- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Eşimininde tek gecelik bir cok ilişkisi olmuş.
Gecmişe dair pek bişey bilmiyorum
doğrusu hiçte merak etmedim. Hatta dün akşam bi sorasım geldi izlediğimiz filmden ötürü amannn dedim
biliyorsunuz ki hatalısınız, kendinizi bile bile araştırmasaydınız ama olan olmuş.
Önünüze bakmaya çalışın
Önüne gelenle yatıp kalkmakla bardan hatun kaldırmakla, değer verdiğin biriyle insanca olmak aynı şey mi sizce? Bence değil.
Ama sizin için ve toplum kafamızda önemli olan zardı değil mi? Pf unutmuşum. Önemli olan zar var mı yok mu gerisi detaydı tabi.
Önüne gelenle yatıp kalkmakla bardan hatun kaldırmakla, değer verdiğin biriyle insanca olmak aynı şey mi sizce? Bence değil.
Ama sizin için ve toplum kafamızda önemli olan zardı değil mi? Pf unutmuşum. Önemli olan zar var mı yok mu gerisi detaydı tabi.
Hanımlar,
İki gündür psikolojik hastayım. Eşimle 1,5 yıldır birlikteyiz, 3 aydır evliyiz. Bugüne kadar neredeyse hiçbir tartışmamız, saygısızlığımız olmamıştı. Geçmişimizi üstü kapalı birbirimize anlatmıştık, kabullenerek yola çıkmış ve aşmıştık.
Ben salak, huzurumu bilerek bozdum, ellerimle. Eşimin facebookunu kurcaladım ve onun bile unuttuğu kıyıda kalmış gönderiler fotoğraflar buldum. Yabancı kızlarla şehvetli bakışlar, partiler vb. Bunların olduğunu biliyordum ama hiç açık konuşmamıştık. Tahmin ediyordum ama açıkça bilmemenin saflığıyla mutluydum kendi çapımda.
Beni şimdiye kadar hiç üzmedi, yuvasına dört elle sarıldı ve elinden geleni yaptı. Ailesine ezdirmedi, beni baştacı etti diyebilirim. Cinsel anlamda da hiçbir sorunumuz yoktu, çok çok uyumluyduk.
Dün itibariyle kontrolümü kaybettim. Bu zehir kanıma karıştı. Eşimin çok önceleri tek gecelik ilişkilerinin olduğu netleşti, konuştuk. Herşey birkaç fotoğrafla başladı ve hastalık gibi yayıldı tüm vücuduma. Ağlıyorum iki gündür, eşimin başkalarıyla yaşadıkları aklıma geliyor, sahneler uyduruyorum kafamda. Yaklaşamıyorum, yanına bile yatamıyorum. Dokunamıyorum. Gözlerine bakamıyorum, fotoğraflardaki kızlara bakışı geliyor aklıma.
O kadar etkilendim ki, sanırım cinsel hayatımız bitti. Zehir bu resmen. Hiçbir şeyimiz yokken nerden geldi bu hissiyat, mahvoldum. Cevabını bilmek istemeyeceğim sorular soruyorum eşime ama cevaplamıyor, akıllı adam.
Gözümde dağ gibi adam yıkıldı sanki. Bu ilişkileri yıllar önce bırakmış. Şu an o yönde hiçbir eğilimi yok ve beni çok sevdiğini söyleyip ağlıyor. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Zehir dedim ya.. Ne yapılır? Saçmalık olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum, aklıma mukayyet olamıyorum.
NOT: Bu arada benim de bir ilişkim olmuştu ve bunu biliyor. Hiç sorun etmedi şimdiye kadar.
ne diyorsun ya, zar falan ne alaka, öyle mi demişim ben.
insanların ince noktalarından vurarak bilip bilmeden yorum yapma hakkımda rica ediyorum.
adam benim elime kimsenin eli değmedi diye evlenmemiş.biliyormuş ve kabul etmiş evlenmiş.
adam ilk gün bak bu da resimlerim demeyecekti herhalde.
ayrıca önüne gelenle yatıp kalkmış dememiş, bazı şeyler var, birbirimizi bilerek evlendik demiş.
demek adam kapatmış konuyu, onun geçmişini sorgulamamış.konu sahibi neden yapıyor?
buraya o konu açmış olsaydı, eski ilişkimin resimlerini gördü diye soğudu diye, hepiniz saydırırdınız ama, bilerek evlenmiş, geçmişi neden kurcalıyor. seven böyle kabul eder laflarına. neden bu ayrımcılık?
Aynı böyle düşünüyorum ama yatıp kalkmak fln rica ederim kanatmayın yaramı. Vallahi de artıyor acım.
aynen ben de olamam ama sanki buradaki koca farklı gibi.yurt dışında felan sankiYani tabi ki shotcum bu senin fikrin ama ben iğrenirim yapamam böyle biriyle. Böyle tecrübeleri olan birine zaten yaklaşmam, sonradan ortaya çıksa da murdarlığı kabul edemezdim sanırım.
