Valla burada pek çok konuya kadin kadının düşmani yazıyorlar ya bazen yazacam da duruyorum bende kadin düşmanıyım. Ama dahası insan düşmanıyım. Bazi erkeklerden cok igrendigim gibi kadınlardan da o sekilde iğrenirim.
Ben hic inanmıyorum ki bir kadın,bir erkeğin evli olduğunu anlamasın. Velev ki biraz saf bir kadın,anlamadı. Peki öğrenince ayrılmamak nedir. Karşısındaki karakter yoksunu ben karımla evleri ayirdim bosanacam vs vs birsürü yalan söylüyor o kadin buna da inanıyor ama. Bir de böyle kadınlar ilginçtir evdeki karısını kıskanmazlar adamın dışarıdaki kadınlardan kıskanırlar.
Genelde benim gördüğüm maddiyat var arada. Adam kadına ev açmış,altına bir tane araba vermiş,bakıyor kadına. Para falan. Bu yani olay. Kadın da ailesine yalan söylüyor çalışıyorum bilmemne.
Ohooo ben neler gördüm. Benim bir arkadasim vardi. Ama artık arkadaşım değil. Kendisi boşanmış ve çocuklu bir kadın. Bir adamla evlenmiş. Güya

annem dediki bu resmen evlenmiş mi. Bende saf eveeet diyorum.
Ne bileyim ki instagramda da foto vardı. Hani evli olmasa koymaya cesaret edemez diye düşündüm. ( o zamanda yaşım daha ufakti)
Meğersem adam evli,karısından da baya korkan (korkmuş hali buysa) çocuklu vs bir adam.
Bu ahlaksız adam 2 kişiyle beraber ama ahlaksız kadin da bunun parasını yiyor. Karsilikli menfaat.
Sonuç. Adamın karısı öğrendi. Öğrenmiş yani baska arkadaş söyledi bana da

bunun evini basmış.
Bunu dayaktan öldürmüş. Heryerini mosmor etmiş evindeki eşyaları vitrini konsolu kırmış dökmüş talan etmiş hastanelik etMiş. Hastanede fotosunu atti. Oh dedim eline saglik. Nasil da sevindim. Sonra başka evli adamlarla da adi duyuldu. Bu bence artık bir meslek mi desem hobi mi desem ne desem bilemedim.
Bu şekilde yasamayı seven cok kadin var
Ve erkek 2 side karaktersiz banagore