• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen kendimi başkalarından küçük görüyorum neden?

Eskiden bende daha cok oluyordu
dogumdan sonra duzeldim gibi
bu tamamen kisisel aslinda
etrafimizdakilerden birini bulup sucluyoruz ama aslinda bizle alakali...elbette onlarin etkisi devar fakat is bizde bitiyor..

boyle zamanlarda ben daha cok kendimi hatirlatacak isler pesinde düşüyorum

Senin degerin esinin sana verdigi degere mi bagli? Sen degerlisin. Allah bile sana deger verip yaratmis neden esine bagli kiliyorsun ki degerini? Sen kendine deger vermez, onemsemezsen baskalari hic onemsemez. Baskalarinin ne dusundugu degil, senin ne hissettigin onemli. Senden baska bir sen daha yok. Kiymetini bil. Butun bunlar esini gozunde buyutup kendini kuculttugun icin oluyor. O da senin gibi etten kemikten oysaki. O da senin gibi hatalari olan biri. Hata yapmazsak gelisemeyiz ogrenemeyiz. Hata yapmana izin ver. Hic birimiz de hatasiz degiliz. Hata yaptigin icin kendine kizma. Kendini kesfet tanimaya calis. Kendini tanidikca seveceksin. Esini de hayatinin merkezine koyma. Senin de kendine ait bir dunyan olsun. Her seyin o adam uzerine kurulu olmasin. Ola ki bir gun tek basina kaldiginda ne yapicam diye oylece kalakalma. Tek basina da hayatta yasayabilecek guce sahip olmalisin. Bunun icin de zayif ve guclu yonlerini kesfet. Hepimizin zayif yonleri var. Kimse dort dortluk degil. Cunku biz insaniz. Noksan varliklariz. Kimimiz cok guzel resim yaparken, kimimiz de pasta yapmakta iyiyiz. Onemli olan guclu yonlerini one cikarmak. Kendini de sev. Sen kendini seversen herkes de seni sever. Bu kadar degerlisin ki dunyaya gelmissin. Neden kendine zulmediyorsun ve uzuyorsun ki? Esin deger vermiyorsa da deger verdigi kadar sen de ona deger ver. Onemli oldugunu unutma. En az onun kadar onemlisin.

Birde bi yerde okudum cinsel iliski sirasinda erkek içeriye bosalinca butun negatifini kadina yukluyor ve kadinin ışıltısini aliyor.. o yuzdendir ki yuzune bakilmayacak adamlarin hayatında bir cok kadin olabiliyor. Kadin sonmekte erkek ışıl ışıl. ...bunu onlemek icin de kadin erkekten maddi birseyler almali surekli ki enerji dengelensin...

bu mistik notu da buraya duseyim dedim. ..
ha denedin mi dersen binevi evet; )
Esim maaşını gunluk aliyor ve bi kac aydir gunluk 20 tlsini ayriyetten aliyorum biriktirme amacli....duzeldim demismiydim;)

Birde bi yerde okudum cinsel iliski sirasinda erkek içeriye bosalinca butun negatifini kadina yukluyor ve kadinin ışıltısini aliyor.. o yuzdendir ki yuzune bakilmayacak adamlarin hayatında bir cok kadin olabiliyor. Kadin sonmekte erkek ışıl ışıl. ...bunu onlemek icin de kadin erkekten maddi birseyler almali surekli ki enerji dengelensin...

bu mistik notu da buraya duseyim dedim. ..
ha denedin mi dersen binevi evet; )
Esim maaşını gunluk aliyor ve bi kac aydir gunluk 20 tlsini ayriyetten aliyorum biriktirme amacli....duzeldim demismiydim:KK66:

Ilginc ilk defa böyle birşey duyuyorum.

Bazen kendime çok güveniyorum bazen hiç güvenmiyorum yaşama hevesim kalmiyo bugün öyleyim mesela sanki ise yaramaz biriyim. Herkes çok mutlu bi ben mutsuzum sanki. Pırlanta gibi bi evladım var çok şükür. Ona bile layık görmüyorum bazen kendimi işte böyle.
Her insan kendi icinde bir dünyadır sakın değersiz hissetmeyin içinizde ne mucizeler var bir bilseniz. Bir de evladınız varmış öyle müthiş bir şeye sahip olmak bile
Çok büyük ayrıcalık değil mi:)

kizlar biz zaten degerliyiz insan olduğumuz icin degerliyiz . herkes ayni degerde kimsenin bi üstünlüğü yok.

baskasinin bizi bize değerli hissettirmesi ile degil zaten degerli oldugumuzdan

degerli olmayi kimse ile bagdastirmamak kimse ile bu sekilde bag kurmamak sağlıklı olani

Kendinizi severek ve kendinize kıymet vererek tabiki de..
Inanirmisiniz şaka gibi gelecek belki ben kendime kıymet vermeyi ve sevmeyi bile unuttum. Öylesine yaşıyorum sanki. Kendimi nasıl seviyem bunu bile düşünüyorum. Spora başlayım diyorum zayiflayim diyorum.azim sıfır. Bir atalet var üstümde.

