- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Ay çok benzerini yazdım ilk sayfalarda. Seks-aşk bağlantısı tamamen insanların sonradan kurduğu bir bağlantı, bir ön-şart. Yoksa seksin kendisi tamamen ilkel bir dürtü.
Benim yazdığımı yazan birinin daha olması ne güzelmiş ya
Ben de elbette insan doğasını reddedemem.
İnsanlık yapmasın demedin zaten benim sevgilim yapmasın dedim
Yoo yaşanır, mümkün. Cinsellik dediğiniz şey birbirini fiziken arzulayan iki kişinin yakınlaşması. Bunun için duygu olmasına gerek yok. Ki o tek gecelik birliktelikler, aşksız seksler de bir erkek ve bir kadın arasında oluyor, dolayısıyla bunu yapan çok kadın da var.ben nedense böyle düşünmüyorum, aslına bakarsanız sevmediği biri ile birliktelik yaşanabiliyor mu, mümkün mü, ondan bile şüpheliyim. özellikle bir kadın yapamaz gibi geliyor bana.
ama yapabilenler olduğuna göre benim düşüncemde eksiklik olmalı.
ben nedense böyle düşünmüyorum, aslına bakarsanız sevmediği biri ile birliktelik yaşanabiliyor mu, mümkün mü, ondan bile şüpheliyim. özellikle bir kadın yapamaz gibi geliyor bana.
İyi de bu toplumumuzda kötü sonuçlara da yol açıyor bence.
Adamı tanıyorum 30a kadar takılmış, sürtmüş affınıza sığınıyorum ama o...u olmuş, bütün sevgilierim gelsin karım bakire olsun kafasında yaşamış. Sonra da gözü açılmamış 18lik kız arıyor evlenmeye. Aynı şeyi bir kadın yapmaya kalkışsa linç ederler.
Ama o erkeeeeeeeeek elinin kirine çok kolay gider bence yazdığınız cümleler. Hatta bazı erkeklerin fahişe yaşam tarzlarını meşrulaştırmaya da yarar. Bu adam o..u oldu diye düşünmek yerine erkek dediğin deneyimli olmalıya gider.
Yazdıklarınız kadınlar k.şar erkekleri rahatça kabullenip evlensin, k.şarlığı erkekler için normalleştirsin diye çoğunlukla toplumun uydurduğu şeyler bence. K.şarları kadınlara deneyimli diye kakalıyorlar işte.
Yazdıklarınıza katılıyorum ama hem erkek hem kadın için geçerli olacaksa ki, toplumuzda geçerli değil. Deneyimli erkek makbul ama deneyimli kadın o..u, namussuz , evlenemez, diktirsin vs yalan mı?
Erkek deneyimli gelsin ama kadın korka korka gözü kapalı koyun gibi, vajinismus ola ola gelsin. deneyim erkekler için iyi, kadınlar için kötü toplumumuza göre.
Kadınlara hak olmayan hiçbir şey erkeğe de olmamalı. Erkek istediği b.ku yiyip damgalanmadan sütten çıkma akkaşık olacaksa, aynı hak ya kadında da olmalı, ya da erkekler de k.şar ve o...u şeklinde damgalanmalı.
Yazdıklarınız bizim toplumda erkekleri kayırdığı için katılmıyorum. Eşitlikçi bir toplumdaysa katılıyorum.
ben nedense böyle düşünmüyorum, aslına bakarsanız sevmediği biri ile birliktelik yaşanabiliyor mu, mümkün mü, ondan bile şüpheliyim. özellikle bir kadın yapamaz gibi geliyor bana.
Sevdiğin biriyle insanca aşk yaşamak, dokunmak başka eşinizin yaptıkları başka. İkisini aynı kefeye koymayın. Bu sizi daha az düzgün bir insan yapmaz.
Ben şahsen böyle erkeklerden tiksiniyorum, asla gönül ilişkisi kuramam. Arkadaş olarak bakarım ama sırf cinselliğe dayalı ilişki kurmuş bir erkekten iğrenirim asla içim almaz. Sırf cinsellik için arada sevgi olmadan sevgili olmak da hayvanlık ver murdarlık bence, böyle bir şey yapmış erkekle de olamam, iğrenirim. Önüne gelenle yatıp kalkmış, barlardan kzı kaldırmış adam benim gözümde murdar olmuştur, çocuğumun babası olamaz. Ben düzgün bir insanım ve düzgün bir insanla olmak isterim.
Benim fikrim bu.
Bu hesap sormak değil sadece iğrenmek. Ben kolay iğrenen bir insanım.
Burda erkektir yapar, erkekler hep böyle , geçmiş geçmişte kaldı yazanlar olacaktır belki de onları dikkate almalısınız, bilemiyorum.
Hanımlar,
İki gündür psikolojik hastayım. Eşimle 1,5 yıldır birlikteyiz, 3 aydır evliyiz. Bugüne kadar neredeyse hiçbir tartışmamız, saygısızlığımız olmamıştı. Geçmişimizi üstü kapalı birbirimize anlatmıştık, kabullenerek yola çıkmış ve aşmıştık.
Ben salak, huzurumu bilerek bozdum, ellerimle. Eşimin facebookunu kurcaladım ve onun bile unuttuğu kıyıda kalmış gönderiler fotoğraflar buldum. Yabancı kızlarla şehvetli bakışlar, partiler vb. Bunların olduğunu biliyordum ama hiç açık konuşmamıştık. Tahmin ediyordum ama açıkça bilmemenin saflığıyla mutluydum kendi çapımda.
Beni şimdiye kadar hiç üzmedi, yuvasına dört elle sarıldı ve elinden geleni yaptı. Ailesine ezdirmedi, beni baştacı etti diyebilirim. Cinsel anlamda da hiçbir sorunumuz yoktu, çok çok uyumluyduk.
Dün itibariyle kontrolümü kaybettim. Bu zehir kanıma karıştı. Eşimin çok önceleri tek gecelik ilişkilerinin olduğu netleşti, konuştuk. Herşey birkaç fotoğrafla başladı ve hastalık gibi yayıldı tüm vücuduma. Ağlıyorum iki gündür, eşimin başkalarıyla yaşadıkları aklıma geliyor, sahneler uyduruyorum kafamda. Yaklaşamıyorum, yanına bile yatamıyorum. Dokunamıyorum. Gözlerine bakamıyorum, fotoğraflardaki kızlara bakışı geliyor aklıma.
O kadar etkilendim ki, sanırım cinsel hayatımız bitti. Zehir bu resmen. Hiçbir şeyimiz yokken nerden geldi bu hissiyat, mahvoldum. Cevabını bilmek istemeyeceğim sorular soruyorum eşime ama cevaplamıyor, akıllı adam.
Gözümde dağ gibi adam yıkıldı sanki. Bu ilişkileri yıllar önce bırakmış. Şu an o yönde hiçbir eğilimi yok ve beni çok sevdiğini söyleyip ağlıyor. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Zehir dedim ya.. Ne yapılır? Saçmalık olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum, aklıma mukayyet olamıyorum.
NOT: Bu arada benim de bir ilişkim olmuştu ve bunu biliyor. Hiç sorun etmedi şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?