Bazen Aynanın karşısına geçip kendime çok kızıyorum!!!

Merak etme ilgiyi reelde de yeterince alıyorum hatta bunalıyorum ilgiden hatta o kadar sıkıldım ki iki yıldır hiçbir sosyal medya yi kullanamıyorum anlatabildim mi

Ya evet bu mesaj anlatiyo aslinda nasil bi ilgi alaka oldugunu. Sirayla tum konularini silmenden de belli. Mune

Merak etme ilgiyi reelde de yeterince alıyorum hatta bunalıyorum ilgiden hatta o kadar sıkıldım ki iki yıldır hiçbir sosyal medya yi kullanamıyorum anlatabildim mi
Ah canım fazla ilgiden kullan(a)miyor musun? Hangi ünlünün yerinde zannediyosun kendini?
Madem BDV ye konu actın fikrimi belirtiyim.Göz probleminin yanısıra bir psikiyatr a da gitmeni tavsiye ediyorum kendi adıma.Kolayliklar dilerim

Bu arada insanlar böyle şeyleri espri veya komik bulmaz itici bulur.
Gerçek hayatta da böyleysen kendine çok güldürürsün..

Konun da taşınır mutlaka...

Bende senin adına Canım aldatılmak zor olsa gerek hiç o duyguyu tatmadım ama belli oluyor tavırlarından

Neyse ben kendimi biliyorum yeterince tanıyorum konum da kapatılabilir
Emredersin hemen kapatıyorum. Başka bir arzun var mı?
Espiri için bu bölüme konu açılmaz, geyik bölümü var git oraya aç! Daha forumu kullanmayı bilmiyorsun, bir de gelip burada insanların acılarını koz olarak kullanıyorsun. Umarım başına gelmez.

Haddini bilsin o kişi zorlamasa o yorum gelmezdi zaten

Bazen mi??? Aaaa insan kendine bu kadae dusman olur.ben gunde 3 öğün 3 ara öğün yapiyorum buni

Bende senin adına Canım aldatılmak zor olsa gerek hiç o duyguyu tatmadım ama belli oluyor tavırlarından
Kiyamam issizlikten eski konularimami baktın tek tek? Ben böyle birşeye gerek duymadim, zira kaliten ve zekan tek cumlenden anlasilabilecek kadar düşük. Ama bir arkadas eski konundan alıntı yapmış sağolsun; seni yok sayan, tek kuruş harcamadigindan yakindigin adama nasıl yapıştığını özetlemiş. Beni aldatan sevgilim ilk ayda evlenmek icin adim atmis ve evlenmek icin yapıştığın adamın sana yaptigi muamele ortadayken yine gülünç duruma düştün yazık. Burda gezecegine adamın peşine git.seni BDV den ilgi bekleyecek kadar yok sayan adamin çoktan kaçmış olma olasiligi yüksek.
Ayrıca ilahi adalete inanirim. Olurda birsey öğrenebilcek kapasiteye ulasabilirsen kendi amacı için bekleriz BDV ye

Sevgili Mune ; konu sahibi hem yanlış bölümde absürt bir konu açıyor, hem de üyelerle polemiğe giriyor. İlgilenebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…