Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

Tabii ki kuzum :)
Ya işte ilişki var ilişki var, yani serbest bir seks hayatı rahatsız etmez ama dediğin gibi bir kadınla sevgili olmuş adam muhtemelen beni de eder. İşte önemli olan baştan bilmek, sonra pat diye çıkmaması.

Ah işte bu mantıktayım ama aklıma söz geçiremiyorum ki resmen hasta oldum. Hakkım yok diyorum demesine de; beynim kocamı kadınlarla türlü türlü vaziyetlerde hayal ettiriyor. Uyumak istiyorum günlerce.
Yolun henüz başındayken destek mi alsanız acaba? Bu düşünceler daha da ilerleyip iyice huzurunuzu kaçırmadan?

Eşimininde tek gecelik bir cok ilişkisi olmuş.
Gecmişe dair pek bişey bilmiyorum
doğrusu hiçte merak etmedim. Hatta dün akşam bi sorasım geldi izlediğimiz filmden ötürü amannn dedim
biliyorsunuz ki hatalısınız, kendinizi bile bile araştırmasaydınız ama olan olmuş.
Önünüze bakmaya çalışın

senin de ilişkin olmuş, adam biliyor ve sorun etmiyor.
sen senden öncekilere mi takıyorsun?
bazen diyorum bu erkekler bize ne kadar çektirseler o kadar değerli oluyorlar gerçekten.

lütfen bu saçmalığı bırak ve yoluna bak. evlenmişsin bitmiş. dönülmeyecek yollara girmemişse kim takar öncesini.
sanırım derdin yok diye buna taktın. yazık etme kendine

Nasıl unutcam korkunç canım acıyor. Aklımdan gitmiyor.
esınız sızın bu tum dusuncelerınıze sahıp olsa
o bahsettıgınız zehır onun kanında dolassa aynen hıssettıklerınızı soyledıklerınızı soylese ne hıssederdınız ?
ben olsam bunu bıle bıle evlenen evlendıkden sonrada arıza cıkaran eşten sogurdum
hatamı yuzume vurur, evlendıgıne lutfeder gıbı ...

28 yaşındayım, koca kazık. Sorunlu bir ilişkim olmuştu geçmişte ama gayet iyiydim artık etkisi kalmamıştı.
şöel sordum,benım mesele işimde sıkıntı varsa,para sorunum varsa,başka bişeyden çıkar acısı,hanı bu kadar tepkın başka bır durummu var anlamında,ama senı haklı görmedim,bir sakın oll,adamın bır suçu yokk,kaşındın,buldun,ama sende haklısın,ben bunu bu yaşta söyluyorum,şimdi ben hiççç kurcalamam,eskıden gençken yapardım :)yaşladık,canım herkesin içindeki iyiyye sevdaliyim ben,kötü ile başbaşa kalsın kişi,

senin de ilişkin olmuş, adam biliyor ve sorun etmiyor.
sen senden öncekilere mi takıyorsun?
bazen diyorum bu erkekler bize ne kadar çektirseler o kadar değerli oluyorlar gerçekten.

Önüne gelenle yatıp kalkmakla bardan hatun kaldırmakla, değer verdiğin biriyle insanca olmak aynı şey mi sizce? Bence değil.

Ama sizin için ve toplum kafamızda önemli olan zardı değil mi? Pf unutmuşum. Önemli olan zar var mı yok mu gerisi detaydı tabi.

Bunu kendine ve eşine neden yaşatıyorsun ki? Geçmişi hatalarla dolu olabilir, ama şimdi bir hata etti mi? Adam yaşantısını geride bırakmış, hatta belli ki bıkmış ve iğrenmiş bunlardan ve kendine çekidüzen vermiş seni tanıyınca ve en başında da açıkça anlatmış zaten! Her şeyi geride bırakıp seni seçmiş güzel bir hayat yaşamak için dört elle de tutunmuş dediğine göre, neden ona destek olmuyorsun? Evet gördüklerin sarsıcı çok, seni altüst etmiştir. Ama onlar geride kaldı, şuanki eşin değil hiçbiri... Şu anki adama haksızlık ediyorsun... İnsanları geçmişiyle kabul edip, sonra onu kurcalayıp kendi kendimize tekrardan onlara bunu hatırlatıp her şeyi mahvetmeye hakkımız yok...

