bazen nefret ediyorum...

günü birlik tek başıma gidemiyorum çünkü yakın değil bir gece mecbur kalmam gerekiyor kv de e orda kalıncada onunla gitmeye mecbur oluyorum
Ordada kalsanizda, gezmeye geldim de..hast.geldim deme..bilmesin hast.icin geldigini, takilmaz pesine o zaman..

Kadının böyle yapmasına sen sebep olmuşsun. Sen çocuk gibi davranirsan o da sana çocuk gibi davranır nedir yani bi randevu alıp tek başına gidemiyor musun hastaneye. Kadın regl gününü de biliyor ne gerek var bunları bilmesine. Sen biraz kendi işini kendin yap da o da çocuk olmadığını anlasın.

Bu benim de aklıma geldi ama sonradan dedim bi çirkeflik çıkmasın yok Dr la tek kaldi filan. Belli olmaz.
Ama hemşire söyleyebilir.

Aslında kadın bir tek bana haklı geldi galiba . Geçen hafta sonu gitmişsiniz zaten e 3-4 saatlik yol diyorsunuz kolay gidilen gelinen bir yer değil. Kadın kal yarın gidelim demiş. Biraz daha bekleyelim demişsiniz ,beklediğiniz yanlızca bir hafta..Gereksiz olmuş yani .kadında buna söylenmiştir. Benim sözümden çıkma falan biraz abartmış ,söylemleride hoş değil ama annenizin yerine koyun boşverin.

herkes ne kadar rahat ne kadar özgür... kendi başına git, ona haber verme, gezmeye geldim de, hastaneye gittiğini söyleme... gerçekten böyle mi hayatlarınız? belki yaşam tarzlarımızın aile ortamımızın farklılığından kaynaklanıyor bunlar.. kendi başıma gitme imkanım, onları bilgilendirmeden bişeyler yapabiliyor olsam buraya gelipte bunları yazmam öyle davranırım.

bizim aile ilişkilerimiz soğuk mesafeli değil, kimseden habersiz gizli saklı yapılamıyor malesef bişeyler. içimi dökmek için yazmıştım, bu kadar tepki verin diye değil. yinede sağolun ilgilendiğiniz için.

Kv den hicbirzaman dost olmuyor. Tecrübelerimle bunu daha iyibiliyorum neyazıkki.bu dahabaşlangıç gibime geliyor senin için.mesafeni koyup her sırrını vermeseydin keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…