bazen kimseyi sevmiyorum

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
sizede olur mu arkadaşlar
ben bazen değil aslında son zamanlarda çoğu zaman kimseyi sevmiyorum 'anneciğim' hariç..ona karşı böle bişi hiç hissetmedim onu üzmek isteyeceğim en son şey
tüm akrabalarıma arkadaşlarıma çevreme karşı sevgisizliğim var
her ne kadar kendimce haklı sebeplerim olsada bu sevgisizlik kalbimde ağırlık yapıyor

evet canım bendede oluyor aynı şeyler hayat ın kendisi bizi böyle yapıyor bu arada anneye babaya sevgisizlik olamaz zaten kendini yıpratma bu düşünceyle kimse durup dururken bu düşünceye kapılmaz

Banada oluyor sık sık
Ben genel olarak sinirli ve sabırsız bi insanım
İnsanlarla çok muhattap olmayı sevmiyorum onun için haliyle sevgisizlikte oluyor

bende sevmiyorum herkesle muhabbet etmeyi
ne biliyim mesela bazı insanlar var ilk tanışmada kanka olurlar çok samimiyesiz buluyorum insanları
bende sinirli ve sabırsızm malesef hep gerginim
ama insanları sahte buluyorum birazda o yüzden

bence biraz yumuşak olmayı denesen daha mutlu olursun

bence biraz yumuşak olmayı denesen daha mutlu olursun

yumuşak olduğumda hep ezildim

babanneme saygısızlık etmeyim diye susardım ama bir sürü kuzenim olmasına rağmen benle kavga ederdi evimin temizliğini yap diye sadece benle

ne zaman ki sesim çıktı yeter başkalarıda var neden sadece bana diyosun dedim o zaman sustu

benimde bir sürü kuzen,m var ama babannem hep bana der temizlik vb. şeyleri hiç sıkılmadan yaparım onu çooooooook seviyorum

Ben de bazen kimseyi sevmiyorum. Genelde de insanları sevmem zaten.
Sevgi dolu bir tip değilim. :s :44:

Sevmemek değil de bazen kimseyi görmek bile istemiyorum, hemen okuldan çıkıp ergenler gibi odama kapanıp müzik dinlemeyi istediğim günler oluyo. Ama geçiyo.

Bunalim ya da sIkIntIli gunler geciriyorsan ondandir.
Ben durup dururken insanlara sinir olmayi, kimseyi sevmemeyi, ilgi eksikligine baglarim. Mesela, senin keyfin yoktur, ama kimse de arayip sormaz, bilmez. Hep icine atarsin. Sonra da herkese icten ice kizarsin yalniz birakiyorlar diye. Insan sIkIntIli oldugu zamanlarda otomatikmen ilgi bekler. Yani bence bu boyle.

ya insanları değil de karşı cınsı sevemıyorum ben.
Daha doğrusu : insan neden sever ? neden etkılenır de hoslanır aşk başlar falan bılemıyorum..
Hayatımda hıc öyle uğruna gozumun kararacagı kımse olmadı herzaman mantıgımla hareket ettım ..
Neden sever insan ?
Sevmek ıhtıyacmıdır illa bırını sevmekmı gerekır normalı bumudur dıye dusunmuyor deılım

herkes bazen sevilecek bazen sevilmeyecek şeyler yapıyo ama beni umursamayan ya da samimiyetsiz tavırlar gördüğümde bende kimseyi sevmiyorum...

ınsanları severım ama bazen banada böyle oluyor bana ufacık yapılan bı laf söz hata onları sılmeme yeter sıldıklerım gıdıncede cok mutlu oldum ben onlara zararımda faydam yoktu belkı ama onların bana verdıklerı zararlar buyuk benı yıklmaya yetıyor onlar 4 5 kısı ben tek kısıyım ama etrafımdakı baglı kalamadıgım bıton arkdaslarm var cevremdekı ıkıyuzlu ınsanlardan bıktım kımseyı görmek konusmak ıstemıyorum

insanlar riyakar kimse kimseyi sevmiyor herkez kendi derdinde birbirlerinin kuyusunu kazmaya çabalamakta o yüzden de bende baen kimseyi sevmediğimi hissediyorum
ama bu genelde beni sevmeyen kişilere karşı oluyor yoksa beni seven ve sıcak bulduğum kişileri beni onun sevdiğinden daha çok severim yani

gerçek bir dostum yok arkadaşlarımla aynı zevkleri paylaşmıyoruz.. bir alışverişe gidelim desem yanımda gelecek kimse yok
sevgilim de yok:26: bu hayata katlanıyorum resmen 3 yıl sonra bu şehirden taşınırsam herşey düzelecek gibime geliyor kızlar yeni bir iş yeni bir hayatla

bu konuda yalnız değilmişim kızlar
evet birazda insanların tutumlarından dolayı böyle hissediyoruz
ama kimseyi değiştiremeyiz..çok mutlu sevecen görünen insanlar gerçektende o kadar mutlu mu acaba

çok mutlu görünen insanların çoğunun gerçekten mutlu olduğunu sanmıyorum.
ya mutsuzluklarını sorunlarını kabullenmek istemeyen insanlar,
ya da elalem ne der olayını çok kafaya takıp
mutsuz olduğunu gizlemek zorunda olanlar, daha abartılı mutluluk gösterisi yapıyor bence.
ne gerek varsa.
ben şahsen rol yapan insanları hiç sevmiyorum.
kendi olsun surat assın hiç önemli değil. yeter ki gerçek olsun.

biz herleyi gerçek istediğimiz için bugünü yarını düşündüğümüz için mutlu olamıyoruz bence insanlara güven duygumuz eksik olabilir kızlar

biz herleyi gerçek istediğimiz için bugünü yarını düşündüğümüz için mutlu olamıyoruz bence insanlara güven duygumuz eksik olabilir kızlar

evet insanlara güvenimiz eksik ama sebebi yine insanlar..eğer ikiyüzlü olsaydık karşılaştığımız ikiyüzlülerle gayet mutlu yaşardık mutsuzda olmazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…