Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Hanımlar,

İki gündür psikolojik hastayım. Eşimle 1,5 yıldır birlikteyiz, 3 aydır evliyiz. Bugüne kadar neredeyse hiçbir tartışmamız, saygısızlığımız olmamıştı. Geçmişimizi üstü kapalı birbirimize anlatmıştık, kabullenerek yola çıkmış ve aşmıştık.

Ben salak, huzurumu bilerek bozdum, ellerimle. Eşimin facebookunu kurcaladım ve onun bile unuttuğu kıyıda kalmış gönderiler fotoğraflar buldum. Yabancı kızlarla şehvetli bakışlar, partiler vb. Bunların olduğunu biliyordum ama hiç açık konuşmamıştık. Tahmin ediyordum ama açıkça bilmemenin saflığıyla mutluydum kendi çapımda.

Beni şimdiye kadar hiç üzmedi, yuvasına dört elle sarıldı ve elinden geleni yaptı. Ailesine ezdirmedi, beni baştacı etti diyebilirim. Cinsel anlamda da hiçbir sorunumuz yoktu, çok çok uyumluyduk.

Dün itibariyle kontrolümü kaybettim. Bu zehir kanıma karıştı. Eşimin çok önceleri tek gecelik ilişkilerinin olduğu netleşti, konuştuk. Herşey birkaç fotoğrafla başladı ve hastalık gibi yayıldı tüm vücuduma. Ağlıyorum iki gündür, eşimin başkalarıyla yaşadıkları aklıma geliyor, sahneler uyduruyorum kafamda. Yaklaşamıyorum, yanına bile yatamıyorum. Dokunamıyorum. Gözlerine bakamıyorum, fotoğraflardaki kızlara bakışı geliyor aklıma.

O kadar etkilendim ki, sanırım cinsel hayatımız bitti. Zehir bu resmen. Hiçbir şeyimiz yokken nerden geldi bu hissiyat, mahvoldum. Cevabını bilmek istemeyeceğim sorular soruyorum eşime ama cevaplamıyor, akıllı adam.

Gözümde dağ gibi adam yıkıldı sanki. Bu ilişkileri yıllar önce bırakmış. Şu an o yönde hiçbir eğilimi yok ve beni çok sevdiğini söyleyip ağlıyor. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Zehir dedim ya.. Ne yapılır? Saçmalık olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum, aklıma mukayyet olamıyorum.

NOT: Bu arada benim de bir ilişkim olmuştu ve bunu biliyor. Hiç sorun etmedi şimdiye kadar.

saçmalama allahını seversen
seni tanımadan önceymiş hepsi
benim eşimle eski sevgilisinin çocukları olacakmış da aldırmışlar
ama takıldığım bir durum değil açıkçası.
biz daha tanışmıyorduk bile eşimle. eskiden olan bir şeyin nasıl hesabını sorabilirim? buna hakkım yok ki.

Sevdiğin biriyle insanca aşk yaşamak, dokunmak başka eşinizin yaptıkları başka. İkisini aynı kefeye koymayın. Bu sizi daha az düzgün bir insan yapmaz.

Ben şahsen böyle erkeklerden tiksiniyorum, asla gönül ilişkisi kuramam. Arkadaş olarak bakarım ama sırf cinselliğe dayalı ilişki kurmuş bir erkekten iğrenirim asla içim almaz. Sırf cinsellik için arada sevgi olmadan sevgili olmak da hayvanlık ver murdarlık bence, böyle bir şey yapmış erkekle de olamam, iğrenirim. Önüne gelenle yatıp kalkmış, barlardan kzı kaldırmış adam benim gözümde murdar olmuştur, çocuğumun babası olamaz. Ben düzgün bir insanım ve düzgün bir insanla olmak isterim.

Benim fikrim bu.

Bu hesap sormak değil sadece iğrenmek. Ben kolay iğrenen bir insanım.

