- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
- Konu Sahibi misssimsek
-
azıcık yaşlı olsa o damardan giricem ama daha 42 yaşında ..ama işte onun seninle doktora gelmesine izin verirsen o da sana öyle davranır
ilk seferde ayy senini ne işin var yorulursun hem hasta vs olursun üzülürüm kıyamamdiyecektin
kocanla neden aran bozulsun
ben götürmeye kalksam bozulur yaşlı kadının ne işi var hastane köşesinde diye
bu arada kv ye göre gelin hep cahildir
eşim ve ben avukatız, kv bana komşudan öğrenip süt izni anlatıyordu yarım yamalak bir tek o biliyor sanki; o nednele onu takma
bir de naçizane tavisye bebek vs kimse ile bu konularda konuşma annen kardeşin vs dahil bu kişilerin en özeli
Bence de. Hiç oadi değiştir hastaneni.bu ne azarlamak filan.elinden gelse yumurtayla spermi dışarda dolleyip karnina eliyle yerleştirecek.benden önce damlıyo doktorun odasına.. ama diycem eşime bidaha ya ikimiz gidelim yada ben annemle başka hastaneye gidicem diycem.
benim de felsefem hep bu yönde oldu aslında annesini şikayet edersem benden uzaklaşır kendi fark etsin diye uğraştım hep ama bu akşam çileden çıktım resmen, gururum kırıldı gibi hissediyorum. dediğiniz gibi bu yaşıma kadar hep ne doğru biliyosam onu yaptım bildiğimi okudum bundan sonrada öyle yapıcam. strese girmemek elde değil ki işte.. off off..Kocanıza annenizi şikayet etmeyin bir kere bu hata
Bırakın eşiniz annesinin yanlışlarınınkendi gördün , biraz zaman alabilir bu ama görecektir.
Hastaneden çok doktor önemli bence eğer diğer hastanede iyi bir doktor bulabikiyorsanız kendi annenizle oraya gidin ve onu bu işin mümkün olduğunca dışında bırakın
Akıllı davranın o hıysuzlanıp oğluna dırdır ettikçe sakin kalın ve genede bildiğinizi okuyun bu süreçte huzurlu olmanız gerekir sizi strese sokmasına izin vermeyin
bazen öyle sinirleniyorum ki ben beceremedim gel sen yap çocuğu diyesim geliyo..Bence de. Hiç oadi değiştir hastaneni.bu ne azarlamak filan.elinden gelse yumurtayla spermi dışarda dolleyip karnina eliyle yerleştirecek.
haklısınız.. fazla yüz göz olmak iyi bişey değil herkes yerini haddini bilecek..Ona çok uzak ve soğuk davranın artık
Gerçekten haddini bilmeli , kafasına göre azarlayıp suratına telefon kapatmak falan ne demek.
Mümkün olduğunca muhattap olmayın bundan sonraki ilişki düzeyinizide böyle tutun en iyisi
Adet gününüzü niye anlatıyorsunuz? Ben bu kadar laubaliliği bu kadar yüzgöz olmayı sevmiyorum ya. Bu onu ilgilendiren bir mesele değil ona ne?adetim geçikti hap yüzünden ben ısrarla bebek yok hamile değilim kendini umutlandırma dedikçe kp ye annesine kardeşine herkese misssimsek hamile galiba günü geçti demiş. bende bebek yok anne niye herkesi belli olmadan boşuna umutlandırıyosun diyince onlarda aile niye saklıycakmışım dedi.
benim özelim benim hayatım bu kadar müdahale etmesi beni çok yordu.. eşimle konuşuyorum anlatıyorum ona kızıyo annesine ama kadın anlamıyo. bi gün 2 gün yapmıyo 3. gün yineaynı..
bence hata senin canım...konu takide kv.. şuan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi, yoruldum..
