Alan kadına ne küfürler ettik üstelik tek ben değil bütün mahalle. İmam bey de yardımcı olabileceği halde kilini oynatmadi. Kaybettim diye öleyim mi yani. Belki anons edilse kadın korkar gelir bırakır. Simdi bir hafta kart ile ugrasacagim. Param yok üstelik ve kitap sipariş vericektim. Hakaretlerimden daha fazlasını hak ediyor ikisi de.
Yahu kadın koth niyetli. Kartı alıp kaçan kadın ne amaçla götürür? Bi yere bırakacağı halde. Harcamak için. Amacı bu olduğu halde şifre istemeyen alışverişleri yapmamış. Gerçi daha dun aksam kayboldu. Direkt alışveriş etmek istememiştir."Zaten şifreli de netten de alışveriş yapmamış hic nedense."
"Yapamayız dedi her bi sey kaybeden bize gelir o zaman dedi. Hayvan herif."
Sizden başka herkesi dolandırıcı ya da hayvan olarak mı görüyorsunuz. Kadının kartı alıp gitmesi garip, evet. Ama nedense harcama yapmamış demeniz bana daha garip geldi. Hele imama hiç girmiyorum.
Peki hanfendi. Umarım boyle bir duruma dusmezsiniz de su anki hislerimi anlamazsiniz.Öleyim mi demişsiniz
Aynı mantıkla imam anons yapmadı diye ölsün mü yani?
Bu kadar hakaret etmeniz hoş değil..
Siz karar veriyosuniz zaten kimin iyi öğretmen olup olamayacağını. Aynen ya öğretmenler hic sinirlenmiyor hic küfür etmeyen pambik gibi insanlar. Hayal dunyaniz harika.Belki de kadın başkasının eline geçip kullanmasını engellemek için aldı..
Belki bankaya iade edecek..
Siz de kaybetmeseydiniz kartınızı sahip çıksaydınız..
Bir de öğretmen olacaksınız..
Sürekli mahallevari konuşmalar..
Sizin gibi bir öğretmeni olmasını asla istemezdim çocuklarımın..
Yahu kadın koth niyetli. Kartı alıp kaçan kadın ne amaçla götürür? Bi yere bırakacağı halde. Harcamak için. Amacı bu olduğu halde şifre istemeyen alışverişleri yapmamış. Gerçi daha dun aksam kayboldu. Direkt alışveriş etmek istememiştir.
imam anons yapar mı ki yahuSelam. Az evvel kredi kartimi kaybettiğimi farkettim. Bir sitede otueuyoriz sitede bir market bir bakkal bir cami ve bir de yasam merkezi var. Dun marketten sigara alıp eve döndüm. Bugün de anladım ki kartı eve giderken dusurmusum. Paniğe kapıldım tabi. Allahtan nerde düşürdüğmü biliyorum ya hemen çıktım. Sitemiz büyük değil. Hemen yolları aramaya başladım. Bi kız çocuğu " abla kart mo ariyosun" dedi. Bem de evet dedim. Çocuk kartı dun bir kadının bulduğunu bu ne diye sorup kredi kartı olduğunu öğrenince eve götürdüğünü söyledi. Ben de kadını tarif et dedim çocuk tanımıyorum ki dedi. Bakkala markete sordum camiye yasam merkezine vs her yere sordum kart getirilmemiş. Güvenlik görevlileri var onlara da dedim bi bilginiz vsr mi bi kadın bulmus dedim. Onlar da bizim haberimiz yok ama camiye anons yaptırın bulan kişi getirip bıraksın dediler. Caminin imamına gidip rica ettim güya allah yolunda cok dindar birisi ya beni başından atti. Yapamayız dedi her bi sey kaybeden bize gelir o zaman dedi. Hayvan herif. Ben de ne yapayım bankayı arayıp iptal ettirdim. Alan kadın alışveriş yapmamış. Zaten şifreli de netten de alışveriş yapmamış hic nedense. Uzun lafın kısası bugün sinirlerimi ziplattilar. İsin kötüsü daha yeni para yatirmistim bin liraya yakin limit var. Bir hafta sefil sefil dolasicam artik kart çıkana kadar. Nefret ediyorum insanların kotu niyetinden, fırsatını bulduklarında hazıra konma heveslerinden. Normal bir insan kart kimlik vs bulsa gider markete bırakır guvenlige verir camiye verir. Ama insan olan yapar bunu.
