bazen nefret ediyorum...

kendi annem babam azarlamadı beni bu yaşıma kadar.. ne sanıyo kendini yaa. düşündükçe iyice sinirleniyorum

azıcık yaşlı olsa o damardan giricem ama daha 42 yaşında ..

Kocanıza annenizi şikayet etmeyin bir kere bu hata
Bırakın eşiniz annesinin yanlışlarınınkendi gördün , biraz zaman alabilir bu ama görecektir.
Hastaneden çok doktor önemli bence eğer diğer hastanede iyi bir doktor bulabikiyorsanız kendi annenizle oraya gidin ve onu bu işin mümkün olduğunca dışında bırakın
Akıllı davranın o hıysuzlanıp oğluna dırdır ettikçe sakin kalın ve genede bildiğinizi okuyun bu süreçte huzurlu olmanız gerekir sizi strese sokmasına izin vermeyin

benden önce damlıyo doktorun odasına.. ama diycem eşime bidaha ya ikimiz gidelim yada ben annemle başka hastaneye gidicem diycem.
Bence de. Hiç oadi değiştir hastaneni.bu ne azarlamak filan.elinden gelse yumurtayla spermi dışarda dolleyip karnina eliyle yerleştirecek.

benim de felsefem hep bu yönde oldu aslında annesini şikayet edersem benden uzaklaşır kendi fark etsin diye uğraştım hep ama bu akşam çileden çıktım resmen, gururum kırıldı gibi hissediyorum. dediğiniz gibi bu yaşıma kadar hep ne doğru biliyosam onu yaptım bildiğimi okudum bundan sonrada öyle yapıcam. strese girmemek elde değil ki işte.. off off..

bir oğlu daha var evlenecek, dilerim Rabbimden gelin nasıl bişeymiş ondan görsün... ben saygısızlık yapmayım gönüllerini kırmayım dedikçe tepeme çıktı, çok ahımı aldı,alıyor.. diğerinden çeksin..

Ona çok uzak ve soğuk davranın artık
Gerçekten haddini bilmeli , kafasına göre azarlayıp suratına telefon kapatmak falan ne demek.
Mümkün olduğunca muhattap olmayın bundan sonraki ilişki düzeyinizide böyle tutun en iyisi

haklısınız.. fazla yüz göz olmak iyi bişey değil herkes yerini haddini bilecek..

Adet gününüzü niye anlatıyorsunuz? Ben bu kadar laubaliliği bu kadar yüzgöz olmayı sevmiyorum ya. Bu onu ilgilendiren bir mesele değil ona ne?

bence hata senin canım...
bebek konusunu, isteyip istemediğinizi,oluyomu olmuyo mu, doktora gidiyomusun, tedavi oluyomusun,aşılama tuttumu,tüp bebek vs.gibi konuların kimseyle paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.bundan sonra vazgeçtini daha erken olduğunu doktora gitmeyeceni biraz bekleyeceğini söyle bence.yada kist varmış ilaç verdi de her sorduğundada böyle cevap ver kist tedavisi için gidiyomuş gibi git doktora kendi başına.
benimde 3 sene olmadı kaynanam başımın etini yedi çenesi hiç durmadı çocukta çocuk hiç birşey söylemiyodum ona çünkü.doktora gittiğimi bile bilmiyodu.doktora gidiimdiye baskı yapıyodu bana sürekli.ve ben tüp bebek yaptırdım en son eşim ve benden başka kimse bilmiyo bunu.öyle herşeyi anlatırsan moralin çok bozulur benden söylemesi.ben tüp bebek tutmazsa kendi başıma daha kolay atlatırım diye kimseye söylememiştim tuttu çok şükür.cümbür cemaat test gününü bekliyosun düsünsene kabus gibi iyiki kimseye soylemedim. inş.en hayırlı zamanda gelir bebişin

ne istiyosan onu yap??? bidaha da sözümden çıkma ???
Bence kvnin kafası çok karışmış anne bi karar ver hangisini yapayım diye soraydın

hata benim değil ana kuzusu eşimin malesef... her konuya annesini dahil etmesi yüzünden bu durumdayız. bana kalsa bende kimseye söylemeden kendim hallederdim herşeyi ama işte olmuyo malesef..

Başka insanları işlerinizin içine sokarsanız, böyle söz söyleme hakkına sahiplermiş gibi davranıyorlar işte. Randevunuzu telefonla kendiniz alamıyor musunuz?

Söz konusu sizin bedeniniz, özeliniz. Bana kalsa ne demek, tabi ki size kalmalı... Eşinize de koyun tavrınızı, bu tedavi zaten stresli bir süreç, bir de insanların gerginlikleriyle uğraşamayacağım, bana faydası değil zararı var deyin.

şimdi arkadaşlar görüyorum hepiniz tepkilisiniz bu kadar karıştırmayın insanları söyleyin haber etmeyin diye.. küçük bi ilçede yaşıyorum. en yakın doktor 3 4 saat uzaklıkta ve eşim her zaman işten izin alamıyor mecburen tek başımada gitsem hastaneye kv nin haberi oluyor çünkü bir gece kalmam gerekiyor onlarda. e doğal olarak orda kaldığım içinde hastaneye yalnız gidicem diyemiyorum. yaşlı kadını götürme diyebilirsiniz kv 42 yaşında daha. işte bu yüzden malesef olaya dahil oluyor ve elimden bişey gelmiyor

Gitmeden önce doktorunuzu arayıp kayınvalidenizi dışarı çıkarmasını isteseniz. Eşler dışında kimseyi almıyorum rahat muayne olmuyor falan dedirtseniz. Doktorun yanındaki hemşireden bile rica edebilirsiniz aslında. Hastaneye gelsin muayneye giremesin. Sorarsada detay vermeden anlatın bişeyler. Azarlamasına da izin vermeyin lütfen benimle böyle konuşulmasından rahatsız oluyorum diyiverin.

öyle yapıcam artık.. yada eşime artık ankaradaki bi hastaneye gitmek istiyorum beğenmiyorum burdaki doktorları diycem ve benimle gelmesini sağlıycam

Deneyin birşeyler üzmeyin kendinizi. Eşinizi annesinin yaptığının mantıksızca olduğuna ikna edebilseniz sorun kalmayacak ama o zor diyorsunuz. Kolaylıklar size bu kayınvalide ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…