Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

aynen ben de olamam ama sanki buradaki koca farklı gibi.yurt dışında felan sanki

Ben de yurtdışındayım , buraya gelen erkekler azıtıyor zaten. hatta rahatça azımak için Erasmus'a giden arkadaşlarım vardı üniversitedeyken. Neyse.

Yani tanıdğım nice Avrupalı benim standartlarıma uygun adam var :) Avrupalılar önüne gelenle yatar kalkar hepsi böyle diye bir şey yok.

kız dur yıktın yuvayı

Keşke silseymiş o resimleri. Hödük.

Sizden önce olmuş bitmiş her erkeğin olmuştur mümkün değil olmaması sizin de olmuş ve o sizin başınıza kaksa sorun etse siz in hoşunuza gider mi eşinizi bu şekilde soğutacaksınız bende bir an önce mevzuyu kapatın

Keşke silseymiş o resimleri. Hödük.

Başkaları etiketlediği için silemiyor. Etiketini kaldırsa da ben yine kurcalayıp buluyorum ortak arkadaşlarımızın hesabından fln. Sonunda hesaplarımızı kapattık. Yani sosyal medya hakkında atıp tutuyoruz da gerçekten de huzursuzluğa vesile oluyor. Yediğin haltları kaydetmeye ve duyurmaya da yarıyor bazılarınca.

Of amma da abartmışsın...Durup dururken kaşınma lütfen ! kocan geçmişte onları yaşadı diye şu an senin kocan ! Geçmişte iyi ve kötü ne yaşadıysa adamın şimdiki karakterini belirledi , etkiledi, geçmiş bizi biz yapan şeydir! değiştiremeyiz ! Geçmişte nasıl seçim yaptıysa yapsın saygı duymak zorundasın! E boşan o zaman ! Geçmişi tertemiz o mükemmel adamı bul ! bulabilirsen! ama yazık ki çok ararsın, adam şuan sana sadık geçmiş peşini bırakmış daha ne istiyorsun belanı mı ?

Yurtdışında değil. Bir dönem barda çalışmış okurken.

Sizin yorumlarınızı ve ilişkilere bakışınızı hep beğenirim...

Burda haklısınız , kadın da bakirelik arayan erkek benim için de saçmalık , sanırım burda konu sahibi eşinin böyle talepte bulunduğunu sanmıyorum ...

Ama bahsettiğinin konuya gelirsek , kadın erkekleri tanımalı , bilmeli daha sonra doğru evlilik yapabiliyor...

Dediğiniz gibi kendi bedenini tanımadan , korkular la yetiştirilerek hayatını devam ettiriyor...

Evlilik içerisinde de çok af edersiniz , evdeki koyun gibi aşağıda yatıyor, dışardaki de her fantezi oyun var diye daha cazip gelip aldatmalar başlıyor ...

Kadın cinselliği , bedenini her şeyi eşinden öğreniyor . Sonrasında erkek mutlu olamadığı için dışarıya yönleniyor...

Evlendiğimde bakireydim , küçüktüm ne olduğunu bile anlamamıştım , yüzüm kızarırdı ayıp bir şey yaptım zannederdim, yurt dışında doğup büyümeme rağmen .

Yıllar önce böyleydi, şimdilerde farklı bu bekarete takılan erkek de çok fazla çevremde yok çok şükür, ziraa olanlarda zaten diktirmeye koşuyor o çok daha aldatmacalı ve çirkin...

Kısacası fikirler ve beyinler ne yazıkkı olan kadına kıza gelince değişmiyor...

Biz anneler erkek yada kız doğru çocuk yetiştirmekten geçiyor ...

Sevgilerimle :)

Aslında öyle, geçmişte aldığı dersler ve geçtiği yolla bu durumuna ulaşmış, kader neticede. Geçmişte ben yoktum yargılayamam biliyorum, tanışmıyorduk bile. Ama şu an psikolojik rahatsızlığı atamıyorum üstümden.

