- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Ben bagirip agladikca bana sarilip gececek, sevgimle gecirecegim diyor, sen gecmisi degil beni yasayacaksin atlatacagiz diyor. Seninim artik sadece bitti o insan öldü diyor. Arada bagirip biryerlere yumruk atiyor daha once ciksaydin karsima diyor. Ne olursa olsun yanindayim diyor.
Arkadaslar ben de farkindayim elimizden gelen birsey yok gecmis bitmis ama aklima dusenlerle yasayamiyorum, onunla da soyle yapti mi, bu da soyle zevk verdi mi, o kadinlar da onun teninde benim gibi tutustu mu!!!! Gitmiyor aklimdan bunlar, o yuzden gecmis gitmis diye siz bana kizdikca daha kotu oluyorum.
Doktora terapiste gitsem ne yapacak, normallestirmeye calisacak her erkek yapar mi diyecek? Kabullen guzelim artik devir boyle mi diyecek?
Kendimi eglenceli bir hayattan sonra demir atilan son durak gibi hissediyorum. Mecburi istikamet gibi. Hayatta evlenmem diyen adamin mecbur kaldigi son hamle gibi.
Rahatsızlığını tetiklemiş gibi duruyor. Hayatın sonuymus gibi davranıp, kafanda felaket senaryoları kuruyorsun. Evliliğini bitirmeden onca lutfen aile terapistine ve kendin ayrıca psikolog veya psikiyatriste git. OKB düzeldi sanmış olabilirsiniz ama sinsi sinsi ilerlemiş olabilir ve bu gibi bir durumda patlak vermiş olabilir. Sen beni dinle cidden git bir şey kaybetmezsin.Baska bir rahatsizligim yok, kendi icimde cok dengeli degilimdir ama ileri boyutta oldugunu dusunmuyordum simdiye kadar. Bundan 7-8 yil once depresyon teshisyle 2 yil lustral kullandim, sonrasinda hafif bir OKB ye yakalandim ama ilacsiz duzeldim (kedim sayesinde, Allahin izniyle diyeyim). Simdiye kadar da benim farkedebildigim bir hastaligim olmadi ama son zamanlarda ofke kontrolsuzlugu olmaya basladi. Surekli esimin facebookunda eskiye dair fotograflar buldugum icin dengem bozuldu.
Dediginiz gibi gormeseydim gonlum katlanacakti.
---aklima dusenlerle yasayamiyorum, onunla da soyle yapti mi, bu da soyle zevk verdi mi, o kadinlar da onun teninde benim gibi tutustu mu!!!! ---Ben bagirip agladikca bana sarilip gececek, sevgimle gecirecegim diyor, sen gecmisi degil beni yasayacaksin atlatacagiz diyor. Seninim artik sadece bitti o insan öldü diyor. Arada bagirip biryerlere yumruk atiyor daha once ciksaydin karsima diyor. Ne olursa olsun yanindayim diyor.
Arkadaslar ben de farkindayim elimizden gelen birsey yok gecmis bitmis ama aklima dusenlerle yasayamiyorum, onunla da soyle yapti mi, bu da soyle zevk verdi mi, o kadinlar da onun teninde benim gibi tutustu mu!!!! Gitmiyor aklimdan bunlar, o yuzden gecmis gitmis diye siz bana kizdikca daha kotu oluyorum.
Doktora terapiste gitsem ne yapacak, normallestirmeye calisacak her erkek yapar mi diyecek? Kabullen guzelim artik devir boyle mi diyecek?
Kendimi eglenceli bir hayattan sonra demir atilan son durak gibi hissediyorum. Mecburi istikamet gibi. Hayatta evlenmem diyen adamin mecbur kaldigi son hamle gibi.
Aslinda ilk basta cok abartmayin ve fazla takmayin gibi bi yorum yapacaktim amaMissCherryBlossom i okuyunca onu da hakli buldum.Eger esiniz gecmisinde tek gecelik iliski meraklisi ise bu zor bir durum ancak siz resimleri abartti iseniz bu noktada da esiniz icin zor bir durum.Resimden ne , ne kadar anlasilir bilemem ama sapkin bir adam kendini her turlu belli eder ve oyle kolay kolay da duzelmez.Hatta gittikce doyumsuzlasir ve azitir diye biliyorum ben.
Eger abartti iseniz ve kendinizi rahatlatmak istiyor iseniz , o resimlerden once normal bir erkegin ergenligi nasil atlattigini dusunun,arastirin,okuyun.Yani durumlari belli zavallilarin , vucutlarinda bi deli ile yasiyorlar (cem yilmaz anlatmis onu dinleyin)
Aslinda ilk basta cok abartmayin ve fazla takmayin gibi bi yorum yapacaktim amaMissCherryBlossom i okuyunca onu da hakli buldum.Eger esiniz gecmisinde tek gecelik iliski meraklisi ise bu zor bir durum ancak siz resimleri abartti iseniz bu noktada da esiniz icin zor bir durum.Resimden ne , ne kadar anlasilir bilemem ama sapkin bir adam kendini her turlu belli eder ve oyle kolay kolay da duzelmez.Hatta gittikce doyumsuzlasir ve azitir diye biliyorum ben.
