Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

Ara ara aklıma geliyordu ama asla sormuyordum. Yani biliyordum böyle birşeylerin olduğunu ama aklım hala "yok ya belki olmamıştır" diyip beni rahatlatıyordu. Bilmek istemiyordum, merak da etmiyordum. O fotoğraflar tetikledi beni altüst etti.

ne diyorsun ya, zar falan ne alaka, öyle mi demişim ben.
insanların ince noktalarından vurarak bilip bilmeden yorum yapma hakkımda rica ediyorum.

adam benim elime kimsenin eli değmedi diye evlenmemiş.biliyormuş ve kabul etmiş evlenmiş.
adam ilk gün bak bu da resimlerim demeyecekti herhalde.

ayrıca önüne gelenle yatıp kalkmış dememiş, bazı şeyler var, birbirimizi bilerek evlendik demiş.
demek adam kapatmış konuyu, onun geçmişini sorgulamamış.konu sahibi neden yapıyor?

buraya o konu açmış olsaydı, eski ilişkimin resimlerini gördü diye soğudu diye, hepiniz saydırırdınız ama, bilerek evlenmiş, geçmişi neden kurcalıyor. seven böyle kabul eder laflarına. neden bu ayrımcılık?

bu arada lütfen alıntılama beni. polemiğe girmek istemiyorum bu konuda.

Aynı böyle düşünüyorum ama yatıp kalkmak fln rica ederim kanatmayın yaramı. Vallahi de artıyor acım.

Özellikle erkeklerin evlilik öncesi bir çok şeyi yaşamış bitirmiş olması evliliği daha sağlam tuttuğuna inananlardanım ...

Yaşamış yapmış bıkmış ve düzenli bir hayat evlilik tercih etmiş , eskide yaşamış olduğu her şey eskide ...

Yaşamayan erkeklerin maalesef ki hep merak içinde ve eğilimli olduklarını düşünürüm ...

Birde bu açıdan bakın , cinselliği öğrenmemiş bilmeyen bir erkek sağlıklı cinsellikte yaşayamıyor genelde ...

hıç umurumda olmazdı...gecmıs gecmıste kalmıştır.NOKTA

Dönün yazdığınız cümleyi tekrar okuyun o zaman.
Adam da seni kabul etmiş yazmışsınız, kadın sanki çok korkunç veya kabul edilmesi gereken bir şey yapmış gibi. Sen de ....... diyerek bir cümle yazarsanız, bu o öyle ama sen de böylesin ikiniz aynı kefedesiniz demek.

Adam yabancı kızların olduğu partiye bardan hatun kaldırmaya gitmiş evet düşürmeyi başardığıyla yatıp kalkmış, kimi nasiplersen y
takılmaya önüne gelenle yatıp kalkmak deniyor halk arasında.

Çiftlerin evlenmeden önce tamamen açık olmasından yanayım. Adam/kadın geçmişi net bilmeden evleniyorsa , sonra ortaya çıkan durumdan soğuyorsa ben bu insana neden saydırayım? Bilerek, kabul ettiğin duruma sonra yan çizersen işte o zaman saydırırım madem kabul ettin o zaman tırı vırı çekmiceksin kardeşim diye.

aynen ben de olamam ama sanki buradaki koca farklı gibi.yurt dışında felan sanki

Tiksinip tövbe edip bırakmış işte, hem de benden önce. Yani benimle olan bir değişiklik değil. Adam zaten düz yolda gitmeye başlamış, sonra biz tanıştık. İlişkilerinde yaşadığı pekçok şeyden ders çıkararak bana el bebek gül bebek yaklaşıyor. Yani ben onu çok seviyorum ve halinden çok memnundum ama şu an tenine bile dokunamıyorum

ben kadının da adamın da ne yaptığıyla ilgilenmiyorum.
beni ilgilendirmez, birbirlerini kabul etmişlerse kime laf düşer.

dönüp yazdığım cümleyi okudum evet'' sen neler yapmışsın da adam seni bu halinle kabul etmiş'' yazmamışım zira, senin de olmuş 1 veya 5- gönüllü ya da gönülsüz-zar falan karıştırmadan '' adam konuyu açmamış öncesiyle alakalı sen de açma'' demişim kısaca.

iyi günler.

evet ne guzel sarılmış yuvasına.hele ailesine ezdirmeme olayı ne guzel.benim kocam bunu hiç yapamadı

MissCherryBlossom seninle aynı fikirdeyim,geçmişi beni bağlamaz demek gönül ilişkisinde geçerli olabilir benden önce elbet birilerini sevmiş gönül düşürmüş olabilir ama tek gecelik ilişkiler farklı, sadece bedeni tatmin eden ucuz birşey, açıkçası ben alışmış kudurmustan beterdir diye düşünürüm,şimdi olmasa yarın, ya da ortamını bulduğunda k.çı başı oynamaya başlar

İyi de bu toplumumuzda kötü sonuçlara da yol açıyor bence.

Adamı tanıyorum 30a kadar takılmış, sürtmüş affınıza sığınıyorum ama o...u olmuş, bütün sevgilierim gelsin karım bakire olsun kafasında yaşamış. Sonra da gözü açılmamış 18lik kız arıyor evlenmeye. Aynı şeyi bir kadın yapmaya kalkışsa linç ederler.

Ama o erkeeeeeeeeek elinin kirine çok kolay gider bence yazdığınız cümleler. Hatta bazı erkeklerin fahişe yaşam tarzlarını meşrulaştırmaya da yarar. Bu adam o..u oldu diye düşünmek yerine erkek dediğin deneyimli olmalıya gider.

Yazdıklarınız kadınlar k.şar erkekleri rahatça kabullenip evlensin, k.şarlığı erkekler için normalleştirsin diye çoğunlukla toplumun uydurduğu şeyler bence. K.şarları kadınlara deneyimli diye kakalıyorlar işte.

Yazdıklarınıza katılıyorum ama hem erkek hem kadın için geçerli olacaksa ki, toplumuzda geçerli değil. Deneyimli erkek makbul ama deneyimli kadın o..u, namussuz , evlenemez, diktirsin vs yalan mı?

Erkek deneyimli gelsin ama kadın korka korka gözü kapalı koyun gibi, vajinismus ola ola gelsin. deneyim erkekler için iyi, kadınlar için kötü toplumumuza göre.

Kadınlara hak olmayan hiçbir şey erkeğe de olmamalı. Erkek istediği b.ku yiyip damgalanmadan sütten çıkma akkaşık olacaksa, aynı hak ya kadında da olmalı, ya da erkekler de k.şar ve o...u şeklinde damgalanmalı.

Yazdıklarınız bizim toplumda erkekleri kayırdığı için katılmıyorum. Eşitlikçi bir toplumdaysa katılıyorum.

Son düzenleme:

Oyle mi diyosunuz

Bence verdiginiz tepki gayet normal. Yani psikolojikmen hastalandim ölüyorum diye telkin etmeyin kendinize daha fazla.
Yipratmayin kendinizi.. esinizde aglamis belki pisman olmustur.

Şu anda eşiniz sadece size ait , böyle düşünün...

Onlarca kişi içerisinden sizi tercih etmiş ...

Sadece sizi seviyor , eşinize yaklaşabilmeniz için pskolojinizle oynayın ...

Düşünmeyin ve bu adam sadece benim deyin , emin olun eskileri eskide bırakmış ve sağlıksız cinselliklerden tiksinmiş ve bıkmış...

nedense bu adamla ilgili ben de bu düşünceler oluşmadı.neden ki? hani karısını aşlesine ezdirmemiş yaa sırf bu yüzden torpil mi yapıyorum ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…