İstediğim konuya yazma özgürlüğüm var . Sizi pohpohlamadım size hak vermedim diye rahatsız olmanız benim sorunum değil :) buraya gelip de o kişi ile alay etmeniz çok karakterli bir davranış gerçekten :)kezbanlık yapana kezban denir. böyle davranan birini yüceltici kelimelerle övmem gerektiğini düşünmüyordunuz herhalde? kullandığım tabirleri normal davranan kişilere söylemiyorum, ortada anormal bir durum var. irrite oluyorsanız başka konuya geçin.
siz derken sizin şahsınızı kastetmedim. böyle düşünen insanlara söyledim. hani istediğiniz kadar dar görüşlü olun bu beni ilgilendirmez dedim. kadın erkek arkadaş olamaz vallahi kıskanırım saçını başını yolarım o kızın diye düşünen kadınların ileri görüşlü olduğunu mu ima ediyorsunuz yani. dar görüşlü demek de hakaret değil bu arada ne kadar hassas kırılgansınız böyle? suçu olmadığı halde saçma imalarla suçlanan hemcinsinizi değil karşı tarafı savunmaya geçiyorsunuz. siz mi kibarsınız yani? birazcık olayın akışına temasına göre hareket edin bence. laflara takılmayın bu kadar.Siz kime sar görüşlü diyorsunuz? Benim ne düşündüğümü nerden biliyorsunuz? Hala hakaret edip saygı bekleyemezsiniz size bunu anlatmaya çalışıyorum.
Sizi pek bi sinirlendirmiş bu durum, yazdığımı anlayamaz olmuşsunuz. Kızla (arkadaşınızın sevgilisiyle) aynı fikirde olan kadınlardan (kısmen ben) anonim şekilde (siz) acısını çıkartmaya çalışıyor dedim.kız beni engellediği için söyleyemedim. yoksa çekinecek değilim. tabii ki aynı fikirde olanlar bana burda destek çıkacak haklısın diyecek. hani burası "bir derdim var" platformu ya, konsept de böyle ya. o yüzden işte. sevgiler...
e yazın o zaman tutan kim, o zaman "ayy bunlar niye böyle yapıyorllaaar" diye ağlamaya hakkınız yok ama. bu tarz kadınlarla neden alay edildiğini 10 sayfadır site üyeleri uzun uzun anlatıyorlar. siz kendi bildiğinizi okuyup irrite oluyorsanız ne diyelim. irrite edilmeye devam edileceksiniz o halde :)İstediğim konuya yazma özgürlüğüm var . Sizi pohpohlamadım size hak vermedim diye rahatsız olmanız benim sorunum değil :) buraya gelip de o kişi ile alay etmeniz çok karakterli bir davranış gerçekten :)
işin komik tarafı hakaret etmiyorum? :))Sizi pek bi sinirlendirmiş bu durum, yazdığımı anlayamaz olmuşsunuz. Kızla (arkadaşınızın sevgilisiyle) aynı fikirde olan kadınlardan (kısmen ben) anonim şekilde (siz) acısını çıkartmaya çalışıyor dedim.
Evet burası bir derdim var platformu ve bizde bu görüşteyiz işte. Elbette bunu söyleyeceğiz. Sizde hakaret etmeyecek, edecekseniz de size edildi diye sitem edip konu açmayacaksınız.
Öyle bir şey yok, burası bir derdim var benimle aynı düşünenler yazacak destek verecek diye bir şey yok yani :) konu açıyorsanız her görüşe saygı duyacak ,hazır olacaksınız.kız beni engellediği için söyleyemedim. yoksa çekinecek değilim. tabii ki aynı fikirde olanlar bana burda destek çıkacak haklısın diyecek. hani burası "bir derdim var" platformu ya, konsept de böyle ya. o yüzden işte. sevgiler...
valla bunlar yüzünden sadece hemcinslerimle arkadaşlık edicem artık. bir tane erkek arkadaşım var mesela kız dünya iyisi, beni de tanır, hatta erkek arkadaşımdan daha çok o kızla samimi oldum diyebilirim. ama başka tipler de var işte kıskançlıktan kafayı yiyecekler.Eh be kizim denir mi öyle :)))) Kadın kedi olalı bir fare yakalamış şimdi kurda kuşa yem mi edicem yok ya pisssssik diyodur ..işte böyle kadinlar assagalık düşünceler içinde resmen adamlara ben seni kiskaniyorum haberin olsun diyip kurdun aklına kuzusu düşürüyorlar en çok da bu tipler aldatılir. Sen normalin normalisin anormal olan o
ya siz niye parça parça okuyorsunuz her şeyi. cevap verdiğim üye "burda resmen sizle aynı görüşe olan kadınlarla bir araya gelmişsiniz acısını çıkarıyorsunuz" yazmış. ben de zaten normal olan bu aynı fikirde olanlar destekleyecek dedim. aynı fikirde olmayanlar da var onlara da laf anlatmaya çalışıyorum neden muhalefet olmak için bu kadar çaba gösteriyorsunuz?Öyle bir şey yok, burası bir derdim var benimle aynı düşünenler yazacak destek verecek diye bir şey yok yani :) konu açıyorsanız her görüşe saygı duyacak ,hazır olacaksınız.
