Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

ben nedense böyle düşünmüyorum, aslına bakarsanız sevmediği biri ile birliktelik yaşanabiliyor mu, mümkün mü, ondan bile şüpheliyim. özellikle bir kadın yapamaz gibi geliyor bana.
ama yapabilenler olduğuna göre benim düşüncemde eksiklik olmalı.

Ben de elbette insan doğasını reddedemem.
İnsanlık yapmasın demedin zaten benim sevgilim yapmasın dedim

Kendi düşüncelerini savunurken,başka bir insanın yaptığı eylemi kötülüyorsun hemde o beğenmediğin insanlarla aynı şekilde yapıyorsun. Yani mesela ben olsam kabul etmem, böyle bir adamla olmam, cinselliğin içinde aşk olmalı, aşksız yapılan cinselliği kabul etmem demek var bir de;
''Önüne gelenle yatıp kalkmış, barlardan kzı kaldırmış adam benim gözümde murdar olmuştur, çocuğumun babası olamaz. Ben düzgün bir insanım ve düzgün bir insanla olmak isterim. '' gibi klavyeye küfür, hakaret gibi dökülen, konunun muhatabını yermek için cümleler kurmak var..
Hani evlenmeden cinselliğin yaşanmasını uygun görmeyip, ortalık malı muamelesi yapanlarla aynı tavırda gördüm seni ve bundan dolayı sana açıklama yapmıştım kendimce canım ve inan tavrın şaşırttı. Başkası yazsa okumam bile başını okur bırakırım.

Yoo yaşanır, mümkün. Cinsellik dediğiniz şey birbirini fiziken arzulayan iki kişinin yakınlaşması. Bunun için duygu olmasına gerek yok. Ki o tek gecelik birliktelikler, aşksız seksler de bir erkek ve bir kadın arasında oluyor, dolayısıyla bunu yapan çok kadın da var.

Cinsellik için sevgi şartı olsaydı, birbirini sevdiği halde cinsel sorunlar yaşayan çiftler de olmamalıydı değil mi?

Bunu kiminle yaşayacağınız ise tamamen sizin tercihiniz.

Oluyor hem de çok.
Ben de sevmediğim biriyle yapamam ama yapan çok kadın tanıyorum.
Her insan farklı farklı galiba. Ben de empati yapamıyorum ama bizden farklı insanlar var işte.

Ooohemde nasıl yapıyor kadınlarda erkeklerde kadınlarda da aynı gündüz biri ile gece başka biri ile olan bildiğimbile var. Üni dönemi hele altın çağ

ışıkları kapatınca bütün bedenler aynıdır diye bir söz var.. demekki olabiliyor..

Ya senden önce olana karışman mümkün mü bence tedavi ol sen biran önce adam senin varlığını bile bilmiyormuş ne bakir adam mı sandın kocanı ne var bunda ya

ÇOCUKLUKTA, SAÇMALAMADA, CAHİLLİKTE SON NOKTA.
Bİ DE BOŞANMA DAVASI AÇ, TAM OLSUN
LA HAVLE....

dygularınızı çok güzel dile getirmişsiniz
ama siz baştan böyle bir ilişki yaşamak diyorsunuz
ben yapmadım oda yspmamış olsun diyorsunuz

konu sahibi bilerek bir evlilik yapmış ve benimde ilişkim vardı diyor sonradan sıkıntı çıkarmanın alemi yok

Ben sonu yazıyorum biyere kadar naz çekecek daha sonra o kurduklarınızın hepsini yaşayacacaksınız sizin bu yaptığınıza eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek derler

Bu konu beni aştı.
İlk kez birbirinden zıt yorumlara hakverirken buldum kendimi

Doğru aslında..

Hmm o da doğru bir yerde.

Kocanizin sizden önce ve sizden sonra olan bir hayati var. Sizden önce olan hayati ve hayatindakiler sizden sonraki hayatini olumsuz yönde etkilemiyorsa kurcalamamaniz lazim. Mutlaka sizinde vardir gecmisinizde kocanizin onaylamayacagi yasanmisliklariniz... Önemli olan su an sizi sevmesi ve sizinle evli olmasi. Geçmis geçmiste kalmistir.

Ne yani esiniz sizinle evlendiginde bakire degildi diye mi bukadar taktiniz kafaniza bunu?
Sonrada erkeklerin kizlik zarina kafayi takmalarina laf söylüyoruz hep beraber!
Sizin yaptiginizin da bundan geri kalir bir tarafi yok..
Kusura bakmayin ama cok sacma buldum derdinizi..
"Ellerin adamisin, kirlendin" diyerek birak bari adami da, tam olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle geçmişi ısıtıp önüne koyarsanız evlilik yıpranır. Adamı itmeyin... geçmişi kurcalamak hata. Cicim ayları güzel değerlendir sonra zaten sıradanlasıyor hersey...

kaşınmak buna deniyo heralde.
dert aramışsınız kendinize resmen.
çok olgunmuş eşin.
senin bu çocukluğuna sabrettiğine göre.

Ne kadar ''üzülme, geçmişte kalmış olan şeyler'' desek de içindeki duygular değişmeyecek. Kendimden biliyorum, aynı şey benim de başıma gelmişti, yani eski sevgilisiyle olan anılarını öğrenmiştim ve tam 1 yıl ufak bir tartışmada konuyu oraya getirdim, Allahtan alttan alan biriydi ve ilişkimize zarar gelmedi, 1 yıl boyunca benim bu hareketlerimi çekti, sinir krizlerine girdiğim de oldu bu yüzden. Sonra zamanla unuttum, affettim, affettiğim şey neydi bilmiyorum, sonuçta biz birlikteyken olmadı bunlar. Garip bir duygu işte. Zamana bırak, erkekler bir kadının geçmişinde birşey varsa kaldıramıyorlar, sanırım bizde de var bu. Ben geçmiş gitmiş diye kendimi teselli edemiyordum, sindirmem uzun zaman aldı. Ama şimdi çok mutluyuz.

Senin hatan baştan böyle bi adamla birlikte olmucaktın, bile bile evlenip şimdi neyin hesabını soruyorsun. Bu işin sonunda eşin nazını daha fazla çekmeyip ters yaptığı zaman pişman olucaksın bu kesin yani. Yediremiyorsan ayrıl, bi sonuca varmaz yani bu olaylar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…