Bazı erkekler neden????

EfnanSena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
211
98
98
39
Bazı erkekler neden çocuk istemez..bazıları eşine yalvarırken bazıları için neden uzak bir düşüncedir. Nasıl ikna edilebilir..Hele ki çocuk seven bir adamsa..var mı fikri olan ya da benzer durum yasayan

Korkuyordur sorumluluk almaya. O istemeden siz hiçbir şekilde ikna edemezsiniz

Başta bilmiyor muydunuz istemediğini veya geç istediğini? Bir şeyi zorla kimseye yaptıramazsınız, hele ki çocuk...

Olursa eğer, bir başka gün buraya konu açarsınız eşim cocuğuma çok ilgisiz, hamileyim eşim ilgilenmiyor.

Bu ciddi bi sorumluluk.

Ben diger kk hatunlarindan farkli dusunuyorum. Uremek dogal ihtiyactir. Meslegini eline alip belli bir yasin uzerinde tum erkekler cocuk ister.
Erkekler diyorum cunku kadinlar istemeyebilir. Aci cekecekler, vucutlari bozulacak, emzirecekler, ise guce ara vermek zorunda kalacaklar.
Ama bir erkek istemiyorsa, o kadini yeterince sevmiyordur, ondan cocugu olsun istemiyordur.

Ben diger kk hatunlarindan farkli dusunuyorum. Uremek dogal ihtiyactir. Meslegini eline alip belli bir yasin uzerinde tum erkekler cocuk ister.
Erkekler diyorum cunku kadinlar istemeyebilir. Aci cekecekler, vucutlari bozulacak, emzirecekler, ise guce ara vermek zorunda kalacaklar.
Ama bir erkek istemiyorsa, o kadini yeterince sevmiyordur, ondan cocugu olsun istemiyordur.
Bana da garip geliyor çocuk olaynda kadının sorumluluğu daha fazla bence

Akışına bırak ve bu arada akşam boş vakit kalınca deli gibi bagır cagur cışdır.git paçasından çekiştir hadı oynayalım de:)delirdinmi derse çocuk yapalım onla ugrasıyım seni rahat bırakırım dersın:)evliliğimizin 3.yılı ikna edebilmiştim bende.erkekler çocuk sevseler bile bazı şartlar hazır olsun(borç varsa bitsin vs)istiyorlar.çokta zorlamamak lzm çocuktan sonra degişik bir boyut kazanıyor evlilik.en guzel zamanda yavrunuz sizi bulsun.

Başta bilmiyor muydunuz istemediğini veya geç istediğini? Bir şeyi zorla kimseye yaptıramazsınız, hele ki çocuk...

Olursa eğer, bir başka gün buraya konu açarsınız eşim cocuğuma çok ilgisiz, hamileyim eşim ilgilenmiyor.

Bu ciddi bi sorumluluk.
[/QUOTE
Istemegini bilmiyordum tabi ki bilsem zaten bunu sorun etmezdim şimdi

Bu ciddi bi sorumluluk.
Bilseydim sorun etmezdim zaten şuan bilmiyordum istemediğini

Biz nisanli iken konusmustuk cocuk durumunu.aranizda hic konusu gecmemesi saglikli olmamis.simdi uzulen taraf sizsiniz .ilk hissettiren duygu senin hazir olmadigini dusunebilir.sen de begenmedigi bir ozellligini degistir.de ki kadinlik hormonlari ile ilgili olabilir.iyi yonde etkiliyor diyebilirsin
Cocuk sahibi olmak gercekten zor is.basindan neler gececek bilmiyorsun.eve ebeveyn le ilgili kitaplar al oku ortaya birak .cocukla ilgili bir konu olunca onu suclamadan duygunu ifade et.kendini geri cek ama fikrini empoze etmekten vazgecme.

Biz nisanli iken konusmustuk cocuk durumunu.aranizda hic konusu gecmemesi saglikli olmamis.simdi uzulen taraf sizsiniz .ilk hissettiren duygu senin hazir olmadigini dusunebilir.sen de begenmedigi bir ozellligini degistir.de ki kadinlik hormonlari ile ilgili olabilir.iyi yonde etkiliyor diyebilirsin
Cocuk sahibi olmak gercekten zor is.basindan neler gececek bilmiyorsun.eve ebeveyn le ilgili kitaplar al oku ortaya birak .cocukla ilgili bir konu olunca onu suclamadan duygunu ifade et.kendini geri cek ama fikrini empoze etmekten vazgecme.
Konu açmıştım Aslında bunu konuşmak için erken demişti. Istemiyorum demedi ya da ben mi anlamadım..

Katılmıyorum ben bu düşünceye,erkekler de tıpkı kadınlar gibi bir çocuğun sorumluluğunu üstlenme konusunda çekimser kalabiliyorlar.
Çocuk için yanıp tutuşanlar da var çocuk fikrinden fersah fersah kaçanlar da var.Bu duygular kadar mantığın da hükmettiği bir durum.

Maddi problemler , babalığa hazır olmadığını hissetme , evde huzursuzluk kavga varsa çocugun o ortamda büyümesini istemediğinden evliliğn oturmasını beklemesi vs.. Nedenini sorgulamak ve çözüm üretmeye çalışmak eşinizi ikna etmeye çalışmaktan daha doğru olabilir.

Bazı erkekler neden çocuk istemez..bazıları eşine yalvarırken bazıları için neden uzak bir düşüncedir. Nasıl ikna edilebilir..Hele ki çocuk seven bir adamsa..var mı fikri olan ya da benzer durum yasayan
tanıdığım birisi iyi baba olamam diye istemiyordu
şahsen ben de henüz istemiyorum sebebi anne olabilecek olgunlukta hissetmemem(sanki evlendim de gerçi :KK53:)

Back
X