Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkegi bulayim da ikna etmeyi sonra dusunurum.![]()
Bana da garip geliyor çocuk olaynda kadının sorumluluğu daha fazla benceBen diger kk hatunlarindan farkli dusunuyorum. Uremek dogal ihtiyactir. Meslegini eline alip belli bir yasin uzerinde tum erkekler cocuk ister.
Erkekler diyorum cunku kadinlar istemeyebilir. Aci cekecekler, vucutlari bozulacak, emzirecekler, ise guce ara vermek zorunda kalacaklar.
Ama bir erkek istemiyorsa, o kadini yeterince sevmiyordur, ondan cocugu olsun istemiyordur.
Başta bilmiyor muydunuz istemediğini veya geç istediğini? Bir şeyi zorla kimseye yaptıramazsınız, hele ki çocuk...
Olursa eğer, bir başka gün buraya konu açarsınız eşim cocuğuma çok ilgisiz, hamileyim eşim ilgilenmiyor.
Bu ciddi bi sorumluluk.[/QUOTE
Istemegini bilmiyordum tabi ki bilsem zaten bunu sorun etmezdim şimdi
Bilseydim sorun etmezdim zaten şuan bilmiyordum istemediğiniBaşta bilmiyor muydunuz istemediğini veya geç istediğini? Bir şeyi zorla kimseye yaptıramazsınız, hele ki çocuk...
Olursa eğer, bir başka gün buraya konu açarsınız eşim cocuğuma çok ilgisiz, hamileyim eşim ilgilenmiyor.
Bu ciddi bi sorumluluk.
Konu açmıştım Aslında bunu konuşmak için erken demişti. Istemiyorum demedi ya da ben mi anlamadım..Biz nisanli iken konusmustuk cocuk durumunu.aranizda hic konusu gecmemesi saglikli olmamis.simdi uzulen taraf sizsiniz .ilk hissettiren duygu senin hazir olmadigini dusunebilir.sen de begenmedigi bir ozellligini degistir.de ki kadinlik hormonlari ile ilgili olabilir.iyi yonde etkiliyor diyebilirsin
Cocuk sahibi olmak gercekten zor is.basindan neler gececek bilmiyorsun.eve ebeveyn le ilgili kitaplar al oku ortaya birak .cocukla ilgili bir konu olunca onu suclamadan duygunu ifade et.kendini geri cek ama fikrini empoze etmekten vazgecme.
Ben diger kk hatunlarindan farkli dusunuyorum. Uremek dogal ihtiyactir. Meslegini eline alip belli bir yasin uzerinde tum erkekler cocuk ister.
Erkekler diyorum cunku kadinlar istemeyebilir. Aci cekecekler, vucutlari bozulacak, emzirecekler, ise guce ara vermek zorunda kalacaklar.
Ama bir erkek istemiyorsa, o kadini yeterince sevmiyordur, ondan cocugu olsun istemiyordur.
tanıdığım birisi iyi baba olamam diye istemiyorduBazı erkekler neden çocuk istemez..bazıları eşine yalvarırken bazıları için neden uzak bir düşüncedir. Nasıl ikna edilebilir..Hele ki çocuk seven bir adamsa..var mı fikri olan ya da benzer durum yasayan