Evet mune,biri de konu açmıştı, "eltim eşimle konuşurken yüzüne bakıyor,eşim de cevap verirken ona dönüyor,ben bunu kaldıramam,kavga ediyorum hep,bu kadının amacı ne"diyeBence siz anormal değilsiniz :)))) insanın karşı cinsten arkadaşı olabilir, bir kadın bir erkekle arkadaşsa altında başka birşey aramaya gerek yoktur, sevgili veya eş olmayı sevgili-sahip ilişkisi olarak görüyor olabilirler.
Yazıyorum zaten ve ağlamıyorum sakin olun yav fikrimi yazıyorum :) o site üyelerinin ne yazdığı beni pek de ilgilendirmiyor, genel olarak görüşleri hep aynı şaşırmıyorum :) onlar ne buranın ne de bu ülkenin bilir kişileri değile yazın o zaman tutan kim, o zaman "ayy bunlar niye böyle yapıyorllaaar" diye ağlamaya hakkınız yok ama. bu tarz kadınlarla neden alay edildiğini 10 sayfadır site üyeleri uzun uzun anlatıyorlar. siz kendi bildiğinizi okuyup irrite oluyorsanız ne diyelim. irrite edilmeye devam edileceksiniz o halde :)
Mesajlar parça parça olduğu için olabilir mi? Sizin yaptığınız gibi okudukça yorum yapıyorum bende :)ya siz niye parça parça okuyorsunuz her şeyi. cevap verdiğim üye "burda resmen sizle aynı görüşe olan kadınlarla bir araya gelmişsiniz acısını çıkarıyorsunuz" yazmış. ben de zaten normal olan bu aynı fikirde olanlar destekleyecek dedim. aynı fikirde olmayanlar da var onlara da laf anlatmaya çalışıyorum neden muhalefet olmak için bu kadar çaba gösteriyorsunuz?
Hım kişilik analizim de yapılmışsiz derken sizin şahsınızı kastetmedim. böyle düşünen insanlara söyledim. hani istediğiniz kadar dar görüşlü olun bu beni ilgilendirmez dedim. kadın erkek arkadaş olamaz vallahi kıskanırım saçını başını yolarım o kızın diye düşünen kadınların ileri görüşlü olduğunu mu ima ediyorsunuz yani. dar görüşlü demek de hakaret değil bu arada ne kadar hassas kırılgansınız böyle? suçu olmadığı halde saçma imalarla suçlanan hemcinsinizi değil karşı tarafı savunmaya geçiyorsunuz. siz mi kibarsınız yani? birazcık olayın akışına temasına göre hareket edin bence. laflara takılmayın bu kadar.
şimdi olayı kavrayamadan, hatta hiçbir şeyi kavrayamadan gelip sırf muhalefet etmek adına yorum yazarsanız ben de size uzun uzun anlatma ihtiyacı hissederim. bi hakaret lafıdır gidiyor, ben size nerde hakaret ettim?Yazıyorum zaten ve ağlamıyorum sakin olun yav fikrimi yazıyorum :) p siye üyelerinin ne yazdığı beni pek de ilgilendirmiyor, genel olarak görüştü hep aynı şaşırmıyorum :) onlar ne buranın ne de bu ülkenin bilir kişileri değilkimse değil , herkes özgürce istediğini yazar. Ortada hakaret olmadığı sürece.
böyle kadınlar bence bir ortama girdiklerinde gözleri fıldır fıldır olup herkesi potansiyel sevgili gözüyle görüyorlar, her mesajlarında her konuşmalarında başka bir plan flört etme isteği olduğu için diğer kadınları da kendileri gibi sanıyorlar.
işin komik tarafı hakaret etmiyorum? :))
kişilik analizi yapmadım, bu konu ile alakalı yorumunuzda bana haksızlık ettiğnizi söyledim. kişiliğinizin inanın bir vida kadar önemi yok benim için.:)Hım kişilik analizim de yapılmış
ben burdaki bir üyeye ya da muhalefet olan birine hakaret etmediğimi söylemiştim. o tarz kadınlar yok mu? var. napalım yüceltelim mi? eleştireceğiz tabii ki. işin garip tarafı bu tarz davranıp da herkesin sevgilisini ayartacağını düşünen kıskanç kadınları gömmemiz sizi neden rahatsız etti?Bu hakaret değil mi? Bi hakaret etseniz de duysak o zaman. Dünyanın aşağılamasında ve imasında bulunup “ya ben ne dedim ki:))))” diyorsunuz. Neyse, zaten kabullenmiyorsunuz. Uzatmayalım daha fazla.
Kavrayamadan? İşte bu size göre öyle. Ben kavradıģımı yazıyorum. O kızın tavrı doğru değil evet ana sizin gelip burda ona hakaret etmeniz de doğru değil, kavradınız mı? Hem de onun üzerinden eşini sevgilisini her kıskananı aynı kefeye koymanız da doğru değil, bunu kavradınız mı?şimdi olayı kavrayamadan, hatta hiçbir şeyi kavrayamadan gelip sırf muhalefet etmek adına yorum yazarsanız ben de size uzun uzun anlatma ihtiyacı hissederim. bi hakaret lafıdır gidiyor, ben size nerde hakaret ettim?
olabilir, onunla da işim olmaz zaten :)Bu arada kiza kizdigin kadar ona bu izni veren kankiye de kizmalisin.
Muhtemelen haberi var ve kiza..
....amaan ne istersen yazsonra da engelle gitsin.. dedi..
Yani senin yakin gorup merak ettigin kisi icin pek bir onemin yokmus aslinda.
Tabii sen iyi niyetle mesaj atmissin anliyorum ama ters tepmis .
Kiz asiri kiskanmis
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?