Inanirmisiniz şaka gibi gelecek belki ben kendime kıymet vermeyi ve sevmeyi bile unuttum. Öylesine yaşıyorum sanki. Kendimi nasıl seviyem bunu bile düşünüyorum. Spora başlayım diyorum zayiflayim diyorum.azim sıfır. Bir atalet var üstümde.
Bi tüyo vereyim.. güzel vücutlu kadın resimlerine manken fotolarına bakın.. öyle bi gaza getiriyo ki aklınız durur :D

Bi tüyo vereyim.. güzel vücutlu kadın resimlerine manken fotolarına bakın.. öyle bi gaza getiriyo ki aklınız durur :KK70:

Tsk ederim çok denedim.cep telefonu ekranı bile yaptım bir iki gün motivasyon var sonra yine sıfır. Sanki içimdeki sevgisizligimi yemekle gideriyorum

Tsk ederim çok denedim.cep telefonu ekranı bile yaptım bir iki gün motivasyon var sonra yine sıfır. Sanki içimdeki sevgisizligimi yemekle gideriyorum
Hımmm.. siz sevgi ilgi bekliyosunuz.. eşiniz de göstermiyo sanırım.. asıl sorun bu gibi düşündüm nedense.. gerçi ben eşimle kapıştığım zamanlarda daha bi hırslanıp daha çok dikkat ediyorum kendime :))

ama ben böyle zamanlarda hep şöyle düşünürüm.. benim suratıma sahip dünyada bir başka insan yok.. Allah bana değer verip yaratmış kimsede olmayan bir Çehre vermiş.. ben özelim aslında.. tekim... insanları bırakıcaz.
Bende böyle düşünüyorum Evet çok sukur sağlığımız yerinde sukredecek çok şeyimiz var ama yine de bunalıma giriyoruz kisilere takılıyoruz ister istemez bildiğimiz halde dünya hayatı boş çok iyi biliyorum ama şeytan vesvese veriyo surekli

Canim zaten birilerine cok guvrnip kendini birakirsan buyuk hata yaparsin...insanlar gecmisteki cocuklugumuzdaki o masumlukta degiller.sadece kendine guvennnn..
Bunu da nasıl başarıcam bilmiyorum ben çok takılıyorum insanlara kimse samimi gelmiyo artık ve böyle yaşamak çok zor insan inanmak güvenmek istiyo içtenlik istiyo

evlendikten sonra neden böyle oluyor bende hiç anlamıyorum.. değersiz lik hissi yapıştı adeta.. bende kesinlikle eşler yüzünden diyorum.. bide çocukluğumuzdaki bilinç altıda devreye giriyor tabi...
Bende tek eşime bağlamiyorum yaşadığım travmalar da buna sebeptir

Dönemsel bunalımlar.
Bu ara herkeste var.
Bende 1 saat ağır depresyondayım diğer 1 saat aman 3 günlük dünya modundayım.
Ama sonunda çok şükür halimize diye şükretme modundayım.
Şükret ve dua et, akışına bırak hayatı, düşünme birşeyler de kendiliğinden oluversin hayatta.
Evet akışına bırakmak lazım haklısın düşünerek beynimizi yoruyoruz saçma şeyleri düşünüyoruz diyorum ki evladım var tek ona odaklanayim olmuyo beklentiler devreye girince ve beklenilen olmayınca hayal kırıklıkları oluyor

Eskiden bende daha cok oluyordu
dogumdan sonra duzeldim gibi
bu tamamen kisisel aslinda
etrafimizdakilerden birini bulup sucluyoruz ama aslinda bizle alakali...elbette onlarin etkisi devar fakat is bizde bitiyor..

boyle zamanlarda ben daha cok kendimi hatirlatacak isler pesinde düşüyorum
Ben evde olduğum içinde sıkılıyorum hem maddi hem manevi destek istiyorum şu an calismaya bağlıyor um sıkıntımı ama tabiki de değil belki bi nebze rahatlarim

Senin degerin esinin sana verdigi degere mi bagli? Sen degerlisin. Allah bile sana deger verip yaratmis neden esine bagli kiliyorsun ki degerini? Sen kendine deger vermez, onemsemezsen baskalari hic onemsemez. Baskalarinin ne dusundugu degil, senin ne hissettigin onemli. Senden baska bir sen daha yok. Kiymetini bil. Butun bunlar esini gozunde buyutup kendini kuculttugun icin oluyor. O da senin gibi etten kemikten oysaki. O da senin gibi hatalari olan biri. Hata yapmazsak gelisemeyiz ogrenemeyiz. Hata yapmana izin ver. Hic birimiz de hatasiz degiliz. Hata yaptigin icin kendine kizma. Kendini kesfet tanimaya calis. Kendini tanidikca seveceksin. Esini de hayatinin merkezine koyma. Senin de kendine ait bir dunyan olsun. Her seyin o adam uzerine kurulu olmasin. Ola ki bir gun tek basina kaldiginda ne yapicam diye oylece kalakalma. Tek basina da hayatta yasayabilecek guce sahip olmalisin. Bunun icin de zayif ve guclu yonlerini kesfet. Hepimizin zayif yonleri var. Kimse dort dortluk degil. Cunku biz insaniz. Noksan varliklariz. Kimimiz cok guzel resim yaparken, kimimiz de pasta yapmakta iyiyiz. Onemli olan guclu yonlerini one cikarmak. Kendini de sev. Sen kendini seversen herkes de seni sever. Bu kadar degerlisin ki dunyaya gelmissin. Neden kendine zulmediyorsun ve uzuyorsun ki? Esin deger vermiyorsa da deger verdigi kadar sen de ona deger ver. Onemli oldugunu unutma. En az onun kadar onemlisin.
Çok güzel yazmışsın canım Allah razı olsun bende aynılarını başkalarına söylüyorum kendi kendime de söylüyorum biliyorum doğru olduğunu söylediklerinin içimde kocaman bi boşluk var sanki yalnız tutunamam bu hayatta o kadar güçlü değilim tükenmişim artık bazen kendine gel diyorum senin bi yavrun var sana ihtiyacı var ama düşünmekten de kendimi alamıyorum nasıl güçlü olacağımi da bilmiyorum bu kafanın tamamen degismesi lazim

Back
X