Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu biliyorum evet kimse kimseden üstün değil ama çok tuhaf bi duygu ben olmasam.bu hayatta bisey eksilmez gibi geliyo fazlalığım sanki bu hayatta ama bugün mesela çok iyiydim güvenim yüksekti bak şu an yine kötüyüm eşimin bi saattir teli meşgul defalarca mesaj atmama rağmen şeytan durtuyoYorumları okumadım.direk cevaplıycam ki..sorun aslında kendinizi küçük görmeniz değil .asıl sorun karşınızdakini büyük görüyorsunuz.çıkarın karşınızdakilerin olumsuz yönlerini ki kimse 4*4 değildir bakın bakalım hala büyük mü yoksa oda aslında zavallı bir insan mı.hepimiz et ve kemiğiz farklar vicdanlarda ...![]()
Calisiyor musun? Esin bu arada erkeklik egosunu tatmin icin seni eziyor ve bundan da zevk aliyor. Bu seni duzeltmek icin degil. Hakaretle olmaz bunlar. Neyin varmis ki duzeltilecek? O kendini duzeltsin once. Bir bayana nasil davranilir onu ogrensin.Evet haklısın ama insanın hayat arkadaşını yaralaması çok kötü bişey beni sevdiği için hakaret ediyomus sevmese takmaz miş beni düzeltmeye çalışıyo sürekli ve bende korkak yaşıyorum sayesinde iyice kendimi soyutladım herkesten valla güvenim kalmadı kimseye bu yüzden bi dost bulacağım ümidim de yok pasiflestim iyice her insan kendisi için yaşar vu hayatta bizden başka yok farkındayım ve bu dünya fanı üzülmeye değmez hiçbişey için biliyorum ama uygulamada sıkıntım var bazen şeytan diyo oğlunu da bırak eşine herkesten uzak bi hayat kur ama buna asla vicdanim el vermez evladımi çok seviyorum ondan kopmak istemediğim içinde istemediğim bi hayat yasiyorum
Kendimi kisitliyorum işte eşimden dolayi bişey yapcam kızacak patlıycak gibi geliyo çekiniyor um çoğu zaman
İyi niyetli olduğumu soyluyo ama diyo ki sen kalbinle değil beyninle hareket ediyosun hata yapıyosun düşünmeden konusuyosun onu dinleseniz çok dusuncesiz berbat biriyim ama iyiyimPsikiyatriste degil psikologa git. Psikiyatrist olac verir. Psikolog seni dinler.
Esinin seni sen oldugun icin sevmemesi esinin problemi. Sen onun psikologu da degilsin. Buna uzulme. Onun istedigi gibi biri olmaya calisma. Kendin ol ki adam asIl "sen"i tanisin. adamin seni sevip sevmemesine degil semin kendini sevmene bak sen.
Ben sinirliyim beni kızdıracak bişey yapma evde otur çocuğa bak evi temizle ailesiyle iyi ol ona kadınlık yap dediklerini harfiyen uygula zitlasma felsefesi bunlar işteCalisiyor musun? Esin bu arada erkeklik egosunu tatmin icin seni eziyor ve bundan da zevk aliyor. Bu seni duzeltmek icin degil. Hakaretle olmaz bunlar. Neyin varmis ki duzeltilecek? O kendini duzeltsin once. Bir bayana nasil davranilir onu ogrensin.
Bosan deyip gunahina girmek istemiyorum ama adam sanki o asamaya getiriyor. Insan sevdigine hakaret etmez. Insan gulu severse dikenlerini girmez. Hatalalarini gormez. Insan gulu sevmezse o gulun dikenleri batar. Senin de hatalarin batiyor ona. Yalan soylemesin. Sendeki yasam enerjini caliyor adam resmen. Senin enerjinle besleniyor adam.
Elimde değil artık ama gerilmeyelim diye ben gergin yaşıyorumBöyle davranir düsünürsen öyle gelisir ve esinde o enerjiyi alir daha cok üstüne gelir senin
Sen onun ne dusundugune ne takiliyorsun ki? Senin ne dusundugun onemli. Begenmiyorsan niye evlendin de. Beyniyle hareket eden adil dusunerek konusur. Uydurmasin.İyi niyetli olduğumu soyluyo ama diyo ki sen kalbinle değil beyninle hareket ediyosun hata yapıyosun düşünmeden konusuyosun onu dinleseniz çok dusuncesiz berbat biriyim ama iyiyim![]()
Adam seni kole mi aldi kariso olarak mi goruyor orda soru isaretleri var. Biraz da bu duruma sen sebep olmussun. Kavga cikmasin diye adamin her dedigini yapip adamin poposunu kaldirmissin. O da kendini bulunmaz hint kumasi sanmis. sen de onu elestir. Hatalarini soyle ona ki kendini kusursuz gormesin. Sana hakaret edemez. Hakaret davasi acma hakkin var. Tazminat isteyebilirsin. Sen cok pismissin. bosarsa da bosasin.Ben sinirliyim beni kızdıracak bişey yapma evde otur çocuğa bak evi temizle ailesiyle iyi ol ona kadınlık yap dediklerini harfiyen uygula zitlasma felsefesi bunlar işte
Bu arada çalışmıyorum
Az önce konuşuyoruz ailesi memlekete kesin donus yapacak diye çok sinirli bana demedigini bırakmadı onun arkadaşları geliyomus ben bakiyomusum onlara o benim arkadaşlarıma başka kadınlara bakmiyomus yalan soyluyomusum bana sokağa çıkma diyo cocuk sıkılıyor mahallede bi sürü çocuk var çıkarıyorum bazen söylüyorum ama ona arkasından is çeviriyormusum başkası duysa dedim bişey yapıyorum sanır ne yapıyorum ki dedim yapma dedikleri ni yaptığım için problem oluyomus[/QUOTE]Adam seni kole mi aldi kariso olarak mi goruyor orda soru isaretleri var. Biraz da bu duruma sen sebep olmussun. Kavga cikmasin diye adamin her dedigini yapip adamin poposunu kaldirmissin. O da kendini bulunmaz hint kumasi sanmis. sen de onu elestir. Hatalarini soyle ona ki kendini kusursuz gormesin. Sana hakaret edemez. Hakaret davasi acma hakkin var. Tazminat isteyebilirsin. Sen cok pismissin. bosarsa da bosasin.
Fırsat verse bizimki yetistircem de moral kalmiyo ki az önce yine bi sürü suclamaya maruz kaldım bana diyo yoruldum artık asıl ben yoruldumcanım çocukların varmış ne güzel işte onları en güzel şekilde yetiştir
annesin sen annelik kutsaldır ne demek önemsizim ben demek