Klasik olacak ama, eşinden habersiz bir uzmana gidip açıkça ötöeösini berisini anlat. Onlar eğitimini almış, seni güzelce yönlendirip zihnini temizlesinler burda oyalanma ve evliliğini kurtar... Mutluluğunu böyle şeylerin bozmasına izin verme...

Durduk yere dert bulmuşsunuz, sizin yaptığınızı eşim bana yapıyor maalesef geçmişimi anlattığım gizlemedigim icin, ama Sabri'm ve anlayışım bitti bu yüzden şimdilik kapandı konu. Ben onun gecmisini asla kurcalamıyorum. Yapmayın evliliğiniz çöker... Hic gerek yok.

eskiye mazi derler, eski defterleri açıpta durduk yerde adamın aklına sokmanın yada huzurunuzu bozmanın anlamı yok...
hangımızın gecmıste gonul ılıskısı olmadı tek gecelık yada degıl ne fark eder ki????
benımde ılıskılerım oldu, esımınde hatta o bırkaç kez nısan atmıs ve benden önce evlenmıs bır kez ama onlara takılacak olsak ıkımızın bır arada olmaması gerekırdı, kımse kımsenın gecmısını kurcalamadı bugune kadar en ıyısı boylesı emın ol..

Senden öncesı senı ne ilgilendirir?

Huzursuzluk çıkarmaya devam edersen adamı elinden kaçırırsın.
Böyle şeylerle huzurunuzu bozup , yuva yıkmayın.

ben bunda duygusal olarak acı çekecek bir yan göremedim. üstelik de tek gecelik ilişkilermiş. ve adı üstünde, GEÇMİŞTE. ha, biri olurdu yine geçmişte, onu çok sevmiş olurdu, aklından atamazdı, sürekli onun adını aratırdı facebooklarda sonra sen eski resimlerini bulurdun, o zaman tamam anlarım canın yanar. ama adam bekarlığında takılmış etmiş, evlendiğinde de size hiçbir yanlışı olmamış, gözünüzün içine bakmış. daha neyi kurcalıyosunuz ki? burda ne insanları okuduk, evli olup eşlerinden bir gram değer görmeyen. sizinki biraz şımarıklık gibi oluyor. bence bu konuyu tamamen kapatın. evliliğinizi de eşinizi de yıpratmayın boş mevzular yüzünden.

Aynen eşimin yuvamız üstünde çabası emeği çok. Hiç de üzmedi beni ama o adam nasıl bu adam olabilir aklım almıyor.

Psikolog diyorsanız; onlar bana yaramıyor. Çok önceki bir deneyimimde psikologa sen ne anlarsın diyip odayı terk etmiştim.

adı üstünde GEÇMİŞ.. o zamanlara dönebilcekmisiniz yada eşiniz dönebilcekmi..herkesin iyi veya kötü bi geçmişi var ..kafanıza takacak başka bişey bulamadınızmı..bu devirde hiç bişey yaşamamış bi insan bulabilirmiydiniz..?? lütfen kendinize gelin mevlana hz bir sözü vardı..geçmişi çöpe attım karıştıran ya kedidir ya köpek !

Bosversene öylesine takılmışlar iste. Aşık olsa demek daha çok kafana takacaksin. Hiç kafana takma gerçekten geçmişe mazı derler. Olmuş bitmiş, sen yoktun bunlar yaşanırken.

Beni de eşimin geçmişi ilgilendirir şahsen, kişiliğinden ipucu verir. Ne diyeceğimi bilemedim ama baştan sormayıp şimdi huzurunuzu kaçırma derim.

Ne var bunda bozulup uzulecekler kıskançlık gereksiz.evlenmeden önce olmuş. Biraz rahat olmak gerekli

psıkologa sen ne anlarsın deyıp odayı terk mı ettınız
e psıkolog anlayamazsa bız senı nasıl anlayalım ofke kontrol problemı :) ben buldum
gercekden hayatı kendıne zorlastırıyorsun... anladıgım kadarıyla genel olarak yapın boyle cıdden erken yaşlanırsın sinir hastası olursun boyle kendıne yazık edıyorsun en basta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…