Bilirsiniz ama yapamazsınız ya öyle işte.

valla benım esım yurt dısında master yapmıs bırı, ordakı rahatlıgın dibini gormustur .ılk unv kıbrısta dıger 2. unv yıne bol guzel kızların oldugu sehırde okumus facesı evde acık kendımınkıne gırım derken otomatık acıldı ve ben naptım ???
cıkıs yaptım kendımınkını actım kurcalamak aklıma bıle gelmıyor
belkı kurcalasam neler cıkar ama ne onemı var ? kı benım herıfcan tek tek silmekle ugrascak bı adam degıl okadar kı onemsemez yanı silecek kadar gecmıs bıtmıs gıtmıs cunku ...
evlenmeden kısa bı sure once baskasıyla sozluydum sozlum ve sozlumle yakın arkadasımın ıhanetıne ugramıstım o psıkolojıyle esımle evlenmıs bırıyım ...evlenmısım, benleyken nasıl olduguna bakıp evlenmısım.

benımde erkek arkadaslarım oldu ve bunu esım bılıyor,esımden benden once bırıyle sozluymus aynı evde yasamıslar
hatta noldu dur anlatım dur gecenlerde o kızlada bı ortamda karsılastık o kız oldugunu bıle bılmıyordum annesıyle ben bı sohbet bı sohbet ayak ustu eşim şok ... nerden tanıyorsun dedı ne bılım ortamda tanıstık dedım o eskı rahmetlı dedı benı gulme aldı ne bılım dunya kucuk yanı olabılır
ben bunu dert edıp adamı nıye yıyım?benle evlı cok da mutluyuz bı yanlısını gormedım ...
hayata boyle bakmak lazım .... zaten yasam zor, daha da zorlastırmamak lazım

Iyi bir es bulmak o kadar zor ki. Lutfen kendi elinizle kendi evliliginizi bozmayin. Erkekler fitraten bizim gibi degil. Onlarin biriyle olmasi icin asik olmasi gerekmiyor. Benm bosandgm sahsin gecmisi tertemizdi. Hayatimin icine icine etti.

Allah askina yuvanizda mutluysaniz kiymetini bilin. Yasadgnz hayatn ozlemini ceken nice kadinlar var. Allah askina dertsz basiniza dert cikarmayn. Zaten kabullenip yola cikmissniz.

O da smdi kabullendgi eski sevglnzi arastrsa sizden igrense hosunuza gder mi?

Seks=aşk, duygu değil her zaman. Seks çok insani, çok temel bir dürtü. Bunu "sevdiğimle yaparım" diye şartlayan biziz. Tabii ki insan her önüne gelenle birlikte olmaz, bence de hoş değil; ama insan sevgilisi olmayan birisiyle de sevişebilir. Önemli olan bedensel çekim, ten uyumu.

Eşiniz anladığım kadarıyla özellikle gençliğinde seksi duygusaldan ziyade fiziksel tatmin olarak yaşamaya odaklanmış. Bu yüzden de partner konusunda daha rahat davranmış. Tek gecelik ilişkiler de bu nedenle olmuş.
Ama bir yerden sonra salt fiziksel doyum yeterli gelmemeye başlamıştır, benim de öyle arkadaşlarım var. Adam 10 sene bir sürü hatunla sevişti, şimdi "benim artık aradığım bu değil, ben mekanik sekse doydum artık, başka bir şey istiyorum" diyor.

Eşinizden soğumanızı anlarım, sonuçta başka kadınlarla hayal ediyorsunuz ama bunun önüne geçebilecek tek kişi de sizsiniz. Olan oldu artık, o kadınların hiçbiri yok, siz varsınız. Güzel giden bir evliliği kendi kuruntularınızla zedelemeyin.

Herkes doğuştan geçmişle gelir. şu an bakıyorum benimde geçmişim de ne hatalar var , herkesin var ve hatanın büyüğü küçüğü olmaz hata hatadır, kime göre neye göre büyük ona karar veremeyiz , şu an çok dar pencereden düşünüyorsun, biraz daha mantıklı ol, kimse tertemiz değil emin ol, yapıcam deyin ve yapın aşın bunu, kocana sevgiyle bak, o da isterdi seninle daha önce karşılaşmayı , umarım atlatırsın ama cehenneme çevirme kocanın hayatını zaten pişman , bir de sen yapma yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…