Anlamadiniz sanırım. Kredi kartı bu. İçinde de para var bir suru. Ne kadar zor durumda olduğumu gördü. İnsanlar da araya girdi hocam kız zor durumda yardim etseniz falan dediler. Ne var yani 1 dakika anonstan gebermez. Hayvan değil hayvan oğlu hayvan hem de.İmama hayvan herif demeniz hiç hoş olmamış.
Adam haklı çünkü.
İpini koparak gider anons yaptır der..
HahahajahGeçmiş olsun, iyi tarafından bakın.
Kredi kartı ekstreniz geçen ya göre daha düşük gelecekk.
Anlamadiniz sanırım. Kredi kartı bu. İçinde de para var bir suru. Ne kadar zor durumda olduğumu gördü. İnsanlar da araya girdi hocam kız zor durumda yardim etseniz falan dediler. Ne var yani 1 dakika anonstan gebermez. Hayvan değil hayvan oğlu hayvan hem de.
Anlamadiniz sanırım. Kredi kartı bu. İçinde de para var bir suru. Ne kadar zor durumda olduğumu gördü. İnsanlar da araya girdi hocam kız zor durumda yardim etseniz falan dediler. Ne var yani 1 dakika anonstan gebermez. Hayvan değil hayvan oğlu hayvan hem de.
Aynen güvenlik zaten devamlı parkta sokakta falan nobet halinde. 5-6 görevli var. Cami var market var yasam.merkezi var. İyi niyetli olan biri zaten birine birakirdiSitenin güvenlik görevlilerine teslim edebilirdi .
Çok geçmiş olsun .
Bu ne iğrençliktir???Anlamadiniz sanırım. Kredi kartı bu. İçinde de para var bir suru. Ne kadar zor durumda olduğumu gördü. İnsanlar da araya girdi hocam kız zor durumda yardim etseniz falan dediler. Ne var yani 1 dakika anonstan gebermez. Hayvan değil hayvan oğlu hayvan hem de.
Alan kadına ne küfürler ettik üstelik tek ben değil bütün mahalle. İmam bey de yardımcı olabileceği halde kilini oynatmadi. Kaybettim diye öleyim mi yani. Belki anons edilse kadın korkar gelir bırakır. Simdi bir hafta kart ile ugrasacagim. Param yok üstelik ve kitap sipariş vericektim. Hakaretlerimden daha fazlasını hak ediyor ikisi de.Okudum ve de anladım.
Tek kredi kartı kaybeden siz değilsiniz, iptal ettirmişsiniz olmuş gitmiş..
Paranızı bankadar gişelerden kartsız çekebilirsiniz, sefil olmanıza gerek yok...
Hırsınızı suçsuz birinden çıkarmayın
Alan kadından çok imama hakaret ediyorsunuz bu da ilginç
Aynen bu sitede herkes her şeyi birilerinin yüzüne söylüyor zaten de bi ben sanaldan yapıyorum.Buna iğrençliktir???
Sanal diye her önüne gelen beddua ediyor,küfrediyor,hakaret ediyor.
O kadar dert ettiyseniz gidin adamın gözüne içine baka baka saydırın o da cevap verince kavganızı yapıp stresinizi atmış olursunuz!!!
Amcama anlattım dedi ki "o isine gelene yardim eder. Bir yakınının yüzüğü kaybolmuş direkt anons yaptırmış. Yahu buna mi takildiniz ne var yani incileri mi dökülürdü iki dakika konuşsa. Nefret ediyorum yahu. Dindar insan yardımsever olur insanlık yapamayana da ne denir bilirsin.Siz böyle istediğinizi yapmayanlara hakaret mi edersiniz hep?
Vardır belki yapmamasının bir sebebi..
Alan kadına ne küfürler ettik üstelik tek ben değil bütün mahalle. İmam bey de yardımcı olabileceği halde kilini oynatmadi. Kaybettim diye öleyim mi yani. Belki anons edilse kadın korkar gelir bırakır. Simdi bir hafta kart ile ugrasacagim. Param yok üstelik ve kitap sipariş vericektim. Hakaretlerimden daha fazlasını hak ediyor ikisi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?