Bazı davranışlarına tahammül edemiyorum:@

Huyundan vazgecmesi zor gibi gozukuyor ama herkes demis zaten birbirinizi tanimis oldunuz .evlendiginizde boyle olmayacagini nasi olmasi gerektigini artik ev arkadasi degil evli olacaginizi aciklayin rahatsiz oldugunuzu belirtin

yani kıyafet yine bir nebze bir de eskiden böyle değildi bunun ağzı iş ortamındaki herkes çok küfürlü konuşuyormuş galiba duya duya kendi de kullanmaya başladı

Ne kendini üzdügüne deger ne onu... bosver assin oraya yeterki mutlu ve saglikli olun....

Erkek cocuklari küfür edince cool olduklarini saniyolar, cocuk iste :)

Isyerinde bile adamlar birisine 'ser...siz 'diyo. Sonra bana donuyo ' k.bakma mine'
diyo.Ne adamlar var ya.Egitim sart kesinlikle

Merhabalar, erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Mesela kırk kere kapının arkasına günlük giydiğin şeyleri asma oraya dış kıyafetleri asıyoruz dedim. İşe giderken giyeceklerini asıyormuş. Anlaşamadık gitti. İkinci mesele gerçekten sinirlerimi zıplatıyor. Benim yanımda argo konuşma diyorum. Bir şeye sinirlendiği zaman konuşuyor. Yani bana söylemiyor ama olaya söylüyor işte ya da birine. Erkek arkadaşın ya da kankan değilim yapma diyorum sinirliyken oluyor diyor. Bugün yine aynı şeyi yaşadık. Görüyorum ki bir şeyleri konuşarak anlatamıyorum çözemiyoruz. Ne yapayım ben şimdi? Nasıl engel olurum buna?
Sizin tavriniza bagli ona sinirlendiginizi degilde uzuldugunuzu belli etseniz odun degilse yavas yavas vazgeçecektir

Merhabalar, erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Mesela kırk kere kapının arkasına günlük giydiğin şeyleri asma oraya dış kıyafetleri asıyoruz dedim. İşe giderken giyeceklerini asıyormuş. Anlaşamadık gitti. İkinci mesele gerçekten sinirlerimi zıplatıyor. Benim yanımda argo konuşma diyorum. Bir şeye sinirlendiği zaman konuşuyor. Yani bana söylemiyor ama olaya söylüyor işte ya da birine. Erkek arkadaşın ya da kankan değilim yapma diyorum sinirliyken oluyor diyor. Bugün yine aynı şeyi yaşadık. Görüyorum ki bir şeyleri konuşarak anlatamıyorum çözemiyoruz. Ne yapayım ben şimdi? Nasıl engel olurum buna?
Ben söýleyeyim. Engel olamazsınız. Olamıyoruz. Olamayacaģız. Huylu huyundan geçmiyor.. ya o şekilde kabul edeceksiniz ya da yol yakınkeb döneceksiniz..

Sen cadde karısı mısın?
:))
Ne acı ki burada bile kendi hemcinslerimiz tarafından çeşitli imalarla hakaretlere maruz kalınıyor. Üstelik birde gülüyorsunuz, tebrik ederim oov çok büyük bir laf söylemişsiniz.
Kib.

Konu sahibi ciddi şekilde karşınıza alıp konuşmayı denediniz mi? Kesinlikle rahatsız olduğunuzu biliyor mu yani. Ona rağmen aynıysa rest çekmenin vakti gelmiş bence. Zira sürekli küfür eden erkek kadar itici birşey yok, gerçi kadınlar içinde geçerli ya bu neyse.

Ay ne ufak tefek seyler valla can sıkmaya değmez.
Bir tane dilsiz uşak al, iş kıyafetlerini ona assın.
Adamın konusmasına da karışma yani ne oluyor argo konusuyorsa anlamıyorum.

iyi iste ne oldugunu görmüssün sutla gitsin

Ayni evde yaşadık ama gel gör ki sonradan çıkıyor bazı huylar küfür ederdi trafikte pardon hayatım falan. şimdi ooo ben yokmuşum gibi. diyorum evlenmeden önce pardon şimdi böyle. Eee o zaman evlenmezdin benle diyor

Küfürlü konuşmak bana göre çok kötü bir alışkanlık.. herkes için olmayabilir.. Eşim etmez sevmez.. değil küfür kullanmak, küfrün resmi dil haline geldigi bir sektörde çalışıyor.. bence kıyafet yanlış yere asılır klozet kapağı açık kalır macun ortadan sıkılır bunlar aşilir ama küfür sorun.. ileride çocuğunun yanında edecek mi kesin yok canım der.. o zaman ağzını tutabiliyorsa sizin için de tutabilir..

Tek derdin kurallarına uymaması olsun. Benim erkek arkadaşım benim evimde kalıyordu 1 yıla yakın... Her gün surat asıyordu, her gün küsecek birşey buluyordu.. En sonunda "hadi cnm sen artık ben de kalma huzurumu kaçırıyorsun" dedim. Yani boşver o da o şekilde rahat ediyordur..

Kesinlikle çok iyi bir şey aynı evde yaşamanız.

Bak ne güzel, olumsuz taraflarını görüyorsun.

Ama şimdi burayı mahalle kadınları basar ve seni yargılar. Diyim ben.
Mahalle karısı derken ?? Kimi neyi asagiliyorsun? Sen kimsin ? Padisah kizi falan mi ?? Karşıt gorusluler diyebilirsin.mahalle karısı nedir. Ben senin gibileri daha dar beyinli görüyorum. İnsan iki defa düşünüp bi defa konuşmalı ki medeni olsun.

Canim zamanla o sana uyar sende ona uyarsin. Birbirinizin isteklerine uyum sağlayabilirsiniz. Evlilik öncesi bu iyi bi dönem olmuş

Ay ne ufak tefek seyler valla can sıkmaya değmez.
Bir tane dilsiz uşak al, iş kıyafetlerini ona assın.
Adamın konusmasına da karışma yani ne oluyor argo konusuyorsa anlamıyorum.

Gerçekten bir insanın küfürlü konuşmasından rahatsız olmaz misin ? Böyle rahat olmak isterdim. Anında soğuyorum karşı taraftan .
Sen de kullandığın için mi seni etkilemiyor , yoksa kullanmıyorsun ama takmıyorsun bu tur şeyleri mi ?

Mesela kırk kere kapının arkasına günlük giydiğin şeyleri asma oraya dış kıyafetleri asıyoruz dedim. İşe giderken giyeceklerini asıyormuş. Anlaşamadık gitti.

dünyanın en büyük derdiymiş valla.

illa snein istediğin olacak diye bişey yok ki. sen x asarsın o y asar. ne var bunda.

Dilsiz uşak ne ayol?

Şu nane:KK45:

IMG_3132.webp

Gerçekten bir insanın küfürlü konuşmasından rahatsız olmaz misin ? Böyle rahat olmak isterdim. Anında soğuyorum karşı taraftan .
Sen de kullandığın için mi seni etkilemiyor , yoksa kullanmıyorsun ama takmıyorsun bu tur şeyleri mi ?

Konu sahibinin sevgilisi argo konusuyormuş ama küfürlü değil ki.
Ben de küfürlü konusuyorum evet, o yuzden rahatsız olmuyorumdur belki de, büyüdüğüm cevreyle alakalı. Annem babam salak denmesinden bile rahatsız olan insanlar halbuki.

Back
X