- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Tek gecelik ilişkiler yaşayan adamla evlenmişsiniz bile bile, zamanında yol yakınken dönseydiniz keşke şimdi eşiniz de biliyordun zaten diyebilir size, bilmeseydiniz hani neyse, bunu hazmedemeyecekseniz evlenmeyecektiniz.Hanımlar,
İki gündür psikolojik hastayım. Eşimle 1,5 yıldır birlikteyiz, 3 aydır evliyiz. Bugüne kadar neredeyse hiçbir tartışmamız, saygısızlığımız olmamıştı. Geçmişimizi üstü kapalı birbirimize anlatmıştık, kabullenerek yola çıkmış ve aşmıştık.
Ben salak, huzurumu bilerek bozdum, ellerimle. Eşimin facebookunu kurcaladım ve onun bile unuttuğu kıyıda kalmış gönderiler fotoğraflar buldum. Yabancı kızlarla şehvetli bakışlar, partiler vb. Bunların olduğunu biliyordum ama hiç açık konuşmamıştık. Tahmin ediyordum ama açıkça bilmemenin saflığıyla mutluydum kendi çapımda.
Beni şimdiye kadar hiç üzmedi, yuvasına dört elle sarıldı ve elinden geleni yaptı. Ailesine ezdirmedi, beni baştacı etti diyebilirim. Cinsel anlamda da hiçbir sorunumuz yoktu, çok çok uyumluyduk.
Dün itibariyle kontrolümü kaybettim. Bu zehir kanıma karıştı. Eşimin çok önceleri tek gecelik ilişkilerinin olduğu netleşti, konuştuk. Herşey birkaç fotoğrafla başladı ve hastalık gibi yayıldı tüm vücuduma. Ağlıyorum iki gündür, eşimin başkalarıyla yaşadıkları aklıma geliyor, sahneler uyduruyorum kafamda. Yaklaşamıyorum, yanına bile yatamıyorum. Dokunamıyorum. Gözlerine bakamıyorum, fotoğraflardaki kızlara bakışı geliyor aklıma.
O kadar etkilendim ki, sanırım cinsel hayatımız bitti. Zehir bu resmen. Hiçbir şeyimiz yokken nerden geldi bu hissiyat, mahvoldum. Cevabını bilmek istemeyeceğim sorular soruyorum eşime ama cevaplamıyor, akıllı adam.
Gözümde dağ gibi adam yıkıldı sanki. Bu ilişkileri yıllar önce bırakmış. Şu an o yönde hiçbir eğilimi yok ve beni çok sevdiğini söyleyip ağlıyor. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Zehir dedim ya.. Ne yapılır? Saçmalık olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum, aklıma mukayyet olamıyorum.
NOT: Bu arada benim de bir ilişkim olmuştu ve bunu biliyor. Hiç sorun etmedi şimdiye kadar.
Sevdiğin biriyle insanca aşk yaşamak, dokunmak başka eşinizin yaptıkları başka. İkisini aynı kefeye koymayın. Bu sizi daha az düzgün bir insan yapmaz.
Ben şahsen böyle erkeklerden tiksiniyorum, asla gönül ilişkisi kuramam. Arkadaş olarak bakarım ama sırf cinselliğe dayalı ilişki kurmuş bir erkekten iğrenirim asla içim almaz. Sırf cinsellik için arada sevgi olmadan sevgili olmak da hayvanlık ver murdarlık bence, böyle bir şey yapmış erkekle de olamam, iğrenirim. Önüne gelenle yatıp kalkmış, barlardan kzı kaldırmış adam benim gözümde murdar olmuştur, çocuğumun babası olamaz. Ben düzgün bir insanım ve düzgün bir insanla olmak isterim.
Benim fikrim bu.
Bu hesap sormak değil sadece iğrenmek. Ben kolay iğrenen bir insanım.
Burda erkektir yapar, erkekler hep böyle , geçmiş geçmişte kaldı yazanlar olacaktır belki de onları dikkate almalısınız, bilemiyorum.
Niye bunu bu kadar dert ediyorsunuz ki;zaten birbirinize geçmişinizi üstü kapalı da olsa anlatmışsınız,zaten anlatmasanızda çoğumunuzun eşlerimizden önce sevgilileri olmuştur ama geçmiş geçmişte kaldı artık,önemli olan evlendikten sonra ki tutumumuz değil mi?Kaldı ki aldatma yok birşey yok.Hanımlar,
İki gündür psikolojik hastayım. Eşimle 1,5 yıldır birlikteyiz, 3 aydır evliyiz. Bugüne kadar neredeyse hiçbir tartışmamız, saygısızlığımız olmamıştı. Geçmişimizi üstü kapalı birbirimize anlatmıştık, kabullenerek yola çıkmış ve aşmıştık.
Ben salak, huzurumu bilerek bozdum, ellerimle. Eşimin facebookunu kurcaladım ve onun bile unuttuğu kıyıda kalmış gönderiler fotoğraflar buldum. Yabancı kızlarla şehvetli bakışlar, partiler vb. Bunların olduğunu biliyordum ama hiç açık konuşmamıştık. Tahmin ediyordum ama açıkça bilmemenin saflığıyla mutluydum kendi çapımda.
Beni şimdiye kadar hiç üzmedi, yuvasına dört elle sarıldı ve elinden geleni yaptı. Ailesine ezdirmedi, beni baştacı etti diyebilirim. Cinsel anlamda da hiçbir sorunumuz yoktu, çok çok uyumluyduk.