1 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. geçen ay klomen kullandım ama yumurta oluşumu olmadı. adetim 10 gün gecikti ve gebelik yok. küçük bir ilçede oturduğum için doktora gitmek için kv nin yanına gitmek zorundayım ve doktora onunla gidiyorum. geçen haftasonu ziyarete gittiğimizde burda kal doktora gidelim yarın dedi bende eşime kalmak istemediğimi söyledim çünkü eşimde biraz daha bekleme taraftarıydı ve kalmadım. bu akşam aradım doktordan randevu alması için fakat ayın 3 üne kadar randevu veremiyorlarmış. bende o zaman başka bir hastaneden randevu alayım salı günü için annemle giderim dedim ayın 3 üne kadar beklemeyim belki kötü bişey olur dedim. açtı ağzını yumdu gözünü ben sana kal dediğimde kalmadın kafanın dikine gidiyosun küçücük halinizle(24 yaşındayım ve üniversite mezunuyum) bişey biliyoruz sanıyosunuz çok inatçısın bi gün kalbini kırcam.... falan falan... ne istiyosan onu yap bidahada sözümden çıkma dedi kapadı telefonu yüzüme.
kendimi çok değersiz hissediyorum ya. elim kolum titriyo. nefret ediyorum bu kadından.
biraz karışık oldu ama şuan kafamı toparlayamıyorum... anlatım rahatlamaya ihtiyacım vardı..
hata benim değil ana kuzusu eşimin malesef... her konuya annesini dahil etmesi yüzünden bu durumdayız. bana kalsa bende kimseye söylemeden kendim hallederdim herşeyi ama işte olmuyo malesef..bence hata senin canım...
bebek konusunu, isteyip istemediğinizi,oluyomu olmuyo mu, doktora gidiyomusun, tedavi oluyomusun,aşılama tuttumu,tüp bebek vs.gibi konuların kimseyle paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.bundan sonra vazgeçtini daha erken olduğunu doktora gitmeyeceni biraz bekleyeceğini söyle bence.yada kist varmış ilaç verdi de her sorduğundada böyle cevap ver kist tedavisi için gidiyomuş gibi git doktora kendi başına.
benimde 3 sene olmadı kaynanam başımın etini yedi çenesi hiç durmadı çocukta çocuk hiç birşey söylemiyodum ona çünkü.doktora gittiğimi bile bilmiyodu.doktora gidiimdiye baskı yapıyodu bana sürekli.ve ben tüp bebek yaptırdım en son eşim ve benden başka kimse bilmiyo bunu.öyle herşeyi anlatırsan moralin çok bozulur benden söylemesi.ben tüp bebek tutmazsa kendi başıma daha kolay atlatırım diye kimseye söylememiştim tuttu çok şükür.cümbür cemaat test gününü bekliyosun düsünsene kabus gibi iyiki kimseye soylemedim. inş.en hayırlı zamanda gelir bebişin
öyle yapıcam artık.. yada eşime artık ankaradaki bi hastaneye gitmek istiyorum beğenmiyorum burdaki doktorları diycem ve benimle gelmesini sağlıycamGitmeden önce doktorunuzu arayıp kayınvalidenizi dışarı çıkarmasını isteseniz. Eşler dışında kimseyi almıyorum rahat muayne olmuyor falan dedirtseniz. Doktorun yanındaki hemşireden bile rica edebilirsiniz aslında. Hastaneye gelsin muayneye giremesin. Sorarsada detay vermeden anlatın bişeyler. Azarlamasına da izin vermeyin lütfen benimle böyle konuşulmasından rahatsız oluyorum diyiverin.
çok sağolun...Deneyin birşeyler üzmeyin kendinizi. Eşinizi annesinin yaptığının mantıksızca olduğuna ikna edebilseniz sorun kalmayacak ama o zor diyorsunuz. Kolaylıklar size bu kayınvalide ile.
Bende bu soruyu soruyorumTek başına neden gidemiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?