Kendim ilşkiler konsuunda standartları yüksek, seçici bir insanım sanırım. Standartları düşük bir erkekten de hazzetmem. Misal para yiyici, kendine bakacak koca arayan bir kadınla daha önceden sevgili olmuş bir erkekle de olamam mesela, standartları düşük olduğu için.
belki bir kişi değildi desinO da seni kafaya taksın o zaman. Kimle yaptı nasıl yaptı desin.
Özellikle erkeklerin evlilik öncesi bir çok şeyi yaşamış bitirmiş olması evliliği daha sağlam tuttuğuna inananlardanım ...
Yaşamış yapmış bıkmış ve düzenli bir hayat evlilik tercih etmiş , eskide yaşamış olduğu her şey eskide ...
Yaşamayan erkeklerin maalesef ki hep merak içinde ve eğilimli olduklarını düşünürüm ...
Birde bu açıdan bakın , cinselliği öğrenmemiş bilmeyen bir erkek sağlıklı cinsellikte yaşayamıyor genelde ...
ben kadının da adamın da ne yaptığıyla ilgilenmiyorum.Dönün yazdığınız cümleyi tekrar okuyun o zaman.
Adam da seni kabul etmiş yazmışsınız, kadın sanki çok korkunç veya kabul edilmesi gereken bir şey yapmış gibi. Sen de ....... diyerek bir cümle yazarsanız, bu o öyle ama sen de böylesin ikiniz aynı kefedesiniz demek.
Adam yabancı kızların olduğu partiye bardan hatun kaldırmaya gitmiş evet düşürmeyi başardığıyla yatıp kalkmış, kimi nasiplersen y
takılmaya önüne gelenle yatıp kalkmak deniyor halk arasında.
Çiftlerin evlenmeden önce tamamen açık olmasından yanayım. Adam/kadın geçmişi net bilmeden evleniyorsa , sonra ortaya çıkan durumdan soğuyorsa ben bu insana neden saydırayım? Bilerek, kabul ettiğin duruma sonra yan çizersen işte o zaman saydırırım madem kabul ettin o zaman tırı vırı çekmiceksin kardeşim diye.
evet ne guzel sarılmış yuvasına.hele ailesine ezdirmeme olayı ne guzel.benim kocam bunu hiç yapamadıTiksinip tövbe edip bırakmış işte, hem de benden önce. Yani benimle olan bir değişiklik değil. Adam zaten düz yolda gitmeye başlamış, sonra biz tanıştık. İlişkilerinde yaşadığı pekçok şeyden ders çıkararak bana el bebek gül bebek yaklaşıyor. Yani ben onu çok seviyorum ve halinden çok memnundum ama şu an tenine bile dokunamıyorum
Özellikle erkeklerin evlilik öncesi bir çok şeyi yaşamış bitirmiş olması evliliği daha sağlam tuttuğuna inananlardanım ...
Yaşamış yapmış bıkmış ve düzenli bir hayat evlilik tercih etmiş , eskide yaşamış olduğu her şey eskide ...
Yaşamayan erkeklerin maalesef ki hep merak içinde ve eğilimli olduklarını düşünürüm ...
Birde bu açıdan bakın , cinselliği öğrenmemiş bilmeyen bir erkek sağlıklı cinsellikte yaşayamıyor genelde ...
MissCherryBlossom seninle aynı fikirdeyim,geçmişi beni bağlamaz demek gönül ilişkisinde geçerli olabilir benden önce elbet birilerini sevmiş gönül düşürmüş olabilir ama tek gecelik ilişkiler farklı, sadece bedeni tatmin eden ucuz birşey, açıkçası ben alışmış kudurmustan beterdir diye düşünürüm,şimdi olmasa yarın, ya da ortamını bulduğunda k.çı başı oynamaya başlar
Tiksinip tövbe edip bırakmış işte, hem de benden önce. Yani benimle olan bir değişiklik değil. Adam zaten düz yolda gitmeye başlamış, sonra biz tanıştık. İlişkilerinde yaşadığı pekçok şeyden ders çıkararak bana el bebek gül bebek yaklaşıyor. Yani ben onu çok seviyorum ve halinden çok memnundum ama şu an tenine bile dokunamıyorum
nedense bu adamla ilgili ben de bu düşünceler oluşmadı.neden ki? hani karısını aşlesine ezdirmemiş yaa sırf bu yüzden torpil mi yapıyorum ki ?MissCherryBlossom seninle aynı fikirdeyim,geçmişi beni bağlamaz demek gönül ilişkisinde geçerli olabilir benden önce elbet birilerini sevmiş gönül düşürmüş olabilir ama tek gecelik ilişkiler farklı, sadece bedeni tatmin eden ucuz birşey, açıkçası ben alışmış kudurmustan beterdir diye düşünürüm,şimdi olmasa yarın, ya da ortamını bulduğunda k.çı başı oynamaya başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?