• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı kadınlar neden evli adamla bile bile birlikte olurlar ?

Yok ben size kızmadım, hikayenizi yorumlarınizdan az çok biliyorum, yanlış anlamayın lütfen :)

Bu şekilde evli erkeklerle birlikte olan kadınlarin aptal, kandırılmış, tek suçlu evli olan tarafmıs gibi gösterilmesine gibi gösterilmesine sinir oluyorum da , sizin yorumunuzu okuyunca hararetlendim sanırım, sizden bağımsız genel firkimi yazdım.
Sunu da soyleyim. Bazen de bizde olduvu gibi adamin parasi icin adamla olanlar var. Bu tipler icin evli olup olmamasi onemli degil. Isinde iyi bir konumdaysa, kazanci da iyiyse onun icin bu yeterli. Hayatinda gormedigi hediyelere de boguluyorsa, ozel soforu bilmem iste hayalinde bile yasayamyacagi bir hayati adam yasatiyorsa adamin evli olmasi onu ilgilendirmiyor bu tipler icin. Oyleleri de var. Hani mesela bir unku muteahhit vardi soyadini aklima getiremedim. Ali bilmem ne. Adam evli ve kizi yasinda sevgilisi var. Utanmadan bir de gazetelerde sevgilisiyle fotograf cektiriyor. Evgilisinin umurunda degil adamin evli olup olmamadi. Cunku o yasadigi hayata bakiyor.

Tahminimce bilinçaltlarında tercih edilme isteği var.Hani onunla evli ama benimle birlikte,demek ki ben tercih edilmeye layığım gibi.Büyük psikolojik sıkıntı olduğu kesin

Ya ben sizi anliyorum. Haklisiniz. 7 sene once bu foruma o acilarimla ilk katildigimda ben de sizin kafanizdandim. Ama sunu anladim ki bu tip pislik adamlar icin Ayse olmasa Fatma olacak. Yani ille biri olacak. Kimi tutturursa. Kizlarimizda hic mi hata yok. Tabi ki var ama adam daha da suclu. Bu adamlar bir de tuzagina dusurup kendine asik edene kadar evli oldugunu bile soylemiyor. Genelde de baba sevgisi gormemis ya da boslukta olan kizlarimizi seciyorlar. Ya da sirret mi sirret tipleri buluyorlar. Sirret tiplerle ugrasilmaz da diger sevgi acligi ceken kizlar adamin evli oldugunu ogrenince genelde birakiyorlar eger karakterleri guclu ise. Kimi de ayrilamam cok seviyorum ayrilmaya cesaretim yok modunda geziyor iste. Benimki sirretti. Bosanma davasi acildigini ogrenince is yerinin ortasina gecip gobek atmis mesela.
Evli olan tarafın daha suçlu olduğu konusunda hemfikiriz zaten.

Ama hepsi kandırılmış değiller, işi arsizlığa vuranlarin sayısı da oldukça fazla bence. Kuzenim de eşi tarafından aldatılıyormuş öğrendiğinde 6 aylık hamileydi, diğer kadın kuzenimin öğrendiğini duyunca bir sürü fotoğraf atmış, yatak odasına varıncaya kadar eşin beni seviyor benim yanımdaydı diye. Erken doğum yaptı,bir sürü sıkıntı yaşadı vs. bebeği 2 aylıkken de boşandı.
Yakinen şahit olduğum iki kişi daha var. Evli olan adamla birlikte olan kadınlar hiç masum, kandırmis gelmiyor benim gözüme gördüklerimden sonra. Bile isteye yaşıyorlar ne yaşıyorlarsa.

İkiside midesiz oldukları için heee bir de çıkar ilişkisi işlerine geliyor. Bir anım var iki sene önce yaşadığım ilçenin çarşısına annemle inmişiz bir bağrış çağrış herkes toplanmış bir kuyumcunun önüne. Bir kadın vardı tesettürlü çok hoş bir kadındı ayaklarına dolanmış bir de kızı vardı. Kadın ağlıyordu kızarmıştı nasıl bir acı çektiğini o an kadın olarak hissedebiliyorsun. Karşısında annesiyle kuyumcudan çıkan bir kadın KADIN OLSAYDINDA KOCANA SAHİP ÇIKSAYDIN diye bağırıyordu. Kadın yalvarıyordu çocuğum var diye ama o midesiz kadın inanın neler dedi şu an aklımda değil aşağılamıştı. Ben sanki o kadının yerinde gibi hissettim çok aciz kalmıştı belli ki. Ama şuna inanamadım genç kızlar vardı yanımızda ama kadın haklı o da kadın olsaymışmış diye yüzlerini deviriyorlardı asla unutmam

Son düzenleme:
Milena haklısın ama aldatılmış kadın diğer kadına en ufak olumsuz birşey söyleyemiyor burada, neymiş muhatabı esiymis, kendisi bilmiyor sanki bunu.

