Adam niye gitmiyor iki sebebi var
1 Çirkef bir karısı var daha önce de benzer vakalar yaşanmış ve adam artık bezmiş 'Lanet olsun' deyip akışına bırakmış
2 Evinde uzun süreli bir huzursuzluk istemiyor çünkü normal şartlarda iyi bi evliliği var
Her iki durumda da başını dinlemek istiyor. Benim bir tanıdığım kocasının oğlunu istemedi evlendikten sonra. Adam ısrar etti kadın istemedi, dayak yedi istemedi en sonunda intihar etti ölümden döndü adam pes etti çocuk taa gitti istanbul'a annesine....
Allah böyle kadınlardan korusun. O kadının da her dediği oluyor ama bu şekilde olacaksa olmayıversin.
Ama genel olarak şunu bilirim... Bir erkek evinde huzurluysa gerisini kurcalamaz. Herşey kadının elindedir dolayısı ile 'parmakta oynayan erkektir' zannedilir. Sadece huzur başka bişey değil ben buna inanıyorum...
Ama bizler kadınız ve hırçınlaşacak çoook konumuz var. Ev, iş, çocuk, benim için yol:çok üzgünüm: öyle olunca ne kendimizee ne kocamıza itinalı olmuyoruz hem hırçın hem huzursuz oluyoruz. Sonra da bağıra bağıra 'Sen beni anlamıyorsuUUUUN Dediğimi YapmıyorSUUUUN diye ortada dolaşınca ne etki kalıyooo ne cazibeee ne de size hayran bir koca:çok üzgünüm:
valla kuzu bu cadalozlukla bu zeytinyağı kişilikle ben herife 3 bilemedin 5 yılda ahiret hava yollarından tek kişilik gidiş bileti aldırırım gibime geliyo ya neyseYa sende ondan götürürsen kermitcim. Muhakkak gidiyor birşeyler her iki taraftanda. Kolay değil çünkü evlilik, öyle laylaylom birşeyden bahsetmiyoruz burda.
senin gibi kadınların hangi kategoriye girdigini cok eyi biliyom ben kankiceyzim hiç yorma kendini kıvırcam diye :teselli:ayni beni tarif etmişin valla kardesciğezim:icecream:
benim gibi kadinlar nerde artik bi ben kaldim türümün son örneği olaraktan
ya kızlar çok alakasız olcak ama birşey sorcam
şu sağ tarafta en altda yanyana olan yeşil kutucuklar var ya
onlar nedir neye göre çıkıyor orda kiminde fazla kiminde az?
araştırdım ama göremedim
Bilemem ama kocasını elinde tutmanın formülünü 10 yıllık evliliğinde bulamamış kadınlarla bir de (bkz kuzu) efenim evliliği hayatın sürekli kaymağını yemek zanneden kadınlarla (bkz TCA) çok işim olmas
Ecük süsün. Evde huzur olsun başımızı dinleyeyelim yav:1closedeyes:
Benim arkadaşımın eşi karısını çok sever kıyamaz, hergün arabasıyla gelir alır işten. Maydanoz yemez diye bi gün lahmacuncuya gitmiştik (Ne alaturkayız de mişakkıdı) Adam 'Karıcım tüh yaaa et maydanozluymuş istersen ayıklayayım' diyecek kadar kibar biri...Amaa öbür taraftan asla çocuk istemeyen, hiç sorumluluk almayan, hayatı sürekli flört kıvamında yaşamak isteyen, iş çıkışı sürekli gece kluplerinde olalım sadece yatmak için eve gelmek isteyen biri
Hangisini tercih edersiniz
kedi ulaşamadıgı cigere mındar der tebi
krdi sana soyluyorum kuzu sen anla -tatlicadiarzu-
Yeminle be, ulan sizinde dilinize düştük ya, kendime tükiriyim bari
Böyle bir erkek asla ilgi odağım olamaz.yasakkelime
valla kuzu bu cadalozlukla bu zeytinyağı kişilikle ben herife 3 bilemedin 5 yılda ahiret hava yollarından tek kişilik gidiş bileti aldırırım gibime geliyo ya neyse :delphin:
senin gibi kadınların hangi kategoriye girdigini cok eyi biliyom ben kankiceyzim hiç yorma kendini kıvırcam diye :teselli:[/B]
şaka bi yana aynen kuzu
erkek dedigin az ağır olcak
ne o öyle karı gibi ayıklamalar onune getirmeler falan
ayrıcana ben maço severim kodu mu oturtan cinsten mümkünse :mymeka::CüvCüv:
aynen bende öyle istiyom :lepi:şaka bi yana aynen kuzu
şaka bi yana aynen kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?