bazı insanlar insan değil

öğretmenlerin sokaktaki insanlara extra bi tahammmülü olması gerekiyormuş gibi bir algı var.
konu da öğretmen öğrenci konusu değil , konuyu saptırmayın asıl siz.
boşa yazıyorum ya nasılsa siz de anlamayacaksınız.

ayrıca konu sahibi de gayet insancıl. derdini paylaşmış zorda kalmış kimse yardım etmemiş. kimse yardımcı olmadığı için teşekkür edecek değil ya insan.
burası bdv zaten

Paranizin gitmedigine sevinin. Artik yapacak birsey yok. Bir hafta disinizi sikin. Baska dert vermesin Allah. Iptal ettirmeniz iyi olmus. Herkes isine geldigi gibi calisiyor. Alan ne niyetle aldi belli degil. Bosuna kizmayin artik olan olmus.
Basimiza illa kötü seyler de geliyor. Cok sükür baska birsey olmamis.
Bazen kaybolan bulunuyor bazen bulunmuyor. Bosuna da kizmayin insanlara herkes zaten niyetinden sorumludur siz kendinizi bozmayin degmez.
Benim cocugumun bebek arasini caldilar valizlerle ugrasirken, tek parcasini. inanin ben de cok kizmistim. alan neden aldi, neyine yarayacak yahu neden diye cok sinirlenmistim.
Sinirinizi de cok iyi anliyorum. Ama kaybiniz yok sevinin. Benim arabam gitti pahali bir markaydi, gittigine mi yanayim paraya mi o arada cocugumun arabasiz kalmasina mi..
Zarar görmeden atlattiginiz iyidir yine bunu düsünün.

Ca
Canım klavye başından ne güzel akil veriyorsun. Ya kartimi ben taksim meydanında degil sitede düşürdüm. Küçük yer. Kartı alıp ortadan kaybolan var, yardim edeceği halde başından savan din adamı var. Napiyim zil takip oynayim mi? Daha ise yeni girdim maasimi almama bir ay var. Bir hafta beş kurussuz gezicem. Umarım başına gelir de anlarsın.

Bişeyin kafası değil, insanlara nasıl baktığın burada olay.

Bayan birini direk hırsız diye yaftalıyor, hiç parası çalınmamasına rağmen; diğeri de o istedi diye camiden anons yapmadığı için "hayvan, hatta hayvan oğlu hayvan" olarak nitelendiriliyor.

İnsanlara bu kadar negatif yaklaşan biri acaba benim çocuğuma nasıl davranır, ne gibi değerler verir diye sizin hiç endişeniz olmaz mı?

Ben yurtdışında pasaport, cüzdan, kartlarım içinde olan çantamı kaybettim. Bir adam almış, başka şehre götürmüş.
Cüzdanımın peşinden şehir değiştirdim. Hayvan herif niye polise bırakmamış demedim hiç. Allah razı olsun, o değil de başkası alsa belki o anki varım yoğum uçmuştu.
O an ne yapacağını hızlı düşünememiş olabilir. Sonuçta kötü niyetli olmaması önemli.

Ben çocuklarımı gayet iyi yetiştiriyorum..
Okuldan da sürekli başarı belgeleri geliyor çok şükür..
Öğretmenleri dadı gibi görmediğim ve onlara çok kıymet verdiğim için o sözlerim..
Artık sizinle tartışıp da boşuna sinirlerimi bozmayacağım..

+1 canım benim yaa eline ağzına sağlık.
tatilde bile öğretmeni dadı diye gören var malesef

Tesekkur ederim ya. Sizin gibi insanların olması ne güzel. Öğretmeniz diye insanlar artik özel hayatımıza da burnunu sokmaya başladi. Hayatında kaç öğretmen tanidiysa artik. Hepsi sezen cumhur Önal zannediyor bizi. Hicbir şeye sinirlenmeyelim, kizmayalim ağzımızı acmayalim vs. En ufak bi tartışma çıksın " yaauvvv bi de öğretmen olacaksın cık cik çık"

amaninn buralar karismis

imam baskasi icin anons yapip sizin icin yapmadiysa kizmakta haklisiniz, fakat uslubunuz pek hos olmamis, insanlar o nedenle tepki gosteriyor. evet karti alan kadin da bir yere teslim etmemis, suphelenmekte de haklisiniz, ama burada yapabileceginiz tek sey karti biran once kapattirmak. gecmis olsun umarim biran once yeni kartiniz elinize gecer, ama sunu unutmayin, keskin sirke kupune zarar demis atalarimiz.

kızcağız strese girmiş işte. pozitif enerji mi saçsın?
ya da sınıfında öğrencisine karşı da negatif enerjili mi. sınıf ortamında mı gördünüz konu sahibini de böyle yargılayabiliyorsunuz?
yurtdışıyla burayı kıyaslamana da gerek yok. söyleyecek çok şey var da boşver...

hayvanlara hakaret etmeyelim lütfen.
insansı diyebilirsiniz

Yapamayız dedi her bi sey kaybeden bize gelir o zaman dedi. Hayvan herif.

Bulup cebine atan hatun kişisi suçlu zaten orası herkesin malumu da ama imam çok doğru söylemiş. Adama hakaret etmeniz çok yanlış.
Küçük bir köyde yaşıyorsanız yapılabilir bir şey ama koskoca yaşam alanında bunu yapması dediği gibi olaylara meydan verir.

Artık düşürdüğünüz bir şeyi yolda bulamazsınız ilk işiniz bankadan iptal ettirmek olsun bundan sonra.

Canım bak köy değil ama küçük bir site. Herkes birbirini az çok tanir. Hayır herkesin her gün bir şeyi mi kayboluyor da camiye kosacak. Kirk yılda basa gelecek bir durum. Boyle zor bir duruma düştüm. Yardim eden olmadı. Hala sinirliyim.

Hakareti hicbi sekilde onaylamam onu basta belirteyim,

Fakat Cami zaten sitenin Camisi anons yapmasinin kime ne zarari olabilir ki? Hele 'ipini koparan anons yaptirmak icin gelir' cumlesine yorum bile yapmiyorum.

Eh madem öyle kimse gorev tanimi disindaki hicbi konuda kimseye yardimci olmasin!

Senin gibi klavye başından hakaret etmek gibi değil de bankacı olduğum için arkadaşın yazdığına birkaç şey eklemek istedim. Ben de dahil burada hiç bir arkadaş zil takıp oynamanızı önermedi. Başıma gelirse az önce size akıl vermek için yazmadığım yöntemi uygular ve emin olmadan kimsenin günahını almam, kartımın gelmesini beklerim. Parasız kalırsam da başka insanlara klavye başından carlamam. Size kart gelene kadar sabır ve sakinlik diliyorum.

Oldu canım her önüne gelen param kayboldu yok donum kayboldu yok şuyum yok buyum diye anons yaptırsın imam da buna müsaade etmeyince hayvan oğlu hayvan olsun kimin hayvan olduğu ortada da neyse.. Bu karakterde birinin eline hoparlör alıp sitede kendi kendine anons yapmış olmasını beklerdim

C
Canım benim sagolasin. Ne kadar anlayisli birisin. Keşke su sitede Herkes mağdur olmuş insan halinden anlasa senin gibi.

iptal ettiysen birşey olmaz. ama şunu da unutmamak gerekir. internet alışverişlerinde şifre gerekmiyor. ama sen iptal ettiğin için artık korkmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…