Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

Ben bagirip agladikca bana sarilip gececek, sevgimle gecirecegim diyor, sen gecmisi degil beni yasayacaksin atlatacagiz diyor. Seninim artik sadece bitti o insan öldü diyor. Arada bagirip biryerlere yumruk atiyor daha once ciksaydin karsima diyor. Ne olursa olsun yanindayim diyor.

Arkadaslar ben de farkindayim elimizden gelen birsey yok gecmis bitmis ama aklima dusenlerle yasayamiyorum, onunla da soyle yapti mi, bu da soyle zevk verdi mi, o kadinlar da onun teninde benim gibi tutustu mu!!!! Gitmiyor aklimdan bunlar, o yuzden gecmis gitmis diye siz bana kizdikca daha kotu oluyorum.

Doktora terapiste gitsem ne yapacak, normallestirmeye calisacak her erkek yapar mi diyecek? Kabullen guzelim artik devir boyle mi diyecek?

Kendimi eglenceli bir hayattan sonra demir atilan son durak gibi hissediyorum. Mecburi istikamet gibi. Hayatta evlenmem diyen adamin mecbur kaldigi son hamle gibi.

Çok ızdırap veriyorsun canım kendine , seni anlamaya çalışıyorum ...

Kara sevda seninkisi , sevdiğin adama başkasının dokunmasını düşünmen bile yetiyor sana .Bu yüzdende çok acı çekiyorsun..

Acilen bir psikoloğa git , anlat her şeyi , uygun görürse psikiyatriste yönlendirir...

Ben tipik başak burcuyum üzerine mükemmeliyetçi, takıntılı ve panik atağım , her şeyi kafama takar en kötüsünü düşünürdüm hep .

Şimdi kaygı bozukluğu için olan bir ilaç kullanıyorum, aksine çok rahatladım , takıntılarım kaygılarım çok azaldı ...

Bu iki seçenek senin için şu anda geçerli...

Ya kabullenemeyip boşanmaya gidecek
.ki çok üzülürüm , ya da ilaç tedavisi ...

Başka yolu yok gibi görünüyor, çok üzüldüm canım şu an yazdıklarını içimde hissettim , hemen harekete geç...

Yardım alman şart. Elbette psikolog her erkek yapar demeyecek ama gerçeklerle kendi hayatını nasıl mahvettiğini ve böyle ilerlerse gelecekte kendine neler yaşatacağını anlatacak.

Yani olan olmuş, eşin geçmişi nasıl değiştirsin. Şuanda hiç mantıklı davranmadığının sende farkındasın. Evliliğine ateş düşürme. Gerçekten bir yardım al (yardım alan birisi olarak tavsiye ediyorum).

Rahatsızlığını tetiklemiş gibi duruyor. Hayatın sonuymus gibi davranıp, kafanda felaket senaryoları kuruyorsun. Evliliğini bitirmeden onca lutfen aile terapistine ve kendin ayrıca psikolog veya psikiyatriste git. OKB düzeldi sanmış olabilirsiniz ama sinsi sinsi ilerlemiş olabilir ve bu gibi bir durumda patlak vermiş olabilir. Sen beni dinle cidden git bir şey kaybetmezsin.

---aklima dusenlerle yasayamiyorum, onunla da soyle yapti mi, bu da soyle zevk verdi mi, o kadinlar da onun teninde benim gibi tutustu mu!!!! ---
Su cumlenden ve verdiğin tepkilerden OKB gibi duruyor. Doktor sana her erkek yapar demeyecek, dusuncelerinde kontrolun sende olmasini saglayacak. Yine icin kaldirmiyorsa bosanirsin. Bu rahatsizlik evliligin bitmesiyle bitmez. Depresyon, okb baslangici ve fotograflari gordukten sonraki travma. Dengeni sarsmasi normal.