Dün itibariyle kontrolümü kaybettim. Bu zehir kanıma karıştı. Eşimin çok önceleri tek gecelik ilişkilerinin olduğu netleşti, konuştuk. Herşey birkaç fotoğrafla başladı ve hastalık gibi yayıldı tüm vücuduma. Ağlıyorum iki gündür, eşimin başkalarıyla yaşadıkları aklıma geliyor, sahneler uyduruyorum kafamda. Yaklaşamıyorum, yanına bile yatamıyorum. Dokunamıyorum. Gözlerine bakamıyorum, fotoğraflardaki kızlara bakışı geliyor aklıma.
O kadar etkilendim ki, sanırım cinsel hayatımız bitti. Zehir bu resmen. Hiçbir şeyimiz yokken nerden geldi bu hissiyat, mahvoldum. Cevabını bilmek istemeyeceğim sorular soruyorum eşime ama cevaplamıyor, akıllı adam.
Gözümde dağ gibi adam yıkıldı sanki. Bu ilişkileri yıllar önce bırakmış. Şu an o yönde hiçbir eğilimi yok ve beni çok sevdiğini söyleyip ağlıyor. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Zehir dedim ya.. Ne yapılır? Saçmalık olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum, aklıma mukayyet olamıyorum.
NOT: Bu arada benim de bir ilişkim olmuştu ve bunu biliyor. Hiç sorun etmedi şimdiye kadar.
Öncelikle biraz sakin ol. Evlenmeden önce yapılan testlerde HIV+, hepatit b-c, verem, frengi gibi rahatsızlıklar için test yapılıyor. Sen yinede yaptır teste dahil olmayan şeyler var tabi ama en önemlileri yapılıyor en azından kendini panikletme psikolojin çok bozuluyor farkindaysan.Kizlar kaldiramiyorum. Severek cinsellik yasamis olsaydi belki daha kolay olurdu kabullenmek ama tek geceliklere yonelim kabul edilemez benim icin. Tek gecelik oldugunu daha onceden asla soylememisti, sevdim aci cektim senin gibi demisti. Ben de sevdigiyle yasadigini dusunmustum. Bu egilim bana igrenc geliyor, biraktigini tovbe ettigini soyluyor ama nasil guvencem? Yarin bir gun dogum yaparsam lohusa halimle yine tercih ederse? Yas ilerledikce vucudum bozulacak yine tercih ederse? Bir uzuntu sikinti aninda yine o yola girerse?
Kadin hastaliklari ile ilgili iyi hastane onerisi olan var mi? Istanbul Fulyada bahceci kadin merkezi gordum iyi midir bilen var mi? Ya hastalik kaptiysam? Bunu evlenmedem once nasil soylemez bana?
Ya adamin cocugu varsa biryerlerde yarin bir gun onume cikarsa?
Nerden bilebilirim???
Gece kabuslarla hickiriklarla uyandim, adamin gozune bile bakmaktan tiksiniyorum.
Yeni tanistigimizda da yakin arkadasim dedigi kizlar buna balim cicim diye hitap ediyordu. Onlarla da asiri samimi fotolarini gordum. En yakin arkadasim dedigi kizla nasil sarmas dolas fotosu olur? Nasil oyle bir hayat yasar yakin arkadasiyla balli gullu? Kriz sonucu bu vicik vicik iliskileri duzeltmisti.
Ilerisi icin guvenemiyorum bu adama. Hep bu korkuyla yasamaktansa yalniz olurum daha iyi.
İlk mesajınızda gayette bunların oldugunu biliyorum yazmışsınız son mesajınızda dönmuşsunuz sevdiği için yasadı sanıyodum diye,
diyelim kı bılmıyordunuz sormanız lazımdı bunlar benım için çok önemlı konular diyorsunuz çunku,
bırı benim zaten hata olarak gördüğüm davranışlarımı önce yoksayıp sonradan sorun halıne getirse o kişiyi siler atarım,
evliliğinizi mahvediyorsunuz emınım kocanızın da bı sure sonra gözunden düşüp soğuyacaksınız.
bir evlılık nasıl mahvedilir okuruz biz de burada. kolay gelsin.
he bi sure eşimi yalvartır yakartır surundururum sonra affederım kıymetımı anlasın dıyorsanız da siz unutsanız o unutmaz.
geçmiş geçmiş malum.
Öncelikle biraz sakin ol. Evlenmeden önce yapılan testlerde HIV+, hepatit b-c, verem, frengi gibi rahatsızlıklar için test yapılıyor. Sen yinede yaptır teste dahil olmayan şeyler var tabi ama en önemlileri yapılıyor en azından kendini panikletme psikolojin çok bozuluyor farkindaysan.
Bence ilk işin test yaptırmak (herhangi bir devlet hastanesinin enfeksiyon hastaliklari ve klinik mikrobiyoloji bolumune gidip esinin tek gecelik iliskiler yasadigini, tum testlerin yapilmasini istedigini soyle onlar yaparlar, sonra kadin doguma git ve yapilan testleri goster ek olarak bir kac daha test yapacaklarini dusunuyorum kadin hastaliklarina ozel hpv var mesela) sonra da esinle bir aile terapistine gitmek olmalı. Hala devam edemeyeceğini düşünüyorsan bitirirsin.
Başka bir rahatsızlığın var mı OKB ya da anksiyete bozukluğu gibi, bu gorduklerinde tetiklemiş olabilir. Bence bunun içinde doktora gitmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?