Burda erkektir yapar, erkekler hep böyle , geçmiş geçmişte kaldı yazanlar olacaktır belki de onları dikkate almalısınız, bilemiyorum.

nıye evlılıgınıze yazık edıyorsunuz?
es bıle olsa kımse kımsenın bu anlamda gecmısınız sorgulayamaz...
kımseye tecavuz etmemıs, ınsan öldurmemıs, hırsızlık etmemıs. oncekı yasadıkları bıtek kendısını baglar.
ustelık sızınde gecmıste ılıskınız olmus ... hanı olmasa, benım hıc olmadı olmayan bırını ıstıyorum desenız esınızde olmadı dıye sızı kandırmıs olsa ve ogrensenız haklısınız derım, ortada oyle bırsey de yok
resmen dertsız basınıza dert acmıssınız... bence bu durumu nasıl bozduysanız duzeltın gerı yazık etmeyın evlılıgınıze...bazı seyler ınce hassas noktalardır orayı bozdunuzmu o evlılık omur boyu oyle bozuk gıder soylıyım...

Eskiler eskide kaldı. Bu konuları açarsanız kendi huzurunuzu bozacaksınız ki anladığı kadarıyla bozulmuş bile. Bunu yapmayın kendinize. Neyse unutursunuz 1- 2 haftaya.....Herşey yoluna girer...

Erkektir yapar değilim kuzum ama tek gecelik ilişki yaşamak istiyorsa da kendi bilir. Benimle olduğu dönem önemli benim için, benim sevgilim/kocam olduğu sürece yapmıyorsa, geçmişinde ister tek gecelik seks yapsın ister fuckbuddysi olsun, bugünkü keyfimi çok da bozmaz.

Ha nasıl bozar, hiç yapmadığını iddia ediyordur, bilmiyorumdur, birden karşıma çıkar amenna. Ama baştan geçmiş tecrübelerini az çok bilerek giriyorsam sonradan kafaya takmam takamam, hakkım yok.

Hayatında hersey yolunda giden insanlar bazen böyle kendi kendine sorun yaratıyor. Adrenalin olsun diye. Var böyle tanıdıklarım. Adamla durduk yere kavga ediyorlar nedenini anlatsın ağzım açık kalıyor. Rahat batması da deniyor halk arasında :)

bence kocanız sizin ilişkinizi fazla buyutmediği için bunu yapıyorsunuz.kocanız senin ilişkini kabullenemşyorum deseydi bak nasıl kocanın her şeyini kabullenirdin.insana rahat yaramıyorum wallaha billaha

Yani tabi ki shotcum bu senin fikrin ama ben iğrenirim yapamam böyle biriyle. Böyle tecrübeleri olan birine zaten yaklaşmam, sonradan ortaya çıksa da murdarlığı kabul edemezdim sanırım.

Kendim ilşkiler konsuunda standartları yüksek, seçici bir insanım sanırım. Standartları düşük bir erkekten de hazzetmem. Misal para yiyici, kendine bakacak koca arayan bir kadınla daha önceden sevgili olmuş bir erkekle de olamam mesela, standartları düşük olduğu için.

Ne gerek var şimdi geçmişi düşünüp üzülmeye. Anı yaşayın , eşiniz yanınızda olduğu için mutlu olun çünkü yarın olamayabilir.

Ah işte bu mantıktayım ama aklıma söz geçiremiyorum ki resmen hasta oldum. Hakkım yok diyorum demesine de; beynim kocamı kadınlarla türlü türlü vaziyetlerde hayal ettiriyor. Uyumak istiyorum günlerce.

Adam senden birşey saklamamış şimdi bu neyin zehiri neden geçmişi kurcalayıp evliliğini ve seni baş tacı ettiğini söylediğin adamı çiğniyorsun ki ? Ne gerek var ? Kendini toplamanı tavsiye ederim.

Kendinize gelin!!!

O fotoğrafları geçmişte görmek mi günümüz de görmek mi canınızı daha çok acıtırdı?

Kendi kendinizi doldurmayın henüz o kadar başındasınız ki evliliğin yıpratmadan götürmek en hayırlısı bence...

Etki tepki kör kütük aşığı yoldan çıkarır bunu da unutmayın lütfen...

Eskiler eskide kaldı. Bu konuları açarsanız kendi huzurunuzu bozacaksınız ki anladığı kadarıyla bozulmuş bile. Bunu yapmayın kendinize. Neyse unutursunuz 1- 2 haftaya.....Herşey yoluna girer...

Nasıl unutcam korkunç canım acıyor. Aklımdan gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…