• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı kadınlar neden evli adamla bile bile birlikte olurlar ?

Aaa ama siz bdv'de öğrenmediniz mi?Erkektir karısına sadakat sözü veren.O yüzden bu kadınlara kızmamalıyız.Onlar bir söz vermedikleri için istedikleri erkeklerle beraber olabilirler.
Bi sey sorabilir miyim? Bdv nedir ? Bugün o kadar cok okudum ki bunu merak ettim.Daha önce hic rastlamamistim..

Benim bir arkadaş şanssız mi desem ne desem bilmiyorum kız hep evli kişilere karşı ilgi duyuyordu. Ama evli olduklarını bilmeden. Evli olduklarını öğrendiği an hayatı tepetaklak oluyordu. Ama kolay kolay vazgeçemiyordu erkek sevgili olduktan sonra itiraf ediyordu.
Onunki sanırım sizin konunuzun biraz dışında kaldı .

Bazı kötü kalpli kadınlar. Kadına düşman olanlardan bahsediyorum.
Bile isteye evli olduğunu bile bile gidip o adamla yaklasanlarin tek amacı var ego tatmini başka da bir şey değil.

Bir kadın bir kadına saygı duyuyorsa erkek isterse dünyanın en yakışıklısı olsun en karizmatik en flörtoz biri oldu kadın ona bakmaz. Evindeki eşini üzmemek için bakmaz. Başka bir kadının gözyaşına sebep olmaz.

Simdi bu tipler de hic mi suc yok elbette var da asil suclu o evli erkekte. Yani kocada. Yuz vermese yuz bulabilir mi?
Genelde de karsi tarafa bu pislik kocalar evliliginde mutsuz oldugunu, esiyle yataklarini ayirdigini, cocuklar icin katlandigini, ailelerin zoruyla evlendirildigini, karisini sevmedigini, bosanmak uzere oldugunu...gibi yalanlar soyluyorlar. Bu salak kadinlar da inaniyor... oyle oldugunu sanip adamin bosanmasini bekliyor bir de...

yani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya 😂😂😂😂

Can sıkıcı bir konu ve bir çok insanın bu konuda acı bir mazisi var.

Neden böyle bir konu açtınız, var mı yasadiginiz bir durum ?

Ve neden bu kadar gülen ifade ?

Ne desek boş. Kararktersiz oldukları için kabul ediyorlar karaktersizlerle birlikte olmayı.

Ancak bu hakaretler hiçbir şey degistirmez.

Yıkılan hayat yıkılıyor.

Tek temennim vurdukları yerden vurulmalari omurlerince ve aynı şeref yoksunu kişilere denk gelsinler.

Benim calistigim sektorde erkekler cogunlukta. Aralarinda cok yakin dostlarim var. Onlar anlattikca hayattan soguyorum😰 Bir arkadasim evli ve kadin mesaj atıyor carsamba sekizde musaitsen gelsene diye. Kadin da isi gucu yerinde biri. Adam gidiyormus. Bu kadin arada msj atar musaitsen gel der o kadar diyor. Zavalli karisi da evde cocuk baksin haberi yok.

Simdi bu tipler de hic mi suc yok elbette var da asil suclu o evli erkekte. Yani kocada. Yuz vermese yuz bulabilir mi?
Genelde de karsi tarafa bu pislik kocalar evliliginde mutsuz oldugunu, esiyle yataklarini ayirdigini, cocuklar icin katlandigini, ailelerin zoruyla evlendirildigini, karisini sevmedigini, bosanmak uzere oldugunu...gibi yalanlar soyluyorlar. Bu salak kadinlar da inaniyor... oyle oldugunu sanip adamin bosanmasini bekliyor bir de...
İnanmasınlar.
Memlekette adam mı kalmamista evli adamın boşanmasını bekliyorlar?
Eşini aldatan erkeğin ne olduğu belli zaten de kadınların evli erkekler tarafından kandırılan, aptal tarafa konulmasını da asla doğru bulmuyorum.
Bal gibi ahlaksız ve karakter yoksunu olduğu için evli erkeklerle birlikte oluyorlar.