Eşiyle boşanmayıp sadece kadına bilenenleri ayrı tutuyorum ama boşanma aşamasında yahut boşanmış kadında diğer kadına bir iki çift laf etme hakkına sahip olsun. O kadarına da müdahale edilmesini doğru bulmuyorum açıkçası.
Onu bende dogru bulmuyorum tabi ki insan sinirini yansitir
Simdi bebim esim beni aldatsa muhatabim kocamdir ama o kadina da basarim kufuru
Ama benim genelde burda rast geldigim konularda kadina yukleniyor konu sahipleri ,adam suçsuz da kadin adami bastan cikarmis , yok oyle bir dunya , oyle bir konuda dogal olarak kadindan sana ne sen kocana bak diyorum ben

Aaa ama siz bdv'de öğrenmediniz mi?Erkektir karısına sadakat sözü veren.O yüzden bu kadınlara kızmamalıyız.Onlar bir söz vermedikleri için istedikleri erkeklerle beraber olabilirler.
Aaa ama siz Bdv'de ogrenmediniz mi? Masum evli erkeklere kancayi takankanlar daima bekar kadinlardir.. Evli erkekler daima sutten cikmis ak kasiktir. Bekar kadinlar genellikle evli erkeklerin donunu zorla indirip adamcagizlara tecav"z ediyorlar. Oyuzden evli erkeklere kizmamaliyiz. 😂

Benim gorusum Iki tarafta suclu. Ama erkek daha suclu.

Bir programda izlemiştim evli erkekler neden cazip geliyormuş şu yüzden mesela çocuğu varsa ve ilgili bir babaysa ne güzel baba diye hayal kuruyor benim kocam olabilir bizimde çocuğumuz olabilir !
Ya da karısıyla ne güzel ilgileniyor ne kadar mutlular ben neden mutlu olamıyorum diyor ve avlamaya çalışıyolarmış . Ya da çok zengin adam ilgiye karşılık veriyor kadında bunu avucumun içine alırım baya salakmış diyor hop bitti gitti . Gelsin tehditler . Aldatan kadın ya da erkek hepsi iğrençler İĞRENÇ!

Şimdi aldatan evli adamın namussuz şerefsiz haysiyetsizliğine uyacak kişilikte kadın aradığı için dengini bularak aldatma fiilini gerçekleltirdiği için kısacası midesiz haysiyetsz (ya ben böyle açıktan yazdım ama bilen varsa söylesin ban yiyeceksem araya yıldız atayım ama bu kişilikteki insanlara açıkca yazma Söyleme daha uygun)

yani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya 😂😂😂😂
Hele bi de kadın adamın evli olduğunu adam da kadının evli olduğunu bilip ilişki kuranlara ne demeli? Hatta daha da iğrençleşip biri saf karısına hazırlık yaptırıp diğeri saf kocasını yanına alıp birbirlerine oturmaya gitmelerine...

Aaa ama siz Bdv'de ogrenmediniz mi? Masum evli erkeklere kancayi takankanlar daima bekar kadinlardir.. Evli erkekler daima sutten cikmis ak kasiktir. Bekar kadinlar genellikle evli erkeklerin donunu zorla indirip adamcagizlara tecav"z ediyorlar. Oyuzden evli erkeklere kizmamaliyiz. 😂

Benim gorusum Iki tarafta suclu. Ama erkek daha suclu.
Benim hangi cümlemden erkeklerin suçsuz olduğunu düşündüğümü çıkardınız?Tabi ki esas suçlu onlar.Ama bu tarz konularda yapılan "kadına neden kızıyorsun git kocana kız" yorumları fazlasıyla saçma.Bi üye diğer kadını bıçaklayan var öyle mi olsun demiş.Neden iki uç örnek? Ya kadına ses etmeyip ya da gidip bıçaklamak mı seçeneklerimiz?Bıçaklamasın tabi ki ama fırsatı varsa bı telefon açıp saydırma hakkı da var bence.

Valla burada pek çok konuya kadin kadının düşmani yazıyorlar ya bazen yazacam da duruyorum bende kadin düşmanıyım. Ama dahası insan düşmanıyım. Bazi erkeklerden cok igrendigim gibi kadınlardan da o sekilde iğrenirim.

