ya orası doğru aslında. ne bileyim yerleşmiş dilimize artık dikkat edebilsek keşke.Sadece bazı sayfaları okudum dolayısıyla bunu yazan oldu mu bilmiyorum . Bazı olumsuz sıfatları kastederek , hala günümüzde kullanılan bir kadın ismi üzerinden bunu belirtmeyi doğru bulmuyorum . Keşke bu tarz şeylere biraz daha dikkat edilse .
Haklısınız dilimizde yerleşmiş bu ve benzer tatsız kalıplar var maalesef . Bende kullanırdım bir zamanlar , sonra yanlış olduğun farkına varınca artık dikkat etmeye çalışıyorum .ya orası doğru aslında. ne bileyim yerleşmiş dilimize artık dikkat edebilsek keşke.
Elin kizi da bir tuhafmis gercekten. Ne gerek var boyle seylere? Eslerimiz bebek degil ki bir suru insani pek cok yerden taniyor olabilirler. Boyle ters ve terbiyesiz bir cevap da verilmez ayip yaBen de olsam uzulurdum gercek anlamda
Sonra da derdim ki..arkadasim neden benim kotu bir niyetle yazmis olamayacagimi anlatmadi ki kiza?..derdim.
Sonra da ..amaaan cani cehenneme ise yaramazin tekiymis demek ki.. derdim
Falan filan iste
manyak demeyelim de fazla bonzainin yan etkileri diyelimLisede bir biyoloji hocamız vardı çok severdik. Sonra okuldan ayrıldı biz de öğretmenler gününde aramıştık kutlamak için. Karısı açıp bir güzel azarlamıştı bizi. Biz de saf saf kusura bakmayın demiştik kadın bir daha olmasın demişti
Yiyecektik sanki kocasını manyak.
Lisede bir biyoloji hocamız vardı çok severdik. Sonra okuldan ayrıldı biz de öğretmenler gününde aramıştık kutlamak için. Karısı açıp bir güzel azarlamıştı bizi. Biz de saf saf kusura bakmayın demiştik kadın bir daha olmasın demişti
Seninki daha betermiş
eşimle genel müdürüm tanışıyorlardı, adamı karısıyla birlikte! yemeğe davet ettik şık bir restauranta
kadın bana "kocamın yakasından düş" anlamına gelen bir mesaj attı
biz şok tabi
yemeğe müdür geldi, karısı gelmedi
AllahımLisede bir biyoloji hocamız vardı çok severdik. Sonra okuldan ayrıldı biz de öğretmenler gününde aramıştık kutlamak için. Karısı açıp bir güzel azarlamıştı bizi. Biz de saf saf kusura bakmayın demiştik kadın bir daha olmasın demişti
vallahi bunlar eğitilmezdir
eşimle genel müdürüm tanışıyorlardı, adamı karısıyla birlikte! yemeğe davet ettik şık bir restauranta
kadın bana "kocamın yakasından düş" anlamına gelen bir mesaj attı
biz şok tabi
yemeğe müdür geldi, karısı gelmedi
valla beni aralarındaki ilişkinin sağlamlığı pek ilgilendirmiyor ki güven sorunu varsa o ilişkiden bir cacık olmaz bunu da söyleyeyim.acil durumlar vb hariç
eşinin telefonuna tanımadığı insanlardan gelen mesajları cevaplayan insanları kadın da olsa erkek de olsa anlayabilmem mümkün değil
insanın kendine de eşine de saygısı varsa böyle bir şey olmamalı bence
zaten, kendisine art niyetli mesaj yazan bir kadının ayağını kesemeyen adam da adam değildir bence
öyle bir adama da kadınları cevaplayarak sahip çıkmaya çalışsan ne oluuuur çalışmasan ne olur
kadın da erkek de kendisine asılan insanı anlar
bile bile izin veriyorsa kişiliksizdir (başı bağlı olanlar için yazıyorum tabi ki)
öyle bi insan için de çaba harcamaya değmez
aynen ya, nasılsın yazdım diye saçma sapan şeylerle suçlandım. gelmişler vay efendim sen o kıza nasıl böyle böyle dersin. herhalde övmemi falan bekliyorlar. çünkü kafa yapıları aynı ne beklersin.Aman boşver arkadaşım, herkesin kocalarına asıldığını zanneden kadınlara ne anlatabilirsin ki. Zaten düşünce yapılarını belli ediyorlar. Göz ardı et butonunu tıklıyorum artık bol bol. Bu tarz insanları sanalda bile olsa görmeye katlanamıyorum. O kızın yaptığına gelince, kalitesini belli etmiş.
ilk cümlenden son cümlene kadar yüzde yüz haklısın. teşekkür ederim.Buradaki kadınların büyük bir kısmının da senin anlattığın modelden pek farkı yok. Bazıları elinden gelse kocalarının poposuna düğüm atacak kendilerinden habersiz tuvalete gitmesinler diye. :)
Hayatta anlam veremediğim tek duygu kıskançlık duygusu. Bir insan neden güvenmediği bir insanla birlikte olur asla anlamam, "sana değil çevreye güvenmiyorum." klişesi de tam bir saçmalık. Eşine, partnerine güvenen insanı çevre ilgilendirmez. Çevreye güvenmiyorsun ama fatura erkeklere kesiliyor. Bu kıskançlık yüzünden adamlara hayatı zindan edip huzuru kaçınca da "niye böyle oldu şimdi?" diye dert yanan kadınlar var.
Bilemiyorum Allah benim mizacıma kıskançlık duygusu vermemiş, o yüzden kıskanç insanları hiç bir zaman anlayamadım. Gereksiz bir reaksiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?