- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.449
- 898
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
aynen ben de olamam ama sanki buradaki koca farklı gibi.yurt dışında felan sanki
nedense bu adamla ilgili ben de bu düşünceler oluşmadı.neden ki? hani karısını aşlesine ezdirmemiş yaa sırf bu yüzden torpil mi yapıyorum ki ?
kız dur yıktın yuvayıBen de yurtdışındayım , buraya gelen erkekler azıtıyor zaten. hatta rahatça azımak için Erasmus'a giden arkadaşlarım vardı üniversitedeyken. Neyse.
Yani tanıdğım nice Avrupalı benim standartlarıma uygun adam var :) Avrupalılar önüne gelenle yatar kalkar hepsi böyle diye bir şey yok.
kız dur yıktın yuvayı
Ben de yurtdışındayım , buraya gelen erkekler azıtıyor zaten. hatta rahatça azımak için Erasmus'a giden arkadaşlarım vardı üniversitedeyken. Neyse.
Yani tanıdğım nice Avrupalı benim standartlarıma uygun adam var :) Avrupalılar önüne gelenle yatar kalkar hepsi böyle diye bir şey yok.
Keşke silseymiş o resimleri. Hödük.Tiksinip tövbe edip bırakmış işte, hem de benden önce. Yani benimle olan bir değişiklik değil. Adam zaten düz yolda gitmeye başlamış, sonra biz tanıştık. İlişkilerinde yaşadığı pekçok şeyden ders çıkararak bana el bebek gül bebek yaklaşıyor. Yani ben onu çok seviyorum ve halinden çok memnundum ama şu an tenine bile dokunamıyorum
burçlarınız ney
anlıyorum şimdi için içini yiyordur geçmişte kalsa da pek bi anlam ifade etmez senin için ama bunu sürekli dile getirirsen çok büyük kavgalara sebep olucaktır :SBen ikizlerim o boğa.
Keşke silseymiş o resimleri. Hödük.
Ben de yurtdışındayım , buraya gelen erkekler azıtıyor zaten. hatta rahatça azımak için Erasmus'a giden arkadaşlarım vardı üniversitedeyken. Neyse.
Sizin yorumlarınızı ve ilişkilere bakışınızı hep beğenirim...İyi de bu toplumumuzda kötü sonuçlara da yol açıyor bence.
Adamı tanıyorum 30a kadar takılmış, sürtmüş affınıza sığınıyorum ama o...u olmuş, bütün sevgilierim gelsin karım bakire olsun kafasında yaşamış. Sonra da gözü açılmamış 18lik kız arıyor evlenmeye. Aynı şeyi bir kadın yapmaya kalkışsa linç ederler.
Ama o erkeeeeeeeeek elinin kirine çok kolay gider bence yazdığınız cümleler. Hatta bazı erkeklerin fahişe yaşam tarzlarını meşrulaştırmaya da yarar. Bu adam o..u oldu diye düşünmek yerine erkek dediğin deneyimli olmalıya gider.
Yazdıklarınız kadınlar k.şar erkekleri rahatça kabullenip evlensin, k.şarlığı erkekler için normalleştirsin diye çoğunlukla toplumun uydurduğu şeyler bence.
Yazdıklarınıza katılıyorum ama hem erkek hem kadın için geçerli olacaksa ki, toplumuzda geçerli değil. Deneyimli erkek makbul ama deneyimli kadın o..u, namussuz , evlenemez, diktirsin vs yalan mı?
Erkek deneyimli gelsin ama kadın korka korka gözü kapalı koyun gibi, vajinismus ola ola gelsin. deneyim erkekler için iyi, kadınlar için kötü toplumumuza göre.
Kadınlara hak olmayan hiçbir şey erkeğe de olmamalı. Erkek istediği b.ku yiyip damgalanmadan sütten çıkma akkaşık olacaksa, aynı hak ya kadında da olmalı, ya da erkekler de k.şar ve o...u şeklinde damgalanmalı.
Yazdıklarınız bizim toplumda erkekleri kayırdığı için katılmıyorum. Eşitlikçi bir toplumdaysa katılıyorum.
Of amma da abartmışsın...Durup dururken kaşınma lütfen ! kocan geçmişte onları yaşadı diye şu an senin kocan ! Geçmişte iyi ve kötü ne yaşadıysa adamın şimdiki karakterini belirledi , etkiledi, geçmiş bizi biz yapan şeydir! değiştiremeyiz ! Geçmişte nasıl seçim yaptıysa yapsın saygı duymak zorundasın! E boşan o zaman ! Geçmişi tertemiz o mükemmel adamı bul ! bulabilirsen! ama yazık ki çok ararsın, adam şuan sana sadık geçmiş peşini bırakmış daha ne istiyorsun belanı mı ?
valla benım esım yurt dısında master yapmıs bırı, ordakı rahatlıgın dibini gormustur .ılk unv kıbrısta dıger 2. unv yıne bol guzel kızların oldugu sehırde okumusBaşkaları etiketlediği için silemiyor. Etiketini kaldırsa da ben yine kurcalayıp buluyorum ortak arkadaşlarımızın hesabından fln. Sonunda hesaplarımızı kapattık. Yani sosyal medya hakkında atıp tutuyoruz da gerçekten de huzursuzluğa vesile oluyor. Yediğin haltları kaydetmeye ve duyurmaya da yarıyor bazılarınca.
Oyle mi diyosunuz
nedense bu adamla ilgili ben de bu düşünceler oluşmadı.neden ki? hani karısını aşlesine ezdirmemiş yaa sırf bu yüzden torpil mi yapıyorum ki ?
Herkes doğuştan geçmişle gelir. şu an bakıyorum benimde geçmişim de ne hatalar var , herkesin var ve hatanın büyüğü küçüğü olmaz hata hatadır, kime göre neye göre büyük ona karar veremeyiz , şu an çok dar pencereden düşünüyorsun, biraz daha mantıklı ol, kimse tertemiz değil emin ol, yapıcam deyin ve yapın aşın bunu, kocana sevgiyle bak, o da isterdi seninle daha önce karşılaşmayı , umarım atlatırsın ama cehenneme çevirme kocanın hayatını zaten pişman , bir de sen yapma yani.Aslında öyle, geçmişte aldığı dersler ve geçtiği yolla bu durumuna ulaşmış, kader neticede. Geçmişte ben yoktum yargılayamam biliyorum, tanışmıyorduk bile. Ama şu an psikolojik rahatsızlığı atamıyorum üstümden.
Bilirsiniz ama yapamazsınız ya öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?