Ben bütün işin erkekte bittiğine inanıyorum. Bazı iğrenç erkekler beraber olmak için bir kadını kaçırabilir zorla birlikte olabilir. Ama hiçbir kadın bir erkeği kaçırıp zorla birlikte olamaz. Kadının rızası olmadan ilişki yaşayabiliyor ama erkek rızasız ilişki yaşamıyor. O yüzden bu tip erkeklerin karısını aldatmaya meyilli olduğunu düşünüyorum. Evlenen her insan sadakat yemini eder ve bunu bozan insan kadın ister erkek olsun ahlaksızdır. Ama bekar bir kadınla evli erkek birlikte oluyorsa burda benim için ahlaksız olan kişi erkektir

İnanmasınlar.
Memlekette adam mı kalmamista evli adamın boşanmasını bekliyorlar?
Eşini aldatan erkeğin ne olduğu belli zaten de kadınların evli erkekler tarafından kandırılan, aptal tarafa konulmasını da asla doğru bulmuyorum.
Bal gibi ahlaksız ve karakter yoksunu olduğu için evli erkeklerle birlikte oluyorlar.
Haklisin da bu tipler oyle arsiz oluyor ki. Kocan beni seviyor anlamiyormusun cekil aradan bile diyebiliyor. Birbirlerini cok seviyorlarmis. Kalbe laf mi gecermis.. miş miş de miş miş iste... Bu arada ben de aldatildim bosandim bana neden kizdigini anlamadim. Bu adamlar 5 para etmez de onlarin buldugu da oyle zaten.

Aaa ama siz bdv'de öğrenmediniz mi?Erkektir karısına sadakat sözü veren.O yüzden bu kadınlara kızmamalıyız.Onlar bir söz vermedikleri için istedikleri erkeklerle beraber olabilirler.

Aynen bunu ezberledik artık🤣🤣🤣 çünkü kadınlar her yerde her durumda haklıdır yaziiikk o kimseye söz vermesdi her türlü midesizligi yapabilir sakin kızmayın ha🧐

Haklisin da bu tipler oyle arsiz oluyor ki. Kocan beni seviyor anlamiyormusun cekil aradan bile diyebiliyor. Birbirlerini cok seviyorlarmis. Kalbe laf mi gecermis.. miş miş de miş miş iste... Bu arada ben de aldatildim bosandim bana neden kizdigini anlamadim. Bu adamlar 5 para etmez de onlarin buldugu da oyle zaten.
Yok ben size kızmadım, hikayenizi yorumlarınizdan az çok biliyorum, yanlış anlamayın lütfen :)

Bu şekilde evli erkeklerle birlikte olan kadınlarin aptal, kandırılmış, tek suçlu evli olan tarafmıs gibi gösterilmesine gibi gösterilmesine sinir oluyorum da , sizin yorumunuzu okuyunca hararetlendim sanırım, sizden bağımsız genel firkimi yazdım.

Ah bu hormonlar hep bunlar suç
K a d i n l i k
H o r m o nu

Cunku bizler burada mantikli yorumlar yapmak zorundayiz
Aldatilan bir kadinin konusunda , konu sahibi gaza gelip kocasinin sevgilisini bicakladi biliyor musunuz?
Burada aldatildim diye konu acan kadina gaz verip , evet kadini git paracala demek ne kadar dogru?
Tabi ki aldatan adam suclu , tabi ki bir insan kocasina hesap sormali , bu demek degil ki beraber oldugu kadin puru pak , adam nasil bir yavsaksa kadin da o kadar yavsak
Hatta bu kadinlara neler dedigimizi forumda arama yaparak bulabilirsiniz , misal evli bir adamla beraberim basliklarini bulup okursaniz kimse o kadina bravo demiyor , herkes girisiyor kadina
Ama bir kadin aldatildim diye konu açıyorsa mantikli olan kocasina karsi yapacaklarini soylemektir , ordaki kadinin konuyla hiçbir alakask yok

Doğru soru şu, evli erkekler neden bile bile başka kadınlarla birlikte olurlar?

