bazı insanlar insan değil

Belki de kadın başkasının eline geçip kullanmasını engellemek için aldı..
Belki bankaya iade edecek..
Siz de kaybetmeseydiniz kartınızı sahip çıksaydınız..
Bir de öğretmen olacaksınız..
Sürekli mahallevari konuşmalar..
Sizin gibi bir öğretmeni olmasını asla istemezdim çocuklarımın..

Yahu kadın koth niyetli. Kartı alıp kaçan kadın ne amaçla götürür? Bi yere bırakacağı halde. Harcamak için. Amacı bu olduğu halde şifre istemeyen alışverişleri yapmamış. Gerçi daha dun aksam kayboldu. Direkt alışveriş etmek istememiştir.

Siz karar veriyosuniz zaten kimin iyi öğretmen olup olamayacağını. Aynen ya öğretmenler hic sinirlenmiyor hic küfür etmeyen pambik gibi insanlar. Hayal dunyaniz harika.

Ya öyle değilse..
Nasıl ödeyeceksiniz o vebali?

imam anons yapar mı ki yahu
adama boşuna kızmışsınız bence

bence kadin yine de iyi niyetliymis alisveris yapabilirdi. cok rahat hem de. belki de kadin kimse almasin diye aldi olamaz mi? ki baa oyle geldi bu saate kadar alisveris olmadiysa. krabam caldirdi sifreliydi 2 saat icinde limiti bitirmisti

Ene kız bu konuya noldu, neden herkes konu sahibine yükleniyor? Kartını kaybetmiş sadece.

Aynen aynen. Bankaya iade edicek. Yasam merkezi güvenlik market varken gidip bankaya iade edicek. Üzerinde adim yazdigi halde on metre ilerdeki muhtara vermeyi de düşünmedi belki muhtar kotu niyetlidir. Yav surda hırsızlar da korunuyor be güzel site .

elinde sihirli değnek öğretmenlerin. haksılığa uğramış eyvallah mı diyecek
teşekkür mü etseydi çalındı, yardım edilmedi diye?

karşınızdakini önce insan olarak görmediğiniz sürece bir de şöyle olacaksın bir de böyle olacaksın diyemezzsiniz.,
başka meslekten olsa istediği gibi konuşma hakkı da var size göre o zaman. bu nasıl bi kafa yaa

Paranızı kaybetmediginize şükür edin bence. Ben cüzdanı avm tuvaletinde unutmuşum hemen geri döndüm cuzdan filan yoktu belki güvenlige birakılmistir diye sordum sorusturdum yoktu. Kaldim 5 parasız eve dönemedim kuzenimi aradım. İcinde kimlikte dahil birçok şey vardı ve işin kötüsü iyi bir miktar nakitte vardı. Olduğuyla kaldı sadece aldıgı para umarım ondan misliyle cıkmıstır yada cıkar bunu dedim sadece. Altı üstü yeni kart bekliceksiniz abartmayın. Dikkat etseydiniz.

Nasıl kafa ne demek?
Öğretmenler eğitiyor ya çocuklarımızı..
Aile kadar onları da örnek alıyorlar ya..
Eğitim veriyorlar ya..
Bunu anlatmak istedim ama korkarım siz beni anlamayacaksınız..
Ayrıca teşekkür etmesi gerekmiyor, eyvallah demesi de..
Söylediklerimi saptırmayın.
Ben karşımdakini insan gibi görüyorum da görmeyen konusahibi bilmem farkında mısınız?

Herkes sinirlenir..
Ama sinirlerine de hakim olmalı di mi?
Üslubu bozmamalı..
Ya olayı tam bilseniz siz benden daha sinir olursunuz. Benim zaten çalışıp biriktirdigim para. Ailemden para almiyorum. Bütün param kartta. Adam yardim edeceği halde yardim etmiyor keyfine tamamen . ben ne yapayım bu durumda. Siirle mi
imam anons yapar mı ki yahu
adama boşuna kızmışsınız bence
Güvenlik yapabileceğini söyledi. Bir suru kişi de söyledi. Rica etti. Amcamın dediğine gore bir arkadaşı için yapmış. Ya ne var yapsa bir dakika nazik ses tellerini çalıştıracak. Ama insanda insanlık olmalı ki yardim etsin. Herkes çok dindar dinimizde de zaten düşene bi tekme de siz vurun yardim etmeyin deniliyor dimi.

Şiire gerek yok..
Sinirlenmekte haklısınız da..
Sadece birilerine hakaret ediyorsunuz ya..
Bu yanlış diyorum ben..
İnşallah en kısa zamanda halledersiniz sorununuzu..

Ene kız bu konuya noldu, neden herkes konu sahibine yükleniyor? Kartını kaybetmiş sadece.

Kartını kaybetmiş sadece değil ki .Kartını kaybetmiş ama olaya karışanları hayvan ve soyguncu olarak nitelendiriyor. Kaybedildiği farkına varıldığı an bankayı arayıp kartı kullanıma kapatabilir ve bulunca tekrar kullanıma açtırabilir. Tamamen kapamak da bir seçenek. Çözümü var. Ama sağa sola hakaret etmek çok çirkin değil mi? Sonuçta cebinden çalınmamış, kendisi düşürmüş.

Ben senin çocuğunun dadısı değilim. Hicbir öğretmen de degil. Öğretmenliğin ne olduğunu bi ogreniver . esas sen her şeyi öğretmenden bekliyosan sen iyi anne olamazsın. Biz çocukların önünde özel hayatımızı tartismiyoruz. Ya da ben bu olayı derste anlatip imamın dedikodusunu yapmiyorum. Çocuklara yansitmiyorum da özel hayatjmi. Sen kendi çocuğunu evinde adam gibi yetiştir sonra okula yolla. Öğretmen olmamaliymisim karar mercii sen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…