sorun arkadaşım değil bana gelen saçma suçlama diye belki de 150. yazışımdır bu.kankinizle cok yakın değilseniz kendinizi cok önemsemeyin bence zaten kankinizde sizi önemsememiş.. neden bu kadar takıldınız bende bunu anlayamadm. kız rahatsız olmuş söylemiş ne var abartılacak ki
sorun arkadaşım değil bana gelen saçma suçlama diye belki de 150. yazışımdır bu.
Sevgilisi olan birini merak etme luksun yok demissuclama nerde ki? merak etme sevgilimi demiş. boşverin takılmayın herkesin düşüncesi farklı niyetiniz kötü değil ama karsdaki sizi tanımıyor ondan bi an sinirlendi yazdı belki
ya bulmuşssunuz 3-5 örnek herkes kocama asılıyor diye genelleme yapıyorsunuz. yahu siz brad pittle falan mı evlisiniz de bütün kadınlar sizin kocanıza asılsın. belki tam tersidir. sizin eşleriniz başka kadınlara asılıp yüz bulamayınca çamur atıyordur ne dersiniz? zira günümüzde bu tarz olayların örnekleri daha çok.Suçlanmıyorsunuz ki. Kız kıskanç olduğu için kendince atar yapmış işte. Gerçi ben bu durumu kıskançlık, kezbanlık(!) Diyerek geçiştirmeyi doğru bulmuyorum. Günümüzde nedense ilişkisi olan, evli olan erkeklere pek bir merak var. E kimseye de güven olmaz. Kıza kıskançlık yapıyor diye hemen yüklenilmemeli bence
ya bulmuşssunuz 3-5 örnek herkes kocama asılıyor diye genelleme yapıyorsunuz. yahu siz brad pittle falan mı evlisiniz de bütün kadınlar sizin kocanıza asılsın. belki tam tersidir. sizin eşleriniz başka kadınlara asılıp yüz bulamayınca çamur atıyordur ne dersiniz? zira günümüzde bu tarz olayların örnekleri daha çok.
hem böyle kadınlar varsa da niye genelleme yapıp hepsine temkinli yaklaşma ihtiyacı hissediyorsunuz. neden hemcinserinizi düşmanınız olarak görüyorsunuz? neden kendinizi ve eşlerinizi bu kadar bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz? yani arkadaşıma bir nasılsın diye mesaj attım diye suçlandığım şeylere bak :) kocisime dokunma minvari atar yiyorum, sonra bu suçlama değil, kezbanlık değil diyosunuz. bal gibi de kezbanlık. bu tarz bir zihniyeti nasıl övmemi bekliyorsunuz anlamıyorum.
(bu yorum özellikle sizin için değildi. bana saldıran diğer üyeler için de geçerli herkes devam edebilir) :)
Sevgilisi olan birini merak etme luksun yok demis
Acik acik asiliyorsun demis yani
İnsan uzulur alinir ama ya. Hakarete ugramis sonucta. Ne munasebet yani asilacak olsa onca yil once asilirdi konu sahibi. O bakimdan dedim.tamam konu sahibi kankisine asılmadıgına göre kendisini suclu hissedip üzerine alınmasın olsun bitsin :) zaten kız engellemiş
ya saldıran taraflar kendilerinden bir şeyler buldu kızda çünkü kendileri de öyle. eminim bundan yoksa bu kadar canhıraş savunamazlar.:))Arkadaslar hala ayni yerde misiniz yahu karsi taraf aynen bunu yazmis
" canım sen herkesi böyle merak ediyor musun bilmiyorum ama hayatında biri olan insanı böyle merak etme lüksün yok, sevgilisi olan birine kanki diyemezsin, samimiyetin hoşuma gitmedi, bir daha aramanı istemiyorum"
Bu ne allahaskina, komedi resmen:)) Kiza resmen "sey" muamelesi yapmis, bir de utanmadan engellemis. Hala yok oyle yok boyle, o kadar cesur da karsi tarafi engellemseydi de cevabini alaydi yani. Komik boyle seyler, yapiyorsaniz sakin yapmayin:)))
Sen de sil bu erkek arkadasini, hesabinin sifresini, hayatini ve arkadaslarini bile kontrol edemeyen adam agzini hic kontrol edemiyordur, kimbilir kimlere ne masallar anlatiyordur.
İnsan uzulur alinir ama ya. Hakarete ugramis sonucta. Ne munasebet yani asilacak olsa onca yil once asilirdi konu sahibi. O bakimdan dedim.
Ben de olsam uzulurdum gercek anlamdaİnsan uzulur alinir ama ya. Hakarete ugramis sonucta. Ne munasebet yani
Ay devam edebilirmiş sizde böylelikle hıncınızı insanlardan çıkarın.Böylelikle rahatlayın.Bence gidip o kızı bulun hesaplaşın da konu kapansın.ya bulmuşssunuz 3-5 örnek herkes kocama asılıyor diye genelleme yapıyorsunuz. yahu siz brad pittle falan mı evlisiniz de bütün kadınlar sizin kocanıza asılsın. belki tam tersidir. sizin eşleriniz başka kadınlara asılıp yüz bulamayınca çamur atıyordur ne dersiniz? zira günümüzde bu tarz olayların örnekleri daha çok.
hem böyle kadınlar varsa da niye genelleme yapıp hepsine temkinli yaklaşma ihtiyacı hissediyorsunuz. neden hemcinserinizi düşmanınız olarak görüyorsunuz? neden kendinizi ve eşlerinizi bu kadar bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz? yani arkadaşıma bir nasılsın diye mesaj attım diye suçlandığım şeylere bak :) kocisime dokunma minvari atar yiyorum, sonra bu suçlama değil, kezbanlık değil diyosunuz. bal gibi de kezbanlık. bu tarz bir zihniyeti nasıl övmemi bekliyorsunuz anlamıyorum.
(bu yorum özellikle sizin için değildi. bana saldıran diğer üyeler için de geçerli herkes devam edebilir) :)
ya saldıran taraflar kendilerinden bir şeyler buldu kızda çünkü kendileri de öyle. eminim bundan yoksa bu kadar canhıraş savunamazlar.:))
hay ağzınızı öpeyim ya...Simdi mantiken soyle dusunuyorum. Esim o bolgede gorevli olsa ve boyle bir mesaj gelse aynen sunu yazarim: selamlar x,ben ynin esiyim. Son konustugumuzda iyiydi,sagligi ve morali yerinde. Umarim daha guzel haberler de aliriz. Mesajin icin cok tesekkur ederiz. Selamini kendisine mutlaka iletecegim. Selamlar sevgiler
Yani sunu yazmak cok mu zor? Hemen alip kocamizi sevgilimizi kacacaklar mi “gozdagi” vermezsek? Anlayamiyorum sanirim.
evet ona aşığım. nasıl da çözdünüz sırrımı. bu hayatmın en kötü anı olabilir...........................kimse size saldırmıyor sizin gibi düşünmek zorunda mıyız? bu olayı bu kadar dert ettiğinze göre demekki yakın olmayan kankinz sizin için önemliymiş. aksi olsa bu olaya güler gecerdiniz.
evet ona aşığım. nasıl da çözdünüz sırrımı. bu hayatmın en kötü anı olabilir...........................
o zaman kaybettinizz sansınızaa küsün :)) hayy allahm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?