Siz karar veriyosuniz zaten kimin iyi öğretmen olup olamayacağını. Aynen ya öğretmenler hic sinirlenmiyor hic küfür etmeyen pambik gibi insanlar. Hayal dunyaniz harika.
Aynen aynen. Bankaya iade edicek. Yasam merkezi güvenlik market varken gidip bankaya iade edicek. Üzerinde adim yazdigi halde on metre ilerdeki muhtara vermeyi de düşünmedi belki muhtar kotu niyetlidir. Yav surda hırsızlar da korunuyor be güzel site .Belki de kadın başkasının eline geçip kullanmasını engellemek için aldı..
elinde sihirli değnek öğretmenlerin. haksılığa uğramış eyvallah mı diyecekBelki de kadın başkasının eline geçip kullanmasını engellemek için aldı..
öğretmen olması insan üstü melek olmasını gerektirmiyor. elinde sihirli değnek öğretmenlerin. her şeye eyvallah mı diyecek
teşekkür mü etseydi çalındı, yardım edilmedi diye?
karşınızdakini önce insan olarak görmediğiniz sürece bir de şöyle olacaksın bir de böyle olacaksın diyemezzsiniz.,
başka meslekten olsa istediği gibi konuşma hakkı da var size göre o zaman. bu nasıl bi kafa yaa
Ya olayı tam bilseniz siz benden daha sinir olursunuz. Benim zaten çalışıp biriktirdigim para. Ailemden para almiyorum. Bütün param kartta. Adam yardim edeceği halde yardim etmiyor keyfine tamamen . ben ne yapayım bu durumda. Siirle miHerkes sinirlenir..
Ama sinirlerine de hakim olmalı di mi?
Üslubu bozmamalı..
Güvenlik yapabileceğini söyledi. Bir suru kişi de söyledi. Rica etti. Amcamın dediğine gore bir arkadaşı için yapmış. Ya ne var yapsa bir dakika nazik ses tellerini çalıştıracak. Ama insanda insanlık olmalı ki yardim etsin. Herkes çok dindar dinimizde de zaten düşene bi tekme de siz vurun yardim etmeyin deniliyor dimi.imam anons yapar mı ki yahu
adama boşuna kızmışsınız bence
Ya olayı tam bilseniz siz benden daha sinir olursunuz. Benim zaten çalışıp biriktirdigim para. Ailemden para almiyorum. Bütün param kartta. Adam yardim edeceği halde yardim etmiyor keyfine tamamen . ben ne yapayım bu durumda. Siirle mi
Ene kız bu konuya noldu, neden herkes konu sahibine yükleniyor? Kartını kaybetmiş sadece.
Ben senin çocuğunun dadısı değilim. Hicbir öğretmen de degil. Öğretmenliğin ne olduğunu bi ogreniver . esas sen her şeyi öğretmenden bekliyosan sen iyi anne olamazsın. Biz çocukların önünde özel hayatımızı tartismiyoruz. Ya da ben bu olayı derste anlatip imamın dedikodusunu yapmiyorum. Çocuklara yansitmiyorum da özel hayatjmi. Sen kendi çocuğunu evinde adam gibi yetiştir sonra okula yolla. Öğretmen olmamaliymisim karar mercii sen misin?Nasıl kafa ne demek?
Öğretmenler eğitiyor ya çocuklarımızı..
Aile kadar onları da örnek alıyorlar ya..
Eğitim veriyorlar ya..
Bunu anlatmak istedim ama korkarım siz beni anlamayacaksınız..
Ayrıca teşekkür etmesi gerekmiyor, eyvallah demesi de..
Söylediklerimi saptırmayın.
Ben karşımdakini insan gibi görüyorum da görmeyen konusahibi bilmem farkında mısınız?
Teşekkürler. Kartı iptal ettirdim iste. Daha yapicak bir şey yok.Şiire gerek yok..
Sinirlenmekte haklısınız da..
Sadece birilerine hakaret ediyorsunuz ya..
Bu yanlış diyorum ben..
İnşallah en kısa zamanda halledersiniz sorununuzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?