bazı kadınları anlayamıyorum...

Ay olur mu ya. “5 yıl”, “5”, “BEŞ” yıllık sınıf arkadaşınız. Nasıl samimiyetinizin ne ilgisi var? Mesele zaten o kız kim ki arkadaşımla benim konuşmama karışıyor değil mi? O kız sevgilisi, sizde rest çekilebilen arkadaşsınız işte. Bakın buda bir diğer zihniyet için eleştiri.

dert olup olmadığının kararını kim veriyor? bu sitede zaten anlatılan her dert veya yorumlar zaten aşağı yukarı dedikodu olmuyor mu? yani siz eltinizle eşinizle bi problem yaşadığınızda gelip burda yorum yapanlar da dedikodu yapmış oluyorlar zaten. bu kadar karşıysanız neden bu sitedesiniz ona anlam veremedim. ben zaten arkadaşımla ilişkimi keserim, zaten dediğim gibi olmasa da olur yani, ama benim dert edindiğim şey saçma sapan şeylerle itham edilmek. herkes eşini kıskansın ama sevgili olduktan sonra erkeğin tüm sosyal çevresini onu ayartmakla mükellef kötü kadınlar olarak yaftalayamazsınız.

Yok işte o olamıyormuş kıskanınca Kezban oluyormuş

evet 5 yıllık sınıf arkadaşım olduğu için mesaj atma hakkını kendimde buldum. 5 yıldır arkadaşım olması da onla ilişkimi kestim diye ayılıp bayılacağım anlamına gelmez. ben suçlandığım için konu açtım zaten. derdim zihniyetle aslında.

Alan memnun, satan memnun. İnsanların ilişkilerini yaşayış tarzları sizi neden ilgilendiriyor? Arkadaşınız bunu dert etseydi kızdan çoktan ayrılırdı zaten. Ha evet kız abartmış, ama belliki kişiliği bu. Kıskanç biri. Sadece size yapılan özel bir muamele değil yani. Arkadaşınız bile bu duruma ses çıkarmıyorsa size hiç düşmez.

Ayrıca bunun nesi dert anlamış değilim. Sunabileceğimiz bir çözüm vs yok

İyi de biz o kıza ulaşamayacağız ki. Ona diyemeyeceğiz. Nasıl çözüm bulabiliriz? Ama eşiyle sorun yaşayana tavsiye verebiliyoruz, ya da eltisiyle vs. Ama burda sizin yapacağınız ne var ki? Ben bunu anlamıyorum? Mesela kıza bir şekilde ulaşıp ağzının payını mı vermek istiyorsunuz? Ne demeliyim mi diyorsunuz? Anlam veremedim ben size?
Tamam haklısınız da o ithamlar hiç doğru değil, çok çirkin. Kimseye Kezban diyemezsiniz. Gerçi benim için “kezban” hakaret değil bir kadın ismidir de o da ayrı konu.

hayır bana mesaj atılıyor ben suçlanıyorum ya ona binaen beni de ilgilendiriyor.

Uuuu yiğidim bundan sonra kendisi eniştemizdir deseydiniz

Benim tek anlamadığım nokta hadi bunlar çift olarak karşı cinsten arkadaş olayına karşılar diyelim. Bu yiğidib sevgilisi olan adamın iletişim yetisine ne olmuş? Arkadaşım iyiyim fakat bir daha yazmazsan iyi olur yazamamış mı velisine ay pardon sevgilisine yazdırmış?

içimi dökmek için yazıyorum.

Değişmedi zihniyet, değişmeyecek. Sizin zihniyetiniz değişti mi? Hayır, değişmeyecekte.

çocuğu tanıyorsam bir aya ayrılırlar. zaten devamlı sevgili değiştiren biri. kız biraz kendi çalıp kendi oynuyor. umrumda olan kısmı bu değil tabi bana gelen suçlama.

bazı sevgililer vardır onlar daha geçicidir. öyle hayatı adayıp gemileri yakmamak da gerek:)

kankinizle cok yakın değilseniz kendinizi cok önemsemeyin bence zaten kankinizde sizi önemsememiş.. neden bu kadar takıldınız bende bunu anlayamadm. kız rahatsız olmuş söylemiş ne var abartılacak ki

Ben iç dökme değil de kızın çirkin sıfatlarla yaftalandığını gördüm. Hoş değil, çünkü o zaman bizim de ondan bir farkımız kalmıyor.
yaftalamayı ilk o yaptığı içindir belki de. neden farkmız kalmıyor onu anlamadım? yoo ben böyle şeyler yapmadım bu vakte kadar, yapmam da. o yüzden valla hiç üzerime alınmıyorum.

hayır bana mesaj atılıyor ben suçlanıyorum ya ona binaen beni de ilgilendiriyor.

Suçlanmıyorsunuz ki. Kız kıskanç olduğu için kendince atar yapmış işte. Gerçi ben bu durumu kıskançlık, kezbanlık(!) Diyerek geçiştirmeyi doğru bulmuyorum. Günümüzde nedense ilişkisi olan, evli olan erkeklere pek bir merak var. E kimseye de güven olmaz. Kıza kıskançlık yapıyor diye hemen yüklenilmemeli bence​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…