Eger abartti iseniz ve kendinizi rahatlatmak istiyor iseniz , o resimlerden once normal bir erkegin ergenligi nasil atlattigini dusunun,arastirin,okuyun.Yani durumlari belli zavallilarin , vucutlarinda bi deli ile yasiyorlar (cem yilmaz anlatmis onu dinleyin)
Muhakkak gidecegim, birseyler patlak verdi cunku iyiyim sanirken.Rahatsızlığını tetiklemiş gibi duruyor. Hayatın sonuymus gibi davranıp, kafanda felaket senaryoları kuruyorsun. Evliliğini bitirmeden onca lutfen aile terapistine ve kendin ayrıca psikolog veya psikiyatriste git. OKB düzeldi sanmış olabilirsiniz ama sinsi sinsi ilerlemiş olabilir ve bu gibi bir durumda patlak vermiş olabilir. Sen beni dinle cidden git bir şey kaybetmezsin.
Herkes beni uyarmisti bu adamla siz olamazsiniz diye, hayret etmisti herkes evlilik kararimizi duyunca. Yapma etme diyen cok olmustu ama ben kimseyi dinlemedim, degismis duzelmis kimse karisamaz dedim, hakikaten de degisti ona hala sozum yok yanlisini gormedim. Ama dayanamiyorum, bu guvensizlikle de yasayamam. Aliskanlik, o tadi muhakkak isteyecek ilerde bir gun.
Ergenlik degil, 25 yasinda ergenlik mi kalir.. 25 lerde en aktif caginda ergenlik degil dupeduz zevk duskunlugu bu, su an 28 yasinda ve hala aktif. Disari karsi degil bana karsi cok aktifti ama bitti artik kadinligim, ne onu mutlu edebilir artik ne kendimi.
Siz o sozlerden aslinda etkilenmissiniz zamaninda ve o nedenle kurcalama durtusune yenik dusmussunuz.Sanki inatlasir gibi yine de evlenmissiniz.Simdi de gozunuzden gitmeyen resme kafayi takmissiniz.Simdi siz adama oruc tutturup , iradesini mi olceceksiniz yoksa kafanizda bitirdiniz mi tamamen ? Kendinize bi cikis yolu bulun cunku kendinizi iyi hissetmiyorsunuz bu sekilde.
Inanin su an resimler aklimda bile yok, onlar sadece isin arkaplanini hayal etmemi tetikledi ve hepsinin gercek oldugunu ogrendim. Resimlerin orada kalmasi sinirlendirdi beni ama esas olay bu degil. Su an ogrendiklerimden sonra resimler cok masum.O resimlerdeki halinin ergenlik zamaninda olmadigini anladim.Sadece sunu demek istedim.Siz resimleri oldugundan fazla abartti iseniz eger ve yasadiginiz kiskanclik ise , kiskancligi bastirabilmek adina , herhangi bir erkegin ergenlik zamaninda aklindan gecirdiklerini bi bilseniz demek istemistim.Yani kiskanacak olursak ve herkes esinin ergenligini dusunecek olursa neler cikar neler.Yani erkek gibi dusunemedigimiz icin biz kadinlar gun icerisinde bin defa sex dusunmuyoruz.Iste erkekler farkli napalim yani.Soyledigim gibi Cem anlatiyor gayet guzel.Dinleyin anlamak adina.
Eger evliliginizi yikmak istemiyorsaniz da mutlaka psikoljik destek alin.Umarim kisa zamanda hersey huzur icinde cozulmus olur ve hersey gonlunuzce olur.
Inanin su an resimler aklimda bile yok, onlar sadece isin arkaplanini hayal etmemi tetikledi ve hepsinin gercek oldugunu ogrendim. Resimlerin orada kalmasi sinirlendirdi beni ama esas olay bu degil. Su an ogrendiklerimden sonra resimler cok masum.
Esiniz size cok sayida kisiyle birlikte oldugunu mu soyledi , ne ogrendiniz ? yoksa siz mi o sekilde hayal ediyorsunuz detayli olarak ? Esiniz soyledi ise , cok tuhaf . Siz kuruyor iseniz mutlaka yardim almaniz sart.
Sen geçmişinde kimseyle birlikte olmamış olsan bi nebze anlayabilirm ama adamı yargılamya hakkın hiç yok şu an. O da senin hakkında düşünse böyle, hoş mu?
Kurduklarimi kustum ofkeyle, hicbirini inkar etmedi. Sadece aglayip o adam öldü dedi, degistiremem dedi. Yani kurduklarim dogru, belki cok daha fazlasi var. Biryerlerde cocugu mu var? Baska neler yasadi? Bu dusunce felc etti hayatimi.
Aksam beste misafirim gelecek, evi b.k goturuyor. Tek bir ikramlik bile hazirlamadim, agliyorum surekli. Kolumu kaldiramiyorum.
Sizleri de yordum kusura bakmayin hakkinizi helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?