Evli bir erkek, bekar bir kadınla birlikte ise, bunun sorumluluğu yalnızca erkektedir.

Zira erkek karısını aldatmaktadır.
Kadın ise evli olmadığı için kimseyi aldatmış olmuyor.

Bilmem anlatabildim mi?

(Bu bir evli erkekle birliktelik yaşayan bekar kadını savunma yazısı değildir. Kime kızmalıyız, sorunu doğru teşhis edebiliyor muyuz? Evli erkekle birliktelik yaşayan kadın görünce asıl suçlu ve yalancı erkek olmasına rağmen neden kadına kızıyoruz? Kadına erkeği ayartan kişi gözü ile bakan sığ bir insan mıyız? Bunları sorgulama yazısıdır. Teşekkürler iyi akşamlar)

Cunku bizler burada mantikli yorumlar yapmak zorundayiz
Aldatilan bir kadinin konusunda , konu sahibi gaza gelip kocasinin sevgilisini bicakladi biliyor musunuz?
Burada aldatildim diye konu acan kadina gaz verip , evet kadini git paracala demek ne kadar dogru?
Tabi ki aldatan adam suclu , tabi ki bir insan kocasina hesap sormali , bu demek degil ki beraber oldugu kadin puru pak , adam nasil bir yavsaksa kadin da o kadar yavsak
Hatta bu kadinlara neler dedigimizi forumda arama yaparak bulabilirsiniz , misal evli bir adamla beraberim basliklarini bulup okursaniz kimse o kadina bravo demiyor , herkes girisiyor kadina
Ama bir kadin aldatildim diye konu açıyorsa mantikli olan kocasina karsi yapacaklarini soylemektir , ordaki kadinin konuyla hiçbir alakask yok
Milena haklısın ama aldatılmış kadın diğer kadına en ufak olumsuz birşey söyleyemiyor burada, neymiş muhatabı esiymis, kendisi bilmiyor sanki bunu.

Eşiyle boşanmayıp sadece kadına bilenenleri ayrı tutuyorum ama boşanma aşamasında yahut boşanmış kadında diğer kadına bir iki çift laf etme hakkına sahip olsun. O kadarına da müdahale edilmesini doğru bulmuyorum açıkçası.

Yok ben size kızmadım, hikayenizi yorumlarınizdan az çok biliyorum, yanlış anlamayın lütfen :)

Bu şekilde evli erkeklerle birlikte olan kadınlarin aptal, kandırılmış, tek suçlu evli olan tarafmıs gibi gösterilmesine gibi gösterilmesine sinir oluyorum da , sizin yorumunuzu okuyunca hararetlendim sanırım, sizden bağımsız genel firkimi yazdım.
Ya ben sizi anliyorum. Haklisiniz. 7 sene once bu foruma o acilarimla ilk katildigimda ben de sizin kafanizdandim. Ama sunu anladim ki bu tip pislik adamlar icin Ayse olmasa Fatma olacak. Yani ille biri olacak. Kimi tutturursa. Kizlarimizda hic mi hata yok. Tabi ki var ama adam daha da suclu. Bu adamlar bir de tuzagina dusurup kendine asik edene kadar evli oldugunu bile soylemiyor. Genelde de baba sevgisi gormemis ya da boslukta olan kizlarimizi seciyorlar. Ya da sirret mi sirret tipleri buluyorlar. Sirret tiplerle ugrasilmaz da diger sevgi acligi ceken kizlar adamin evli oldugunu ogrenince genelde birakiyorlar eger karakterleri guclu ise. Kimi de ayrilamam cok seviyorum ayrilmaya cesaretim yok modunda geziyor iste. Benimki sirretti. Bosanma davasi acildigini ogrenince is yerinin ortasina gecip gobek atmis mesela.

Back
X