Ben hic inanmıyorum ki bir kadın,bir erkeğin evli olduğunu anlamasın. Velev ki biraz saf bir kadın,anlamadı. Peki öğrenince ayrılmamak nedir. Karşısındaki karakter yoksunu ben karımla evleri ayirdim bosanacam vs vs birsürü yalan söylüyor o kadin buna da inanıyor ama. Bir de böyle kadınlar ilginçtir evdeki karısını kıskanmazlar adamın dışarıdaki kadınlardan kıskanırlar.

Genelde benim gördüğüm maddiyat var arada. Adam kadına ev açmış,altına bir tane araba vermiş,bakıyor kadına. Para falan. Bu yani olay. Kadın da ailesine yalan söylüyor çalışıyorum bilmemne.

Ohooo ben neler gördüm. Benim bir arkadasim vardi. Ama artık arkadaşım değil. Kendisi boşanmış ve çocuklu bir kadın. Bir adamla evlenmiş. Güya 🤣🤣 annem dediki bu resmen evlenmiş mi. Bende saf eveeet diyorum.

Ne bileyim ki instagramda da foto vardı. Hani evli olmasa koymaya cesaret edemez diye düşündüm. ( o zamanda yaşım daha ufakti)
Meğersem adam evli,karısından da baya korkan (korkmuş hali buysa) çocuklu vs bir adam.

Bu ahlaksız adam 2 kişiyle beraber ama ahlaksız kadin da bunun parasını yiyor. Karsilikli menfaat.

Sonuç. Adamın karısı öğrendi. Öğrenmiş yani baska arkadaş söyledi bana da🤣 bunun evini basmış.
Bunu dayaktan öldürmüş. Heryerini mosmor etmiş evindeki eşyaları vitrini konsolu kırmış dökmüş talan etmiş hastanelik etMiş. Hastanede fotosunu atti. Oh dedim eline saglik. Nasil da sevindim. Sonra başka evli adamlarla da adi duyuldu. Bu bence artık bir meslek mi desem hobi mi desem ne desem bilemedim.

Bu şekilde yasamayı seven cok kadin var
Ve erkek 2 side karaktersiz banagore

Hele bi de kadın adamın evli olduğunu adam da kadının evli olduğunu bilip ilişki kuranlara ne demeli? Hatta daha da iğrençleşip biri saf karısına hazırlık yaptırıp diğeri saf kocasını yanına alıp birbirlerine oturmaya gitmelerine...
ay bence o sadece dizilerde vardır o kadarda olmaz ya 😂 benmi çok safım yoksa 😅

Benim hangi cümlemden erkeklerin suçsuz olduğunu düşündüğümü çıkardınız?Tabi ki esas suçlu onlar.Ama bu tarz konularda yapılan "kadına neden kızıyorsun git kocana kız" yorumları fazlasıyla saçma.Bi üye diğer kadını bıçaklayan var öyle mi olsun demiş.Neden iki uç örnek? Ya kadına ses etmeyip ya da gidip bıçaklamak mı seçeneklerimiz?Bıçaklamasın tabi ki ama fırsatı varsa bı telefon açıp saydırma hakkı da var bence.
Bıçaklamasın ama hastanelik eden var. Bence cok iyi yapmış. Saydirmak az olur bu durumda. Bu tip kadınlar ondan anlamazlar çünkü

Evli olan tarafın daha suçlu olduğu konusunda hemfikiriz zaten.

Ama hepsi kandırılmış değiller, işi arsizlığa vuranlarin sayısı da oldukça fazla bence. Kuzenim de eşi tarafından aldatılıyormuş öğrendiğinde 6 aylık hamileydi, diğer kadın kuzenimin öğrendiğini duyunca bir sürü fotoğraf atmış, yatak odasına varıncaya kadar eşin beni seviyor benim yanımdaydı diye. Erken doğum yaptı,bir sürü sıkıntı yaşadı vs. bebeği 2 aylıkken de boşandı.
Yakinen şahit olduğum iki kişi daha var. Evli olan adamla birlikte olan kadınlar hiç masum, kandırmis gelmiyor benim gözüme gördüklerimden sonra. Bile isteye yaşıyorlar ne yaşıyorlarsa.
Benim babamın sekreteri babamın evli olduğunu hatta kendi yaşında kızı olduğunu biliyordu ki kendisi de evliydi ve üniye hazırlanan oğlu vardı. Ama hiçbirşey onu durdurmadı. Durumuna haftasonu kocasıyla gittiği kafede çekilen fotoyu ömrüm notuyla paylaşırken haftaiçi babamla ofiste sevişiyordu.

Back
X