- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi mortaldance
-
ama burasi ndv ne yazik ki.. insanlar dertlerini yaziyor.. sen saka sayfasina kos cicim .Zeka seviyemi nerden biliyorsunuz acaba ? Burda espirisine açılmış bir konu mevcut
Emredersiniz hanımefendiama burasi ndv ne yazik ki.. insanlar dertlerini yaziyor.. sen saka sayfasina kos cicim .
Merak etme ilgiyi reelde de yeterince alıyorum hatta bunalıyorum ilgiden hatta o kadar sıkıldım ki iki yıldır hiçbir sosyal medya yi kullanamıyorum anlatabildim mi
hanımlar Merhaba uzun süredir sayfayı takip ediyordum ama üye değildim yeni üye oldum .bende derdimi sizlere açıp fikir alışverişinde bulunmak istedim benim sıkıntım şudur ki çok şükür işim var çalışıyorum memurum uzun süredir de görüştüğüm birisi var kendisi de benimle aynı işi hatta benden fazla parayı alıyor gel gör ki bana bu zamana kadar işe yarar gözle görülür bir hediyesi yoktur bir süprizi yoktur kısaca cimrinin tekidir ben kendime alırım ona bile karışır ilk Zaman'larda bu beni etkilemiyor du son zamanlarda düşündüm de etrafımda nişanlı sözlü evli insanlar neler yapıyorlar gezmeler alışverişler tatiller ben bu kişiyle evlendiğim de hiç birini yapmaz örnek vermek gerekirse en basitinden nişanı hayal ediyorum hiç masraf yapmaz ben yeniliklerden yapmak isterim anlatamıyorum organizasyon olsun pastası süsü takısı altını çiçeği böceği süslemesi hiç birisini yapmaz yapmamı istemez yardımcı olmaz yapmak istersem de para benden çıkar Elinden gelse düğün yapmaz o derece korkutuyor bu düşünceler beni ne yapayım ben bu İnsan düzelir mi düzeltebilir miyim ya da siz olsanız ne yapardınız ayrılır mıydınız
Ah canım fazla ilgiden kullan(a)miyor musun? Hangi ünlünün yerinde zannediyosun kendini?Merak etme ilgiyi reelde de yeterince alıyorum hatta bunalıyorum ilgiden hatta o kadar sıkıldım ki iki yıldır hiçbir sosyal medya yi kullanamıyorum anlatabildim mi
Merak etme ilgiyi reelde de yeterince alıyorum hatta bunalıyorum ilgiden hatta o kadar sıkıldım ki iki yıldır hiçbir sosyal medya yi kullanamıyorum anlatabildim mi
Bende senin adına Canım aldatılmak zor olsa gerek hiç o duyguyu tatmadım ama belli oluyor tavırlarındanAh canım fazla ilgiden kullan(a)miyor musun? Hangi ünlünün yerinde zannediyosun kendini?
Madem BDV ye konu actın fikrimi belirtiyim.Göz probleminin yanısıra bir psikiyatr a da gitmeni tavsiye ediyorum kendi adıma.Kolayliklar dilerim
Farkında değilsin ama orda bahsedilen konu maddi şeyler ilgiyle alakası olmayan şeylerYa evet bu mesaj anlatiyo aslinda nasil bi ilgi alaka oldugunu. Sirayla tum konularini silmenden de belli.Mune
Ben farkindayim ama tum konulari sildigin icin neyse.Farkında değilsin ama orda bahsedilen konu maddi şeyler ilgiyle alakası olmayan şeyler
Ne kadar ayıpBende senin adına Canım aldatılmak zor olsa gerek hiç o duyguyu tatmadım ama belli oluyor tavırlarından
He ondan evetBen farkindayim ama tum konulari sildigin icin neyse.Mune de gelir birazdan.
Sevdigin bu kadar ilgili iste. Ana mesaj o.
Emredersin hemen kapatıyorum. Başka bir arzun var mı?Neyse ben kendimi biliyorum yeterince tanıyorum konum da kapatılabilir
Haddini bilsin o kişi zorlamasa o yorum gelmezdi zatenEmredersin hemen kapatıyorum. Başka bir arzun var mı?
Espiri için bu bölüme konu açılmaz, geyik bölümü var git oraya aç! Daha forumu kullanmayı bilmiyorsun, bir de gelip burada insanların acılarını koz olarak kullanıyorsun. Umarım başına gelmez.
Bunun hadle hududla alakası yok.Haddini bilsin o kişi zorlamasa o yorum gelmezdi zaten
Kiyamam issizlikten eski konularimami baktın tek tek? Ben böyle birşeye gerek duymadim, zira kaliten ve zekan tek cumlenden anlasilabilecek kadar düşük. Ama bir arkadas eski konundan alıntı yapmış sağolsun; seni yok sayan, tek kuruş harcamadigindan yakindigin adama nasıl yapıştığını özetlemiş. Beni aldatan sevgilim ilk ayda evlenmek icin adim atmis ve evlenmek icin yapıştığın adamın sana yaptigi muamele ortadayken yine gülünç duruma düştün yazık. Burda gezecegine adamın peşine git.seni BDV den ilgi bekleyecek kadar yok sayan adamin çoktan kaçmış olma olasiligi yüksek.Bende senin adına Canım aldatılmak zor olsa gerek hiç o duyguyu tatmadım ama belli oluyor tavırlarından
Ya zavallı bana had bildiricek en son kişi bile olamassin. Konun amacına ulaştı baya güldük halineHaddini bilsin o kişi zorlamasa o yorum gelmezdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?