Aslinda ilk basta cok abartmayin ve fazla takmayin gibi bi yorum yapacaktim ama MissCherryBlossom i okuyunca onu da hakli buldum.Eger esiniz gecmisinde tek gecelik iliski meraklisi ise bu zor bir durum ancak siz resimleri abartti iseniz bu noktada da esiniz icin zor bir durum.Resimden ne , ne kadar anlasilir bilemem ama sapkin bir adam kendini her turlu belli eder ve oyle kolay kolay da duzelmez.Hatta gittikce doyumsuzlasir ve azitir diye biliyorum ben.
Eger abartti iseniz ve kendinizi rahatlatmak istiyor iseniz , o resimlerden once normal bir erkegin ergenligi nasil atlattigini dusunun,arastirin,okuyun.Yani durumlari belli zavallilarin , vucutlarinda bi deli ile yasiyorlar (cem yilmaz anlatmis onu dinleyin)

Herkes beni uyarmisti bu adamla siz olamazsiniz diye, hayret etmisti herkes evlilik kararimizi duyunca. Yapma etme diyen cok olmustu ama ben kimseyi dinlemedim, degismis duzelmis kimse karisamaz dedim, hakikaten de degisti ona hala sozum yok yanlisini gormedim. Ama dayanamiyorum, bu guvensizlikle de yasayamam. Aliskanlik, o tadi muhakkak isteyecek ilerde bir gun.

Ergenlik degil, 25 yasinda ergenlik mi kalir.. 25 lerde en aktif caginda ergenlik degil dupeduz zevk duskunlugu bu, su an 28 yasinda ve hala aktif. Disari karsi degil bana karsi cok aktifti ama bitti artik kadinligim, ne onu mutlu edebilir artik ne kendimi.

Muhakkak gidecegim, birseyler patlak verdi cunku iyiyim sanirken.

Siz o sozlerden aslinda etkilenmissiniz zamaninda ve o nedenle kurcalama durtusune yenik dusmussunuz.Sanki inatlasir gibi yine de evlenmissiniz.Simdi de gozunuzden gitmeyen resme kafayi takmissiniz.Simdi siz adama oruc tutturup , iradesini mi olceceksiniz yoksa kafanizda bitirdiniz mi tamamen ? Kendinize bi cikis yolu bulun cunku kendinizi iyi hissetmiyorsunuz bu sekilde.

O resimlerdeki halinin ergenlik zamaninda olmadigini anladim.Sadece sunu demek istedim.Siz resimleri oldugundan fazla abartti iseniz eger ve yasadiginiz kiskanclik ise , kiskancligi bastirabilmek adina , herhangi bir erkegin ergenlik zamaninda aklindan gecirdiklerini bi bilseniz demek istemistim.Yani kiskanacak olursak ve herkes esinin ergenligini dusunecek olursa neler cikar neler.Yani erkek gibi dusunemedigimiz icin biz kadinlar gun icerisinde bin defa sex dusunmuyoruz.Iste erkekler farkli napalim yani.Soyledigim gibi Cem anlatiyor gayet guzel.Dinleyin anlamak adina.
Eger evliliginizi yikmak istemiyorsaniz da mutlaka psikoljik destek alin.Umarim kisa zamanda hersey huzur icinde cozulmus olur ve hersey gonlunuzce olur.

Bilmiyorum, benimleyken yapilan bir yanlis olmadigi icin oruc tutturma cezalandirma gibi bir amacim yok, haddime degil ceza vermek ama dokunamiyorum gozune bile bakamiyorum. Her bakisimda baglilikla, sukurle erirdim gozlerinde, hep sukrederdik bugunku halimize. Cok sevdim, minnetle, sukurle, saglikla sevdim. Saplanti takinti kotu niyet yoktu evliligimizde, nerden cikti bu bilmiyorum. Tek bildigim sey bu adamin cocuklarimin babasi olmasini istemiyorum. Afedersiniz heryere sperm sacip sonra bende tutturan bir insan baba olmasin cocuklarima!

Inanin su an resimler aklimda bile yok, onlar sadece isin arkaplanini hayal etmemi tetikledi ve hepsinin gercek oldugunu ogrendim. Resimlerin orada kalmasi sinirlendirdi beni ama esas olay bu degil. Su an ogrendiklerimden sonra resimler cok masum.

Inanin su an resimler aklimda bile yok, onlar sadece isin arkaplanini hayal etmemi tetikledi ve hepsinin gercek oldugunu ogrendim. Resimlerin orada kalmasi sinirlendirdi beni ama esas olay bu degil. Su an ogrendiklerimden sonra resimler cok masum.

Esiniz size cok sayida kisiyle birlikte oldugunu mu soyledi , ne ogrendiniz ? yoksa siz mi o sekilde hayal ediyorsunuz detayli olarak ? Esiniz soyledi ise , cok tuhaf . Siz kuruyor iseniz mutlaka yardim almaniz sart.

Esiniz size cok sayida kisiyle birlikte oldugunu mu soyledi , ne ogrendiniz ? yoksa siz mi o sekilde hayal ediyorsunuz detayli olarak ? Esiniz soyledi ise , cok tuhaf . Siz kuruyor iseniz mutlaka yardim almaniz sart.

Kurduklarimi kustum ofkeyle, hicbirini inkar etmedi. Sadece aglayip o adam öldü dedi, degistiremem dedi. Yani kurduklarim dogru, belki cok daha fazlasi var. Biryerlerde cocugu mu var? Baska neler yasadi? Bu dusunce felc etti hayatimi.

Aksam beste misafirim gelecek, evi b.k goturuyor. Tek bir ikramlik bile hazirlamadim, agliyorum surekli. Kolumu kaldiramiyorum.

Sizleri de yordum kusura bakmayin hakkinizi helal edin.

Sen geçmişinde kimseyle birlikte olmamış olsan bi nebze anlayabilirm ama adamı yargılamya hakkın hiç yok şu an. O da senin hakkında düşünse böyle, hoş mu?

Sen geçmişinde kimseyle birlikte olmamış olsan bi nebze anlayabilirm ama adamı yargılamya hakkın hiç yok şu an. O da senin hakkında düşünse böyle, hoş mu?

Haklisiniz da ben o da sevdigiyle yasadi ne yasadiysa sanmistim. Bu baska bisey bence, her goruse saygim var ama benim icim kaldirmadi.

Helal olsun estagfurullah ne kusuru.Kendinizi salmayin , toparlayin.Her ihtimali dusunerek plan yapin.Allah yuvanizin eski huzurunu versin insallah.

Ben de açıkçası geçmişe takılan biriyim.
Yani benden önce bile olsa bazı şeyleri hazmedemem.

Tabiki o yüzden eşimle bu konuları evlenmeden açık açık konuştuk.
Keşke siz de evlendikten sonra kurcalamak yerine evlenmeden öğrenseydiniz.

T TersAlfabe konunun tüm sayfalarını okuyamasam da senin mesajlarını okudum ve korktum.
Lütfen kendine de eşine de durumu daha zor hale getirme. Tamam yaşamış olduğu şeyler bana da ağır gelirdi ama bunları düşünmek, araştırmak, öğrenmek şu an seni daha çok yaralar. Geçmişi değiştirme şansımız yok değil mi? Eşim ağlıyor pişman diyorsun, bilemezsin ne durumda neler yaşadığını. Belki boşluktaydı, belki kendini ispatlama çabasına girdi, her şey olabilir. Seni tanımadan yaşadığı yanlış hayat yüzünden mutlu olma şansınızı kaybetmiş olmanız bu çok ağır değil mi? Seni seven adama odaklanmaya çalış, hayal gücünün seni ele geçirmesine izin verme, çünkü bilinçaltın zamanla sana hayal ettiklerini gerçekmiş gibi sunacak ve o zaman paranoyak bir hal alacaksın.

El ele büyüttüğünüz aşkınıza, sevginize ve evliliğinize sahip çık.
Hata yapmak insana mahsus, bu konu hakkında sakinleşinceye kadar konuşmayın, yokmuş varsayın.
Bırak zaman geçsin günlük işlere odaklan, ona zaman ver kendine zaman ver.
Kendi aranızda düzgünce konuşup halledeceğinize inanıyorum.
Geçmişten kalan bir resim, not, ileti görmek istemiyorum dersin mesela o hepsini yok eder, sonraki zamanda karşılaşmazsın.
Ama ben bunu atlatamam diyorsan yardım alabilirsin.
Umarım kısa zamanda eski günlere dönersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…